Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müge taze gelin modunda olmazsa merve gibi kazansa zaten birinciydi. Turabi lafının adamı değil . Sahte nihat doğan modunda Anadolu çocuğuyum diyor boru dansı yapıyor olmadı apış arası dansı ))) en kötüsü anadolu çocuğum biri üzülürken sevinmez

Müge'yi boş ver ama Turabi'nin dansıyla yarışma farklı şeyler.Önceki hayatı eğer yarışmayı etkileyecek olsa ben Tolga'dan nefret ederek başlardım.
Boru dansını yarışmada yapmıyor çnemli olan o.:D

Onu da beceremedi ya )) kız patlama ne bilmiyor)) kendini savunamadi bile sahra smaclari çaktı sonra müge tatsızlık çıkmasın diye terk etti ortamı
Aslında Müge haklıydı orda ama Sahra anlamamaya çalıştı Duygusal davrandın seni yazmadım diyor mantıklı olna seni yazmamdı diyor iyi kız ne yapsın :)

Müge'yi boş ver ama Turabi'nin dansıyla yarışma farklı şeyler.Önceki hayatı eğer yarışmayı etkileyecek olsa ben Tolga'dan nefret ederek başlardım.
Boru dansını yarışmada yapmıyor çnemli olan o.:D
Bir insan bütündür ben boru dansı yapıyor diye elestirmiyorum ki yapsın ama sonra gelip anadolu çocuğum numarası yapmasın ))) zaten Anadolu kültüründe biri üzülürken aşırı sevinme olmaz Anadolu insanı düşmanının taziyesine giden bir millet.. Gökhan pek anadolu çocuğu değil tiki takılıyor ama turabiden daha adam

Ters köşe olduk. :T: Keşke Yiğit 1. olsaymış Müge derdi Duygu kalırdı. :X O değilde ben Müge'nin sonuncu olmasına şaşırdım sıralama epey şaşırtıcı geldi bu hafta. 😕 Akın 4. olmuş :kiki:

Bakalım Duygu'nun gitmesiyle Müge Sahra ile birarada olacakmı???

Duygu Bal'ı iyiki tanımışım, kendisini spor hayatında sıkça takip edicem. :)

Merve nasıl Müge'ye yenilir ya, dün geceden beri bunu düşünüyorum. :( Merve yenildiğinde epey sinirlendi ama ben ondan daha fazla sinirlendim çığlık attım resmen. :D

Bir insan bütündür ben boru dansı yapıyor diye elestirmiyorum ki yapsın ama sonra gelip anadolu çocuğum numarası yapmasın ))) zaten Anadolu kültüründe biri üzülürken aşırı sevinme olmaz Anadolu insanı düşmanının taziyesine giden bir millet.. Gökhan pek anadolu çocuğu değil tiki takılıyor ama turabiden daha adam

Ben hiç öyle izlenim görmedim.Nihat ile alakası yok.Halkımda halkım diye tutturmuyor Turabi.
:D

Aynen çok doğru söyledin turabi için :F

Melunsuz açık ve net.:F

Aslında Müge haklıydı orda ama Sahra anlamamaya çalıştı Duygusal davrandın seni yazmadım diyor mantıklı olna seni yazmamdı diyor iyi kız ne yapsın :)
Sahrayi ciltirtan o zaten müge diyorki ben insanın eski dostluguma binaen seni yazmadım ama sen insan değilsin diyor lisanı haliyle . Sahra gerçeğin yüzüne vurulmasina bozulup mugeye giydirdi ))))

Ben hiç öyle izlenim görmedim.Nihat ile alakası yok.Halkımda halkım diye tutturmuyor Turabi.
:D

Melunsuz açık ve net.:F
Nihatin hatalarını yapmıyor zeki çocuk ama aynı damara oynuyor bak buharı destekleyen çoğunluk turabiyi destekliyor baştaki @mahoni mesela turabi kızlara da saygılı nihat gibi kızları ezmiyor

Nihatin hatalarını yapmıyor zeki çocuk ama aynı damara oynuyor bak buharı destekleyen çoğunluk turabiyi destekliyor baştaki @mahoni mesela turabi kızlara da saygılı nihat gibi kızları ezmiyor

Ben hala alakasız buluyorum.Bence genel kişiliği bu.Eğer oyun olsa bu kadar güzel oynanmaz.Yanlışın var bence.:D

Israrla 'aşırı'kelimesini kullanıyorum. Karşı tarafın nefret damarıni kabartmatayacaksin sevinirken ölçü olacaksın hele duygusal meselelerde hiç sevinmeyeceksin aynı Gökhan gibi

İşte oda kişisel zevk.O kadar yarış canını dişine tak bunun karşısında sevişnmek çok doğal.Aşırılıkta çok yok bence.:DHoplayıp zıplamıyor dans ediyor sadece.:D

İşte oda kişisel zevk.O kadar yarış canını dişine tak bunun karşısında sevişnmek çok doğal.Aşırılıkta çok yok bence.:DHoplayıp zıplamıyor dans ediyor sadece.:D
Doğal evet ama Anadolu insanının farkı bu doğal olanı yapmaz Anadolu kültürünü özelliği bu batiyla doğuyu ayiran ozeliklik anadolunun doğal gibi gozukenin yapmaması. Anadolu insanı babasının yanında kendi çocuğunu sevmez hele çocuksuz bir kişinin yanında çocuğunu sevmez karşi tarafi düşünür

Doğal evet ama Anadolu insanının farkı bu doğal olanı yapmaz Anadolu kültürünü özelliği bu batiyla doğuyu ayiran ozeliklik anadolunun doğal gibi gozukenin yapmaması. Anadolu insanı babasının yanında kendi çocuğunu sevmez hele çocuksuz bir kişinin yanında çocuğunu sevmez karşi tarafi düşünür

Zaten yurt dışı kültürü ağır bir insan 5 yıl Tayland'da yaşamış bence çok normal bu kadar değişim.Anadolu insanı ayağında değil çok.Eğer olsa halkımda halkım der yalakalanır.Ama Turabi doğal.:D

Zaten yurt dışı kültürü ağır bir insan 5 yıl Tayland'da yaşamış bence çok normal bu kadar değişim.Anadolu insanı ayağında değil çok.Eğer olsa halkımda halkım der yalakalanır.Ama Turabi doğal.:D
Nihat doğanin halkım da halkım demesi onun kişilik sorunu yahu Anadoluda halkım da halkım diyen kimse yok ))) nihat doganla ikisi aynı bence ikisinde biraz Anadolu bolca tilkiler. Yalnız numara yapıp tiki olduklarını gizliyolar. Yutan da yutuyor ama çoğunluk tutmaz

Nihat doğanin halkım da halkım demesi onun kişilik sorunu yahu Anadoluda halkım da halkım diyen kimse yok ))) nihat doganla ikisi aynı bence ikisinde biraz Anadolu bolca tilkiler. Yalnız numara yapıp tiki olduklarını gizliyolar. Yutan da yutuyor ama çoğunluk tutmaz

Peki ben çok fark görüyorum aralarında.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...