Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminim yanlış çıkmış.:(Sahra'nın bu kadar yüksek oy alması bekelenilir değildi ve gitmedi.
Duygu çok düşük gitmiş.Bunu hiç beklemiyordum.
Akın ise fiyasko çıktı.:kiki:
Turabi açık ara yapar oylamada bu saatten sonra.Rakip kalmadı.
Müge çok kötü.😱

Akın'ı seven yok yaw.Abartılıyor sadece.Ben arkadaşlara soruyorum şu adamın ismini cismini söyleme görmeyeyim diyorlar.:F

Turabi'yi destekleyecektin.:T:

Dün aşam Duygu sadece [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ile vedalaşlamak istiyorum dedi.

Hakediyor çünkü.:Z

@Bully Akın'a ne oldu öyle yaw.:FPert olmuş.:F

Ama geçen hafta Serenay en kötü olmasına rağman 1. olmuştu Merve hiç kaybetmemesine rağmen çok kötüydü.(b)

Hay maşşallah Kaan Cuma'dan beri 100 mesaj mı yazdın.😱

Durumum çok iyiymiş.Çenem kopsun.:Z
Halk son zamanlarda oyunlarda kötü diye Akın'a cezayı kesmiş bence. Oyunlarda eski haline dönerse yükselecektir.

Zirveyi Turabicilere kaptıracak değiliz bu arada. :F

Aynen.:ZHem Akın Yiğit'in oylarındanda çaldı artık Yiğit'te 1. olamaz.:Z

4000. mesaj [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ile ilgili.:Z @Bully @Harunnn60 @ABAY_06 😉
Ne yapabilirim? :F

Zirve hiç değişmediki kaptırasın.:F
Akın'ın iki yüzlülüğüne ceza kesildi görüldü o sinsilik.:A

Sen anlamazsın.:F
O da doğru hep zirvedeydim zaten. 😎

Halk dünkü smsleri oyun performansına göre oylamış bence yoksa Sahra'nın Akın'ı geçmesinin başka mantıklı bir açıklaması olamaz. :F

O da doğru hep zirvedeydim zaten. 😎

Halk dünkü smsleri oyun performansına göre oylamış bence yoksa Sahra'nın Akın'ı geçmesinin başka mantıklı bir açıklaması olamaz. :F

Aynen çenen düşsün ama ben sms'de ki zirveyi kastedmiştim.:F
Sahra'nın madur hali işe yaradı başka açıklama yok.:Dİşi zor AKın'ın.:F

Aynen çenen düşsün ama ben sms'de ki zirveyi kastedmiştim.:F
Sahra'nın madur hali işe yaradı başka açıklama yok.:Dİşi zor AKın'ın.:F
Sms'te Turabi zirvede olabilir ama buralar benden sorulur. :F

Halk da hemen kanıyor ya şu mağdur oyunlarına Tolga'yı da 1.yapmışlardı öyle. :T: Ben sana Sahra'nın kalacağını söylemiştim zaten. Acun'un rekabetin sürmesi ve reyting için Sahra'yı yollamayacağı açıktı. İyi de oldu hem takım hem de Akın açısından. :Z [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] konseylerde oy çoğunluğunu sağlamış oldu böylelikle. :Z

@ABAY_06 fark fark diyordun dün akşam iyi fark vardı.:Z

Sms'te Turabi zirvede olabilir ama buralar benden sorulur. :F

Halk da hemen kanıyor ya şu mağdur oyunlarına Tolga'yı da 1.yapmışlardı öyle. :T: Ben sana Sahra'nın kalacağını söylemiştim zaten. Acun'un rekabetin sürmesi ve reyting için Sahra'yı yollamayacağı açıktı. İyi de oldu hem takım hem de Akın açısından. :Z [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] konseylerde oy çoğunluğunu sağlamış oldu böylelikle. :Z
Aynen Akın fena etraf yaptı yine ama zirvede oldukta kimin gideceğini biz belirleriz.:Z
Sahra'ya bir yandan seviyorum diğer yandan tiksiniyorum ama kalsın sıkıntı yok.:D

Şu poza öldüm.:F @Maskeli Fedai @mahoni @Harunnn60

Bm3ziiHCcAAwCj8.jpg

Son düzenleme:
@ABAY_06 fark fark diyordun dün akşam iyi fark vardı.:Z

Aynen Akın fena etraf yaptı yine ama zirvede oldukta kimin gideceğini biz belirleriz.:Z
Sahra'ya bir yandan seviyorum diğer yandan tiksiniyorum ama kalsın sıkıntı yok.:D
Akın-Yiğit-Sahra Müge'yi yollarlar artık dokunulmazlığı kaybederlerse senin Turabi zirvede olsa bile hiçbir şey yapamaz. :D

Sahra takım için çok faydalı kalması tabii ki iyi oldu Müge de şansa bala 1 oyun alsa bile yeter. :D

Akın-Yiğit-Sahra Müge'yi yollarlar artık dokunulmazlığı kaybederlerse senin Turabi zirvede olsa bile hiçbir şey yapamaz. :D

Sahra takım için çok faydalı kalması tabii ki iyi oldu Müge de şansa bala 1 oyun alsa bile yeter. :D

Ama haftaya adalar birleşiyor.Karşı ekipte kullanacak oy.
Müge gider adalar birleşir yada Tolga veya Ahmet.:D

Ama haftaya adalar birleşiyor.Karşı ekipte kullanacak oy.
Müge gider adalar birleşir yada Tolga veya Ahmet.:D
Adalar birleşiyor ama takımlar ayrı ayrı yarışmaya devam edecek diye biliyorum ben. (b) O zaman mesela gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse ünlüler de oy kullanabilecek mi?

Adalar birleşiyor ama takımlar ayrı ayrı yarışmaya devam edecek diye biliyorum ben. (b) O zaman mesela gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse ünlüler de oy kullanabilecek mi

Acun şey dedi dün akşam haftaya konseden sonra aynı adada yaşamaya başlayacaksınız ve neler yapacaksızınız merak ediyorum dedi.
Ben buradan Adalardan tasaruf olsun diye birleştirme yapacağını çıkarmam entrika değişik olaylar yapmak için birleştirdiğini çıkarırırım şahsen ama oyunalr bireysel olmayacak takım halinde olacak onuda dedi.:DYa takımları kendileri kuracaklar yada mevcut takımalrla yarışacaklar ama adalar birleşirse mevcut takımlarla yarışmanın mantığı yok.Aynı baraka aynı ada saçma olur...

Nasıl olacak tam bilemiyorum tabi.:D

Acun şey dedi dün akşam haftaya konseden sonra aynı adada yaşamaya başlayacaksınız ve neler yapacaksızınız merak ediyorum dedi.
Ben buradan Adalardan tasaruf olsun diye birleştirme yapacağını çıkarmam entrika değişik olaylar yapmak için birleştirdiğini çıkarırırım şahsen ama oyunalr bireysel olmayacak takım halinde olacak onuda dedi.:DYa takımları kendileri kuracaklar yada mevcut takımalrla yarışacaklar ama adalar birleşirse mevcut takımlarla yarışmanın mantığı yok.Aynı baraka aynı ada saçma olur...

Nasıl olacak tam bilemiyorum tabi.:D
Adalar birleşecek ama mecvut takımlarla diye yarışacaklar diye biliyorum ben. :D Ama şöyle olursa güzel olur. Mesela gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse konseyde ünlüler de oy kullanabilirsin o zaman heyecan gelir baya işte. :D

Adalar birleşecek ama mecvut takımlarla diye yarışacaklar diye biliyorum ben. :D Ama şöyle olursa güzel olur. Mesela gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse konseyde ünlüler de oy kullanabilirsin o zaman heyecan gelir baya işte. :D

Bence her hafta biri takım oluşturur karşılıklı yarışırlar.Kimin takım oluşturacağınada Acun kara verir çok daha güzel olur ve konseydede karma olur.:D
Böyle olmalı bence.:DSadece oyunlar takım oyunu oalcak dedi takımlar aynı kalacak demedi bakalım nasıl oalcak.:D

Gösterir gösterir :A hani Akına sevgi seli vardı dedim işte akın gereksiz tartışmalardan sonra çok oy kaybetti.Milletin gözünde sinsi durumunda şu an Akın. :A
Valla benim gözümde sinsi olan Turabi'dir. Ama halkın takdiri yapacak bir şey yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...