Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabinin ne sinsiliğini gördün ki ama Akının sinsiliği her zaman belli oluyor.Oyunlarda da başarısız :)
Eski mesajlarımda defalarca açıkladım. Sen de hepsini okuyup beni etiketledin tartışmalarımızı yaptık. Bu yüzden sinsilik mevzusu üzerinden daha fazla tartışmaya gerek yok bence. :)

Eski mesajlarımda defalarca açıkladım. Sen de hepsini okuyup beni etiketledin tartışmalarımızı yaptık. Bu yüzden sinsilik mevzusu üzerinden daha fazla tartışmaya gerek yok bence. :)
Birşey soracam hani fragmanda gösterildi ya Sahra nakavt edecem Turabiyi diyordu.O gösterildi mi bölümde ?

bndltalceaa3_kb_20500949085372015bb769c.jpg

O Değilde Müge Fena Çakılmış abi abazalar Oy atmadımı

Yalnız bu sinsi Sahranın yükselmesi pek hayra alamet değil :(
Mağdur edebiyatı yapması tuttu. Bir de oyunlarda başarılı oyunca halk oy vermiş işte. Ama iyi oldu Akın'ın konseyde eli güçlenmiş oldu böylelikle. :A

Dedikoducu Çocuk. :D
Gördüm şimdi o tweeti. Akın'la Yiğit'in arkasından konuşmalar olmuş bir şeyler dönmüş Akın tabii ki merak edecek ne alakası varsa sinsilikle

@Yakamoz-Asi arkadaşımıza duyurulur :A

Güçlensin ne olacak Turabi artık kaptırmaz 1.liği 😎
Belli olmaz dengeler çabuk değişiyor Survivor'da. :A Ayrıca Akın'ın konseyde oy çokluğuna sahip olması iyi şu an adı yazılsa bile aday olmuyor. :D

Son düzenleme:
Gördüm şimdi o tweeti. Akın'la Yiğit'in arkasından konuşmalar olmuş bir şeyler dönmüş Akın tabii ki merak edecek ne alakası varsa sinsilikle

Belli olmaz dengeler çabuk değişiyor Survivor'da. :A Ayrıca Akın'ın konseyde oy çokluğuna sahip olması iyi şu adı yazılsa bile aday olmuyor. :D
Eğer bu hafta kaybetseler Mügeyi diğer hafta kaybetseler Turabiyi yazacak melunlar :T:

Belli olmaz dengeler çabuk değişiyor Survivor'da. :A Ayrıca Akın'ın konseyde oy çokluğuna sahip olması iyi şu adı yazılsa bile aday olmuyor. :D
Yani merak etmesinden daha doğal birşey olamaz. :) Biraz abartmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...