Konu 200 sayfa olmuş, en çok mesaj yazan 10 kişiyi paylaşalım. 
SMS sonuclariyla oynadığını dusunuyorum sahra 3.oluyor akin 4. Kesinlikle reyting getiren kaliyor
duygu bal adada en temiz kalan kisiydi kimse inkar edemez
bundan sonra spor hayatinda basarilar
bu duruma sevinenler kafasi cok guzel galiba
Acun kesinlikle yerleri degistirdi(((((
Gönüllüler benim icinde bitmistirrr
Acun banane kurt seyidden hiala reklam yapiyorrrr(((
Çıldırdım resmrnnn nasil gider yaa off offff
Aga Turabi nasıl birinci olur? @ABAY_06
Beyler bu survivor kazanma duygusu üzerine kurulu iyi insan hangisi üzerine yada madur üzerine kurulu değil ve insanlarin kazanma duygusuna hitap eden en güçlü turabi olduğu için onu destekliyorlar. Futbolda ayni mantık üzerine kurulu bu yüzden ikinci ligde birinciliğe oynarken bir takımın stadı full okurken birinci ligde küme düşmeye oynaması durumda stat boşalıyor.. Bunun gibi turabi kaybetsin kimse onu desteklemez. Zaten survivor birincilerinin hiç bir yere gelmemesi bundan sanıyorlar ki birinciyi çok sevdiklerinden insanları destekliyor
Akın Birinci Olur Diyenlermi varmıs forumda 😱😱
![]()
TurboTurabi Varken Akın Yiğit Anca Kedi Olur
aynen dasdaAynen.Hem Akın Yiğit'in oylarındanda çaldı artık Yiğit'te 1. olamaz.
4000. mesaj [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ile ilgili.@Bully @Harunnn60 @ABAY_06 😉
4000 mesaj yarısıya yakın gerekszi turbo mesajlarıAynen.Hem Akın Yiğit'in oylarındanda çaldı artık Yiğit'te 1. olamaz.
4000. mesaj [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ile ilgili.@Bully @Harunnn60 @ABAY_06 😉
aynen dasdasahra geçmis akını haha dadsadadsd
😱
Kimseyi tutmuyorum bana fazla çiğ geliyorlar hele turabi geçen hafta bayağı ciglesti erkekler fazla kiviriyorlar sanki ))) kızlardan müge iyi kız çigligini pek görmedim ama kazanma gibi derdi yok. gelinim olurmusuna katılsa kesin favorim olurdu )))@beyazsoy senin favorin kim ?
Olsun 1'inci bu onun yaptıklarını kapatmazOna şaşırmak lazım cidden.Akın sevilmiyormuş onu anladık.Zaten forumdada eskisi kadar ilgi görmüyor.Serodan sonra şaşırmadım ben.
Gereksiz mi.😱Adam Favorilerden.hemde en çok 1. olan.
![]()
@sokak sanati geçen hafta istisnai bir durum istisnalar genel durumu bozmaz ama seranayin futbolcu oluşu ve güzel oluşu futbolda meraklısı erkekleri biraz cezbetmis olabilir. Güçlü olma bir bütün işi turabi hem kazanıyor hem de sosyal olarak posta koyuyor
Turabi zaten es geç onu yaptıkları ortada izlyosun demi sende Survivor'u Müge'ye oyunarda kibarlığını hiç bozmadan oyna öyle gel diyolar kopuyorum ordaKimseyi tutmuyorum bana fazla çiğ geliyorlar hele turabi geçen hafta bayağı ciglesti erkekler fazla kiviriyorlar sanki ))) kızlardan müge iyi kız çigligini pek görmedim ama kazanma gibi derdi yok. gelinim olurmusuna katılsa kesin favorim olurdu )))
Olsun 1'inci bu onun yaptıklarını kapatmaz![]()
Doğrulukmu ve adamlık 😱 nerden biliyon yalan konuşmadığını yanındamıydınDoğruluktan adamlıktan başka bir şey yapmadı o kadar.
Ne arkadan iş çevirdi.Ne yalan konuştu bir tek çoğu kesmin sevdiği ama uyuzda olunan sevinç hareketleri var ona onun güzelliği.![]()
Müge taze gelin modunda olmazsa merve gibi kazansa zaten birinciydi. Turabi lafının adamı değil . Sahte nihat doğan modunda Anadolu çocuğuyum diyor boru dansı yapıyor olmadı apış arası dansı ))) en kötüsü anadolu çocuğum biri üzülürken sevinmezMüge'de Futbolcu olsa 1.liği bırakmazdı her halde.
Turabi Forover.![]()
Aynen çok doğru söyledin turabi içinMüge taze gelin modunda olmazsa merve gibi kazansa zaten birinciydi. Turabi lafının adamı değil . Sahte nihat doğan modunda Anadolu çocuğuyum diyor boru dansı yapıyor olmadı apış arası dansı ))) en kötüsü anadolu çocuğum biri üzülürken sevinmez
Doğrulukmu ve adamlık 😱 nerden biliyon yalan konuşmadığını yanındamıydın![]()
Orda mugeye gönderme yapıyor. Laf sokuyor ya ))) müge efendi kız her zamanki gibi alttan alıyor.Turabi zaten es geç onu yaptıkları ortada izlyosun demi sende Survivor'u Müge'ye oyunarda kibarlığını hiç bozmadan oyna öyle gel diyolar kopuyorum orda![]()