Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] takımı düşündü bence şimdi olur da Turabi diskalifiye olursa sıkıntı olabilir gönüllüler için. :A Akın sms'e çıkma riskini göze almaz hesaplamıştır bunları. :A

Onun o içten pazarlığını biliyoruz zaten anlatma boş yere.:A

@sokak sanati sen nasıl bu melunlara laf yetiştiriyordun ya :T

Burda Turabici arkadaş var yalnız :T:

Helal olsun bana bee.:ADinsizin hakkından imansız geliyor bunlara acımıcan yoksa çok uğraşırsın.:F

Ünlüler harika yarıştı 2 oyundada 10-0 ne demek ya 😱 @sokak sanati :A:F:kiki::D

Akın'ın tolga'yı yenemiyor ondada iş yok :A

Bende diyroum nerede bu melun İsmail elenince bir susmuştun şimdi kaybedilince bir dile gelmişsin yine.:A
Şansızdılar yapacak bir şey yok birde ben izlemedim hiç o sebeple olabilir.:A

Son düzenleme:
Bu arada @sokak sanati nerlerde kayıplara karışmış :F:A

Valla bu akşam tam bir hezimet yaşadı gönüllüler ödül oynunda 10-0 yenildiler ödül et'di bol bol yediler ızgarada 4.5 kilo et yedi Ahmet :FOndan sonra dokunulmazlık oynunda Ünlüler aldı sonra ismi en çok Duygu çıktı gönüllülerde

5 miydi 4.5'muydu ben 4.5 diye hatırlıyorum @Bully (b)

Hastaneye gdeceğim demiştim ya.:T:Oturamadım bir türlü çok yoğundum bu hafta sonu.

Helal olsun bana bee.:ADinsizin hakkından imansız geliyor bunlara acımıcan yoksa çok uğraşırsın.:F

Bende diyroum nerede bu melun İsmail elenince bir susmuştun şimdi kaybedilince bir dile gelmişsin yine.:A
İsmail elenincede burdaydım sen şunu 10-0 açıklasana bir bu nası bir hezimettir 😱:F

Hastaneye gdeceğim demiştim ya.:T:Oturamadım bir türlü çok yoğundum bu hafta sonu.
He tamam hatırlayamadım biran bende 10-0 giremedin utancından zannettim :A

İsmail elenincede burdaydım sen şunu 10-0 açıklasana bir bu nası bir hezimettir 😱:F

Tebrikler Ünlülere deyip geçiştreyim.:A

Tamam tebrikler dedik ya.:bağır:ma cidden çok kötülerdi özellikle taktik konusunda berbattılar.Koy depar at falan yanlış taktik ayrıca düşürdükten sonra düzgün koymuyorlar.Ahmet orada önden biraz taşıyın dedi götürdüler oyunu.:D

Hadi bakalım geçiştir :F

Tamam tebrikler dedik ya.:bağır:ma cidden çok kötülerdi özellikle taktik konusunda berbattılar.Koy depar at falan yanlış taktik ayrıca düşürdükten sonra düzgün koymuyorlar.Ahmet orada önden biraz taşıyın dedi götürdüler oyunu.:D
Bu hafta Müge Sahra 2'lisi hiç bir oyun alamadı hem ödül hemde dokunulmazlık oyunlarında 😱:F

Hadi bakalım geçiştir :F

Bu hafta Müge Sahra 2'lisi hiç bir oyun alamadı hem ödül hemde dokunulmazlık oyunlarında 😱:F

Sahra oyun kazandığı için seviyordum malesef bitti benim için gitsin.:Z

Daha bölümü bitirmedim Dokunulmazlık ünlüler önde.:D

Senin Turabi'nin de ikiyüzlülüğünü biliyoruz insanların yüzüne gülüp arkasından konuşmalar falan. :A

Acun'um az önce öyle dedi.:ZTakımlardan biri 4 kişi olrsa birleştiriyorum adaları dedi.:Z2 kişi kalınırsa bireysel oyunlar başlayacakmış.
Ben son bölümü izlemedim orda söylemiştir iyi olur Acun baktı gönüllülerde iş yok böyle yaptı yoksa gönüllü kalmıyacak bu gidişle adada :F:A:kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...