- Reaksiyon puanı
- 59,927
- Puanı
- 1,060
Hep basiretsizlikten.Aga açıkla bana Tolga'yı yenemiyor olmaz 😱
Büyük ihtimal ya o yada Müge gidecek gibi duruyor![]()
Hep basiretsizlikten.Aga açıkla bana Tolga'yı yenemiyor olmaz 😱
Büyük ihtimal ya o yada Müge gidecek gibi duruyor![]()
Ben cidden yüksek performans bekliyordum karşı tarafa geçince biranda durdu adam ))Hep basiretsizlikten.Dün tam yeniyordu basamağı düzelticem diye zaman kaybetti şans yok şans.
![]()
Akın'ın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Mesela bugün sms'te 1.olursa morallenip oyunlarda da eski performansına döner bence.Ben cidden yüksek performans bekliyordum karşı tarafa geçince biranda durdu adam ))
Dün 10-0 kaybetikten sonra orda kakara kikiri gülüyolardı Akın ve Yiğit kalkıp gitti ordan bu piskoloji ile yarışmaya çıkıyolar 😱Akın'ın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Mesela bugün sms'te 1.olursa morallenip oyunlarda da eski performansına döner bence.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Aynen Turabi, Duygu ve Müge oyun kaybedip sırıtıyorlar bir de utanmadan. 😡 Takımı tek düşünen Akın ve Yiğit var.Dün 10-0 kaybetikten sonra orda kakara kikiri gülüyolardı Akın ve Yiğit kalkıp gitti ordan bu piskoloji ile yarışmaya çıkıyolar 😱
Akın Sahra ve Yiğitten Nefret Eden Bitek Benmiyim![]()
Du-okunulmazlığı kaybetmişiz ki çok güzel başladığımız bir oyundu.Erkekler süperdi ama kızla ve Akın yine grubu batırdı.
Açıkçası Akın'a yüklenmeyeyim diyorum ama adam çok başarısız.Bir tek balık tutuyor ama onuda yiyen yok.kendi çalıp kendi oynasın artık.Başarısızlığı umarım devam etmez.
Sahra çok kötü performanslardaydı.Kız bitirdi takımı.Bir hafta ile gıcık olunmaz normalde şansızdı falan derim ama potansiyel gitti hiç ışık göremiyorum artık kıızdan.Umarım gider.katkısı yok çünkü artık takıma ve Turabi'ye.
Müge bilindik.Ama takımın vasatları yukarıda.Duygu neden yok.Duygu oynamıyor ama oynasa daha iyisini her türlü yapar benim kanımca.
Ünlülerden Gökhan cişden bir tavan yaptı haftadır.Umarım düşer performansı.
Serenay'a bir güven geldi 1. olduktan sonra.Bu çok bariz ortada.takımda söz sahibi oluyor artık ki oyunlarada çok iyi yansıtıyor.Helal olsun.
Onun dışnda pek dikkat çeken yoktu.
Malesef dokunulmazlığı bizim ekip keybetmiş ve Duygu ilk aday.
Akın yine sinsiliği ile dökürdü ama Sahra'nın oyu belliydi zaten.Yiğit'i baştan çıkarttı melun.
Müge'nin yazılmamasına şaşıran bir arkadaş vardı.Kız yine yazılmaz.helal olsun.
Akşam 1ç kim olur.Bunu cidden düşündüm.
Yiğit olmaz.Akın!ın gelişiyle her ne kadar daha iyi performans sergilesede gözden kayboldu.1.lik ihtimali yok.
Akın olabilime ihtimali her türlü Yiğit'ten daha fazla.Ama olacağını düşünmüyorum.Belli bir fan kitlesi var ama çok nefret edende var.
Turabi olabilir.Neredeyse Akın ile aynı belki biraz oyunlarda ki başarısıyla geçebilir ama çok olabilir hala.
Duygu 1. olmasından korktuğum ama çok istediğim ve olursa hem çok şaşıracağım hemde çok aklıma yatırabileceğim isim.Serenay'ı 1. yapan bir halk var ve bu halk Duygu'yuda Sero kadar sever bence hatta daha çok sever.1. olamasa bile her türlü ilk 3'te gördüğüm isim.
Sahra sonuncu olup gidecek.Acun falan hikaye.Gönderecek Acun onu.
Müge gitmez ama son virajlarda.O pozlarla bu kadar diyorum bir sonra ki oyunda güle güle.
Tahminimce
1.Turabi
2.Akın
3. Duygu
4.Yiğit
5.Müge
6. Sahra.
Bugüne kadar Sahra hiç bunlardan birini geçemedi halk oylamasında yine geçemez.
Peki kim gider her türlü SAHRA.
Akın 1. olsa TURABİ'yi söyler DUYGU'yu göndermek için ama düşük bir ihtimal 1. olması.Bir düşük ihtimalde Müge'yi söylemesi ama her türlü SAHRA gider.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Sahra eskiden değildi o kadar ama artık bende sevmiyorum onu.Sendenim.![]()
Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çok
Sahra öyle dedi fragmanda gönderecem felan izlemedinmi ben Sahranın yalancısıyım![]()
Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çok
Sahra öyle dedi fragmanda gönderecem felan izlemedinmi ben Sahranın yalancısıyım![]()
Acun gelecek yıl Süper Survivor'a da alır belki Turabi'yi?![]()
Reyiz ♥
Ama Star'ımdaki ayrı bir heyecanlı oluyor TV8'de o tadı almak imkansız gibi bir şey.Acun gelecek yıl Süper Survivor'a da alır belki Turabi'yi?
Gelecek yıl ben de izleyeceğim çok heyecanlı olacak.![]()
@RevaN
Akın birinci olamazkardesim İKİ YÜZLÜ
Acun gelecek yıl Süper Survivor'a da alır belki Turabi'yi?
Gelecek yıl ben de izleyeceğim çok heyecanlı olacak.![]()
@RevaN
@sokak sanati Akın'ın sinsilik yaptığını da nerden çıkardın kulis yapmak Survivor'daki en önemli stratejidir bunun nesi sinsilik? Yiğit zaten Duygu'nun oyunlardan sonraki gülmelerinden, laubali tavırlarından sonra onu yazmaya karar verdi. Akın etkilemedi yani onu.![]()
Kardeşim Akın bugüne kadar her şeyi insanların yüzüne söyledi. Tolga'ya açık açık cephe aldı. Turabi'nin yüzüne karşı açık açık konuştu. Asıl sinsi ve ikiyüzlü biri varsa o da Turabi'dir. Akın'a kameralar önünde sinsi,yılan,akrep ve hatta yavş*k dedi yiyorsa yüzüne söylesin. Yiğit'e yiyorsa it desin. Tolga'yla canım canım cicim olup arkasından dalga geçtiğini de biliyoruz. Sahra-Berna kavgasında sesini çıkarmayıp Sahra taraf değiştirince birden ada konseyinde Berna haklıydı ben olsam dalardım dediğini de biliyoruz.Umarım olmaz.Benimde korkum bu ikiy yüzlü olunca millet diğer yüzünü görüyor gerçek yüzü saklanıyor.
Anti Turbo olacaksan hiç izleme.Görüyorsun burunlarından geliyor.
Sinsi değil mi.İçten pazarlıkçı iki yüzlü.
Bunların hepsi = Akın benim gözümde.
Gönüllülere geldiğinden beri başarısız olan ve bunu hiç çaktırmayan birde bunun üstüne ortalıkta oyun çeviren başarısız değişiğin teki.
Yiğit'i etkilemediğini söylemek ciddi manada saçmalık.Eğer Laubali tavırlardan hoşlanmasa Yiğit Turabi derdi bu güne kadar.![]()
Kardeşim Akın bugüne kadar her şeyi insanların yüzüne söyledi. Tolga'ya açık açık cephe aldı. Turabi'nin yüzüne karşı açık açık konuştu. Asıl sinsi ve ikiyüzlü biri varsa o da Turabi'dir. Akın'a kameralar önünde sinsi,yılan,akrep ve hatta yavş*k dedi yiyorsa yüzüne söylesin. Yiğit'e yiyorsa it desin. Tolga'yla canım canım cicim olup arkasından dalga geçtiğini de biliyoruz. Sahra-Berna kavgasında sesini çıkarmayıp Sahra taraf değiştirince birden ada konseyinde Berna haklıydı ben olsam dalardım dediğini de biliyoruz.
Valla Turabi eğer insanların yüzüne karşı konuşamayıp halkın karşısında konuşuyorsa bu onun ikiyüzlülüğünü ve oynadığını gösterir.Akın şimdi her şeyini doğru yapıyor doğrucu davul öyle mi.
1.si Akın yaptığını ortaya koyarak ondan faydalananların burnundan getiriyor.Bu berbat ve saçma özelliklik.
2.si Akın kameralara değil bire bir kulis yaparak empoze ediyor milleti.Peki Turabi ne düşünüyorsa Halka açık söylüyor arkadan demek halktan gizlemek kendi aralarında konuşmaktır.Sadece iki yada üç kişi arasında konuşulandır ki Akın bunu herkese yapıyor.Tolga ile adalarda değişim olmadan önce böyle açıklık yaptı ama ondada nefretimiz arttırdı.Keike hep öyle üslupsuzdavransa.Ne iyi olur.
Bunların hepsi ya itiraf edildi yada gösterildi.Ahmet Dursun gibi biri bile itiraf etti kameralara.Ahmet arkadaşlarına yaranmak için değil halka söyledi bunu.
Valla Turabi eğer insanların yüzüne karşı konuşamayıp halkın karşısında konuşuyorsa bu onun ikiyüzlülüğünü ve oynadığını gösterir.Akın insanları etkilemeye çalışabilir ama insanların da aklı fikri var kardeşim karşı çıksınlar Akın'a. Akın silah zoruyla yaptırmıyor sonuçta hiçbir şeyi.
Ayrıca Akın'ın da hataları oluyor elbet olmuyor değil ama senin de Turabi'nin hatalarını görmeyip sürekli Akın'a yüklenmek sinirimi bozuyor açıkçası.
Neyse ben de ikiyüzlü Turabi'den nefret ediyorum ve hiç samimi bulmuyorum burada kapatayım konuyu.Turabi adadakilere farklı halka farklı konuşmuoyr yanlış görüyorsun bence.Turabi adadakilere sakin halkın karşısında onu biraz daha argolaştırarak konuşuyor olay bu.Akın'da Yiğit'te Sahra'da biliyor Turabi'nin onları sevmediğini ve onlarla ilgili konuştuğunu.
Ama Akın çok farklı.Akın halkın karşısına en az çıkan isim.Çünkü içinde biriktiriyor ve bir anda sinsice patlıyor olmadık olayları o anda yüzlerine vuruyor.Bunu gördük biz.
Neyse diyeceğim şu AKın'ı sevmiyorum ve çok yapmacı buluyorum oynadığını Tolga kadar belli etmesede görebiliyorum Turabi daha doğal ve daha insana yaraşır biri.
Akın'ın konusunda sende benim Turabi'ye yaptığıomı yapıyorsun.Pek farkımız yok.![]()
Neyse ben de ikiyüzlü Turabi'den nefret ediyorum ve hiç samimi bulmuyorum burada kapatayım konuyu.İnşallah [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kazanacak survivor'ı.