Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım tabii ki.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım tabii ki.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Niye he he dedin?He he @sokak sanati Akın'a 2 Sms atmış dün akşam BullySen attınmı Turbo'ya Sms diyecem sen yeni izliyosun daha bölümü
![]()
Hım ben yeni duyuyorum demekki oraları izlememişimÇok önceden demişti zaten Acun bunu. Takımlardan 1'i 4'e düşerse adalar birleşecek ama takım halinde yarışmaya devam edecek takımlar.![]()
Ben son bölümü izlemedim orda söylemiştir iyi olur Acun baktı gönüllülerde iş yok böyle yaptı yoksa gönüllü kalmıyacak bu gidişle adada![]()
Kim bu akşam gidiyor lo?Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.@turboturabi
![]()
Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he heNiye he he dedin?![]()
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana1 gün öncesine kadar fazla olan gönüllülerdi.![]()
He he @sokak sanati Akın'a 2 Sms atmış dün akşam BullySen attınmı Turbo'ya Sms diyecem sen yeni izliyosun daha bölümü
![]()
Kim bu akşam gidiyor lo?![]()
Bakalım ne olcak bu akşam
Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he he
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana![]()
Sempati duyarım tabii çünkü o kişi ada konseyinde Akın'ın elini güçlendirmiş oluyor.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he he
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana![]()
Bakalım ne olcak bu akşam![]()
Acun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.
Belki olurum burda Turbo gidebilirŞu bölümü bitireyim yorumlayacağım buradaysan tahminimi görürsün.![]()
Şansızdı'da 1 oyunda alamadılar bu kadar şansızlık olmazkiŞansız bir oyundu sadece.![]()
Acun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.Duygu ya da Müge gider.
![]()
Dün Toga'yı yenemedi Akın oyunda valla diyecek bişey yok artık 😱Sempati duyarım tabii çünkü o kişi ada konseyinde Akın'ın elini güçlendirmiş oluyor.![]()
Belki olurum burda Turbo gidebilir
Şansızdı'da 1 oyunda alamadılar bu kadar şansızlık olmazki![]()
Değiştirme şimdi konuyu.Dün Toga'yı yenemedi Akın oyunda valla diyecek bişey yok artık 😱
Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çokAcun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.Duygu ya da Müge gider.
![]()
Sahra öyle dedi fragmanda gönderecem felan izlemedinmi ben Sahranın yalancısıyımİşte oldu bu kadar şanssızlık.Ne yapalım.
Turabi gidecek derken kendin inanıpta söylediysen helal sana.![]()
Duygu gitsin o zaman Akın'a laf edip duruyor melaune.Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çok![]()
Aga açıkla bana Tolga'yı yenemiyor olmaz 😱Değiştirme şimdi konuyu.![]()
Büyük ihtimal ya o yada Müge gidecek gibi duruyorDuygu gitsin o zaman Akın'a laf edip duruyor melaune.![]()