Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksizlikle ve tedirginlikle. :A Ünlüler de fazla iyiydi yahu bu kadar da olmaz yani. :F
Valla o oyunda hiç heycan olmadı keza son dokunulmazlık oynundada böyle giderse işleri çok zor gönüllerin zaten Merve ve Gökhan oyun vermiyolar hiç diğerleride oyun almaya başladılarmı fark oluyo

@sürgünüm izledinmi aga :)

Valla o oyunda hiç heycan olmadı keza son dokunulmazlık oynundada böyle giderse işleri çok zor gönüllerin zaten Merve ve Gökhan oyun vermiyolar hiç diğerleride oyun almaya başladılarmı fark oluyo

Aynen Merve ve Gökhan çok iyiler. :T: Açık söylemek gerekirse gönüllülerde gitmesi gereken Müge. Ama bir Allah'ın kulu da yazmadı kızı iyi de oldu aslında. :A

Aynen Merve ve Gökhan çok iyiler. :T: Açık söylemek gerekirse gönüllülerde gitmesi gereken Müge. Ama bir Allah'ın kulu da yazmadı kızı iyi de oldu aslında. :A
Müge'yi yazmasınlar @Yakamoz-Asi gazabına uğrarlar :FYiğit 1' olursa yarın Müge'yi söyler büyük ihtimal Turbo olursa Yiğit Akın Sahra 3 'lüsünden birini söyle gibime geliyor :)

Evet.Maçlardan sonra herzaman olduğu gibi Survivor'u izledim.
Valla bahar ayı gelince tv'de izlenecek en güzel program dizilerim olmasa yayınlandığı günler izlerim.:)

Müge'yi yazmasınlar @Yakamoz-Asi gazabına uğrarlar :FYiğit 1' olursa yarın Müge'yi söyler büyük ihtimal Turbo olursa Yiğit Akın Sahra 3 'lüsünden birini söyle gibime geliyor :)
Akın-Yiğit Müge'yi, Turabi Sahra'yı söyler. Başka birinin 1. olma şansı yok zaten. :D

Yok aga herkesin favorisi kendisine isim yokmu Gökhan' mı Ahmet'mi :Z

Turabi'nin işine belli olmaz Sahra'yı söyler diye beklersin Akın veya Yiğit'i söyler :D
Bizdeki Beşiktaş sevgisi şöyle, Ahmet Dursun gülüyor, biz de gülüyoruz.
Bi ara 5 kilo et yedi.:)

Bu arada @sokak sanati nerlerde kayıplara karışmış :F:A

Bu aksami da bir özet geciverin. :D
Valla bu akşam tam bir hezimet yaşadı gönüllüler ödül oynunda 10-0 yenildiler ödül et'di bol bol yediler ızgarada 4.5 kilo et yedi Ahmet :FOndan sonra dokunulmazlık oynunda Ünlüler aldı sonra ismi en çok Duygu çıktı gönüllülerde

Bizdeki Beşiktaş sevgisi şöyle, Ahmet Dursun gülüyor, biz de gülüyoruz.
Bi ara 5 kilo et yedi.:)
5 miydi 4.5'muydu ben 4.5 diye hatırlıyorum @Bully (b)

Valla bu akşam tam bir hezimet yaşadı gönüllüler ödül oynunda 10-0 yenildiler ödül et'di bol bol yediler ızgarada 4.5 kilo et yedi Ahmet :FOndan sonra dokunulmazlık oynunda Ünlüler aldı sonra ismi en çok Duygu çıktı gönüllülerde
Ahmet çok sakatlanıyor,Beşiktaşlı her yerde kendini belli ediyor.:)

Ünlüler dünde cok iyiydi yazmistiniz. 10-0 mi 😱 Turabi bile kurtaramamis takimi. Müge falan yazilmadi dimi? :D

Takıldığın şeye bak aga bilemedim ben de şimdi. :F

3 gün tok kalır onu yiyen adam.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...