Maskeli Fedai
Favori Üye
şekil almasını ne yapayım benTamam ben de diyorum ki Turabi Gökhanla oynadığıdı maçta ciddiyetsiz oynadığı için kaybetti.Diğer maçlarda da Gökhana göre daha şekil aldı bayrakları.
Haticeye değiI neticiye bakıcaksınHayır en iyisi Gökhan'dı. Bir oyun biIe kaybetmedi ki? Ayrıca diskaIifiye ediImeseydi biIe Gökhan aImıştiki kumaşı?
Gökhanla oynadığı maçta cıvıttığ için yenildi onun dışında bayrakları alış tarzı filan daha iyiydi.
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] her zaman ki gibi bomba gibi[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] napiyi![]()
Daha bitmedi reklama girdiler ama duygu çıktı yanında belki sahra çıkabilir ama uzak ihtimalKimin ismi çıktı ?
Yanınada Müge'yi koyarlar Turabi olursa Sahra yada süpriz bir isim Yiğit olursa Müge çıkarDaha bitmedi reklama girdiler ama duygu çıktı yanında belki sahra çıkabilir ama uzak ihtimal
Akın'ın tolga'yı yenemiyor ondada iş yokAkın'a 2 oy attım zirveyi alacak inşallah.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Maalesef çok kötü oyunlarda bu aralar savunulacak bir tarafı yok keratanın.Ünlüler harika yarıştı 2 oyundada 10-0 ne demek ya 😱 @sokak sanati
Akın'ın tolga'yı yenemiyor ondada iş yok![]()