Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ben de diyorum ki Turabi Gökhanla oynadığıdı maçta ciddiyetsiz oynadığı için kaybetti.Diğer maçlarda da Gökhana göre daha şekil aldı bayrakları.
şekil almasını ne yapayım ben :F hem ciddiyetsiz oynadı falan bahane kim kazandı GÖKHAN KAZANDI bu kadar basit iddayı ben kazandım :)

Hayır en iyisi Gökhan'dı. Bir oyun biIe kaybetmedi ki? Ayrıca diskaIifiye ediImeseydi biIe Gökhan aImıştiki kumaşı?
Gökhanla oynadığı maçta cıvıttığ için yenildi onun dışında bayrakları alış tarzı filan daha iyiydi.
Haticeye değiI neticiye bakıcaksın :) Gökhan bir oyun biIe kaybetmiyerek en iyisiydi..

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] napiyi :X
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] her zaman ki gibi bomba gibi :D

Tarihi fark!!! HeIaI OIsun [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ' ıma ve ÜnIüIer'ime :) 10-0 :D :D :D

Bir an Turabi, Müge ve Sahra Akın'ı yazacaklar diye çok korktum neyse ki Sahra'yı yazdılar. :D Ama Müge Akın'ı yazmış olabilir bakalım. Bence Sahra elenmeyecek nedense içime öyle doğdu Duygu gidebilir.

Son düzenleme:
ÜnIüIer muhteşem gidiyor çok sevindim :) [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yine harika performans sergiIedi bu hafta..

Akın'a 2 oy attım zirveyi alacak inşallah. :D [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...