- Reaksiyon puanı
- 59,922
- Puanı
- 1,060
Toparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.Ama toparlanması ve o melun karaktersizi yenmesi lazım![]()
Toparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.Ama toparlanması ve o melun karaktersizi yenmesi lazım![]()
Evde Akın çıkınca herkes Akına övgü dolu sözler.Turabi çıkınca ise diskalifiye edislin diyen bir ailem varToparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.![]()
GüzeldiGece kulübü nasildi![]()
Aynen birde Turabiyi tutuyorum diye beni soytarı ilan ettilerSenin de işin zor valla kolay gelsin ne diyeyim.![]()
Senin de işin zor valla kolay gelsin ne diyeyim.Evde Akın çıkınca herkes Akına övgü dolu sözler.Turabi çıkınca ise diskalifiye edislin diyen bir ailem var![]()
Oh olsun sana melun.Güzeldi
Aynen birde Turabiyi tutuyorum diye beni soytarı ilan ettiler![]()
Vay melun vay .ssOh olsun sana melun.![]()
Bir bitmediniz arkadaş yaGece kulübüne mi gittiler? Turabi özlemiştir böyle ortamları.![]()
Bence de özlemiştir.Gece kulübüne mi gittiler? Turabi özlemiştir böyle ortamları.![]()
Vay melun vay .ss
Bir bitmediniz arkadaş ya![]()
Adam yılların gece kulübü şeysi. Mutlaka özlemiştir ortamları.Bence de özlemiştir.Ama Turabi'nin takımı kazanamadı maalesef.
Burda Turabici arkadaş var yalnızAdam yılların gece kulübü şeysi. Mutlaka özlemiştir ortamları.![]()
Kim onlar?
@mrt-06 yanlış anlama ben Abay ve Harun Turabici değiliz yanlış cevap vermiş bu melun.Bully Abay_06 Harun ve nicesi![]()
Şimdi gördüm o postunu.Allah yazdıysa bozsun.![]()
Sonuna kadar Akıncıyım.Şimdi gördüm o postunu.Ben de diyorum, Allah Allah Akın falan o kadar anti yorum yaptınız, ne oluyor diye.
![]()