Hangi site?Bu arada banım kalmış benim torent sitesinde
Evet bir alıştırma yapim dedim olmadı
Seed etmeyince banlanıyor genelde
Hangi site?Bu arada banım kalmış benim torent sitesinde
Evet bir alıştırma yapim dedim olmadı
sen onda mı yorum yazmadın aga kusura bakma başka herşeyde yardımcı oluruz ama vadi konusunda kimseye yol veremem evdeyse mkonuyu açmak için herşeyi yaparım bugün 5-6 kişi uğraşmış heralde kazanan sürgünüm olmuşYok aga bileğimin hakkıyla alıcam konuyu kafaya koydum
Uzun zamandır yok yalnız.Benimki yazım hatası, seninki dil bilgisi hatası
Ben Vadi'nin büyüklüğüne laf ettiğim yok zaten. Sadece son haftalarda genel olarak bölümler beğenilmiyordu, bunu diyorum. Ki her hafta bu konuları takip ediyorum.ona kötü demişimdir diğerlerine süper demişimdir vadinin ölüsü bile ezer
vadi nereye giderse gitsin biz ordayız hiç farketmez ama atv den ayrılmalıyız kesinlikleKanal d 'de olsa süper olucak yakışır
Gerçekten çok iyi durumdasın, eski halin neydi öyle? , .Uzun zamandır yok yalnız.
Ben Vadi'nin büyüklüğüne laf ettiğim yok zaten. Sadece son haftalarda genel olarak bölümler beğenilmiyordu, bunu diyorum. Ki her hafta bu konuları takip ediyorum.
konu takip etmekle bölümün güzelliği anlaşılmaz aga izlemekle anlaşılır evet sıkıcı bölümler oldu ama müthiş bölümlerde izliyoruz hele bu bölüm şahaneUzun zamandır yok yalnız.
Ben Vadi'nin büyüklüğüne laf ettiğim yok zaten. Sadece son haftalarda genel olarak bölümler beğenilmiyordu, bunu diyorum. Ki her hafta bu konuları takip ediyorum.
Ben alcam konuyu ama biraz alıştırma yapmam lazımsen onda mı yorum yazmadın aga kusura bakma başka herşeyde yardımcı oluruz ama vadi konusunda kimseye yol veremem evdeyse mkonuyu açmak için herşeyi yaparım bugün 5-6 kişi uğraşmış heralde kazanan sürgünüm olmuş
evet tecbüre önemlisenin konuyu açman çok zor şu aşamada ancak kimse olmayacak öyle @mrt-06 bile o kadar konu tecrübesine rağmen bu konuyu alamıyor düşün işte agaBen alcam konuyu ama biraz alıştırma yapmam lazım
tasak ne lantasak demişim bak mrt-06
Eski defterleri açma şimdi.Gerçekten çok iyi durumdasın, eski halin neydi öyle? , .
Az kaldı ben de izleyeceğim inşallah, hemen ezikle.konu takip etmekle bölümün güzelliği anlaşılmaz aga izlemekle anlaşılır evet sıkıcı bölümler oldu ama müthiş bölümlerde izliyoruz hele bu bölüm şahane
trackerturk ya bir tane indirdim indirme hatası yazıyo seed etmiyor acaba bişey sildim ondanmı oldu gine banlancam banlama işide baya uzun sürüyo 4-5 ayHangi site?
Seed etmeyince banlanıyor genelde
estağfurullah aga ne ezmesi ezingo yapmayı severim ama o ayrı bişeyEski defterleri açma şimdi.
Az kaldı ben de izleyeceğim inşallah, hemen ezikle.
İyiki ş yazmamışımevet tecbüre önemlisenin konuyu açman çok zor şu aşamada ancak kimse olmayacak öyle @mrt-06 bile o kadar konu tecrübesine rağmen bu konuyu alamıyor düşün işte aga
tasak ne lan
bence kötüleşmiş ama makyaj hatasıdır
aga yazmayı bilmiyo gül geç@takas'ın ismini düzeltelim lütfen.
bende onu düşündüm buna şükür dedimİyiki ş yazmamışım
İndirdiğin dosyayı taşımayacaksın, torrent programında da listeden silmeyeceksin. Yoksa hep indirim hiç seed etmediği için banlarlar. Benim üye olduğum sitede 1 yılda 200 GB uploadım oldu 😎trackerturk ya bir tane indirdim indirme hatası yazıyo seed etmiyor acaba bişey sildim ondanmı oldu gine banlancam banlama işide baya uzun sürüyo 4-5 ay
Şu resime 7 beğeni almışım,3 gündür 18 konu açtım bu kadar beğenen olmadı.Tartışmasız Haftanın Fotoğrafı
Alıştık artık bu hatalarına, seni de böyle kabul ettik ne yapalım? Yalnız o "s" yerine "ş" yazsan. 😱tasak demişim bak mrt-06