Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

Yorumarımız silinmesin diziyle ilgili bişeyler yazıp kapatalım.:)
yorumları silmek mi :F yapabilecek olan varsa gelsin o kadar boş ve post kasılan yorumlar silinmezken bizim yorumları kimse si-le-mez

Tek bölümle geçmesi zor. Gzüel bölümler ardı ardına gelirse güzel bi yükseliş yakalar, ama 2 güzel bölümden sonra bi kötü bölüm geliyor, bi türlü yükselemiyor :(
aga ne müthiş bölümler beklenti altı reyting aldı bence
yarın total 10.90 ab 6.50 abc1 10.20
Gerçi TVR de düşük gibi son zamanlarda, bunun da etkisi vardır.

Neyse yarını bekleyelim.

herkese günaydın agalar :D
reytinglere bakıp hemen çıkacam akşama anca gelirim inşallah yükseliriz

İnanılmaz harika süperötesi bir bölümdü. Senaryoya siyaset karışmayınca bakın vadi ne kadar güzel oluyor. Son sahnede koptum ben polat gelecek bölüm sahalara dönecektir.

reytingler yine beklentinin altında bu ne arkadaş ya ab de 3.olmuşuz

ab grubu deneklerinde büyük sorun var tamamen sallama

1KURTLAR VADISI PUSUATV08.05.201420:41:5623:22:4211,3627,8640,76

3KURTLAR VADISI PUSUATV08.05.201420:41:5623:22:427,4918,1441,27

ABC1 verileri daha gelmedi

Gökhan Kirdar'a buradan tekrardan tesekkür ederiz.. 225.Bölümde bizleri mest etti.. Yüregine saglik. Bu bölüm sirf müzikleri icin bile tekrar tekrar izlenir..

Yeni sezonda ihtiyarlar heyeti ve yeni konsey usta oyunculardan olusursa, Vadi önümüzdeki sezonda TV'yi alt üst eder. XanTier'in dedigi gibi Kuzey Vargin gibi bir Aksacli gelse, baska ne isteriz.

Yeni "dayi" karakteri icinde Sener Sen diyorum.. Dayi karakteri olmasa bile, diziye bir sekilde dahil olmasini istedigim birisi.. Sener Sen bombasi olay yaratacaktir..

Son düzenleme:
Bölüm açık ara bu sezonun en iyi bölümüydü.Heyecan aksiyon hiç eksik olmadı.Mr.Key süper bir karakter adam kılıktan kılığa girdi Margeredi kaçırdı ama öldürdü.Bence öldürmesindeki amaç Türkiyede daha çok kalıp kgt den intikam alması için.

@takas

Bu haftaki bölümde en beğendiğimiz sahne

BnMf6DnIEAAzXqE.jpg