yorumları silmek mi yapabilecek olan varsa gelsin o kadar boş ve post kasılan yorumlar silinmezken bizim yorumları kimse si-le-mezYorumarımız silinmesin diziyle ilgili bişeyler yazıp kapatalım.
yorumları silmek mi yapabilecek olan varsa gelsin o kadar boş ve post kasılan yorumlar silinmezken bizim yorumları kimse si-le-mezYorumarımız silinmesin diziyle ilgili bişeyler yazıp kapatalım.
@takas sağolasın sana bu yol su köprü olarak geri dönecek.https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-225-bölüm-yorumları.220372/page-13
@ABAY_06 @mrt-06 aga bbu mesajı beğeninde sürgünüm agamız rekor kırsın
254.mesaj
Tek bölümle geçmesi zor. Gzüel bölümler ardı ardına gelirse güzel bi yükseliş yakalar, ama 2 güzel bölümden sonra bi kötü bölüm geliyor, bi türlü yükselemiyor
Gerçi TVR de düşük gibi son zamanlarda, bunun da etkisi vardır.aga ne müthiş bölümler beklenti altı reyting aldı bence
yarın total 10.90 ab 6.50 abc1 10.20
bu bizim görevimiz aga vadi işin içindeyse ben ordayım gerisiyle pek ilgilenmiyorum@takas sağolasın sana bu yol su köprü olarak geri dönecek.
aga biraz düşük söyledim uğur olsun diye belirtimdeGerçi TVR de düşük gibi son zamanlarda, bunun da etkisi vardır.
Neyse yarını bekleyelim.
Vay melun benim resimi mi beğenmemiş Ama kabul edin haftanın resmiydi.birde araya kandil vs. girince dediğin gibi zaten aralardan çektiğimizi söylemiyorum hiç
senin mesajını diyorum işte
kim beğenmemiş aga tabi ki öyle haftalardır bu anı bekledikVay melun benim resimi mi beğenmemiş Ama kabul edin haftanın resmiydi.
Kafalar karıştı kim beğenmediyse beğenmedi ben tüm vadici kardeşlerimin mesajlarını beğeniyorum.kim beğenmemiş aga tabi ki öyle haftalardır bu anı bekledik
iyi geceler aga bende şimdi yatıcam herkese iyi geceler tatlı rüyalarHayırlı geceler herkese ben kaçıyorum
evet aga kafan karıştı çünkü beğendilerKafalar karıştı kim beğenmediyse beğenmedi ben tüm vadici kardeşlerimin mesajlarını beğeniyorum.
Hatta @kvp-medya'nın diğer konularnı da yorumlarımla sahip çıkıyorum.
Hayırlı geceler herkese ben kaçıyorum
İyi geceler dostlar. @XanTier @Polat Şaşmaz Allah'a emanet olun.iyi geceler aga bende şimdi yatıcam herkese iyi geceler tatlı rüyalar
evet aga kafan karıştı çünkü beğendiler
İyi gecelerİyi geceler dostlar. @XanTier @Polat Şaşmaz Allah'a emanet olun.
1 | KURTLAR VADISI PUSU | ATV | 08.05.2014 | 20:41:56 | 23:22:42 | 11,36 | 27,86 | 40,76 |
3 | KURTLAR VADISI PUSU | ATV | 08.05.2014 | 20:41:56 | 23:22:42 | 7,49 | 18,14 | 41,27 |