Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

reytingler yine beklentinin altında bu ne arkadaş ya ab de 3.olmuşuz

ab grubu deneklerinde büyük sorun var tamamen sallama

1KURTLAR VADISI PUSUATV08.05.201420:41:5623:22:4211,3627,8640,76
3KURTLAR VADISI PUSUATV08.05.201420:41:5623:22:427,4918,1441,27
ABC1 verileri daha gelmedi
bu reytinglere kimse inanmamızı beklemesin çok net vadinin oranlarını düşürüyorlar sistemli bir şekilde operasyon yapıyorlar

harbiden müthiş bölümler bile sabit reyting alıyor bu bölüm 11 alması çok komik
pana ayarı verecektir yakında
aga çoktan vermesi lazımdı ben işyeinde yoklama yapıyorum 4 kişiye sordum 3 ü vadi yi izliyor diğeri de arada takip ediyor ben gözümle gördüğüme inanırım bugün yine 2 milyon izlenme sayısını geçti

benim müdürün telefonda acem kızı çalıyor, naşka bir yere gidiyorum cendere çalışyor, lokantaya gidiyorum garsonlar vadiden bahsediyor, internete gidiyorum en az 2-3 kişi vadiyi izliyor gerçekler ortda eminim hepiniz bunları günlük hayatınızda görüyorsunuzdur

Son düzenleme:
aga çoktan vermesi lazımdı ben işyeinde yoklama yapıyorum 4 kişiye sordum 3 ü vadi yi izliyor diğeri de arada takip ediyor ben gözümle gördüğüme inanırım bugün yine 2 milyon izlenme sayısını geçti

benim müdürün telefonda acem kızı çalıyor, naşka bir yere gidiyorum cendere çalışyor, lokantaya gidiyorum garsonlar vadiden bahsediyor, internete gidiyorum en az 2-3 kişi vadiyi izliyor gerçekler ortda eminim hepiniz bunları günlük hayatınızda görüyorsunuzdur
inanırmısın arkadaşlarla perşembe oturuyoz 5 kişiyiz 5 imizde sağlam vadici 10-15 dakka vadi konuşuyoruz yokluyorum eskiyi biliyolar mı diye adamlar benden iyi nerdeyse :d mete ağırın ölümünden bahsetti bi arkadaş ben hatırlayamadım düşün anlattıktan sonra aklıma geldi
cafede oturuyoruz müzik makinasından vadi jeneriği çalıyor milletin telefonunda vadi müzikleri
yani bu kadar izlenen bir dizi nasıl bu oranları alıyor akıl almaz dediğin gibi inşallah biran önce reytinglere gereken yapılır

inanırmısın arkadaşlarla perşembe oturuyoz 5 kişiyiz 5 imizde sağlam vadici 10-15 dakka vadi konuşuyoruz yokluyorum eskiyi biliyolar mı diye adamlar benden iyi nerdeyse :D mete ağırın ölümünden bahsetti bi arkadaş ben hatırlayamadım düşün anlattıktan sonra aklıma geldi
cafede oturuyoruz müzik makinasından vadi jeneriği çalıyor milletin telefonunda vadi müzikleri
yani bu kadar izlenen bir dizi nasıl bu oranları alıyor akıl almaz dediğin gibi inşallah biran önce reytinglere gereken yapılır
aga zaten sistem bozuk vadi zaten topluca izlenende bir dizi ben yurttayken benzinlikcide kamyoncularla, berberde , kokoreççide, 4-5 tane ayrı kahvede izledim 😀 yani bunu iyi gözleyen bir kişiyim

aga zaten sistem bozuk vadi zaten topluca izlenende bir dizi ben yurttayken benzinlikcide kamyoncularla, berberde , kokoreççide, 4-5 tane ayrı kahvede izledim 😀 yani bunu iyi gözleyen bir kişiyim
bende öyleyim erkek yurtlarında var ya tek izlenen dizi Kurtlar Vadisi
yurtta kalan arkadaşlarıma soruyorum tek vadi izliyoruz diyolar yani fazla söze gerek yok bunu cümle alem biliyor artık

bende öyleyim erkek yurtlarında var ya tek izlenen dizi Kurtlar Vadisi
yurtta kalan arkadaşlarıma soruyorum tek vadi izliyoruz diyolar yani fazla söze gerek yok bunu cümle alem biliyor artık
aga sen nediyon bak şimdi anılarım canlandı

ben yurttayken 45-50 kişi toplanıyorduk kim var kim yok yemekhaneye gelirdi öyle bir ortam olurduki kimse ağzını açmazdı , bazen herkes ortak küfür edip, bazen de herkes aynı anda helal olsun derdi :T:

ben yurttayken 45-50 kişi toplanıyorduk kim var kim yok yemekhaneye gelirdi öyle bir ortam olurduki kimse ağzını açmazdı , bazen herkes ortak küfür edip, bazen de herkes aynı anda helal olsun derdi :T:
süper valla aga benim arkadaşlarım var hepsi daha yeni izlemeye başlamış öyle de zevki olmuyor

süper valla aga benim arkadaşlarım var hepsi daha yeni izlemeye başlamış öyle de zevki olmuyor
aga sorma ya onlarda anı olarak bende kaldı, şimdi benim konuştuğum vadici arkadaşlarımın hepsi dağıldı artık ara sıra telefonda muhabbet ediyoz anca öyle oluyor ,

aga sen artık vadiyi onlara iyice aşılaayacaksın ben çok kişiyi vadici yapmışımdır adamlar şimdi merakta kalıp telefon açıp bana soru soruyorlar o kıvama geldiler yani 😀

onlarda iki kategori bir grup en baştan takip edenler diğerleride pusudan başlayanlar

aga sorma ya onlarda anı olarak bende kaldı, şimdi benim konuştuğum vadici arkadaşlarımın hepsi dağıldı artık ara sıra telefonda muhabbet ediyoz anca öyle oluyor ,

aga sen artık vadiyi onlara iyice aşılaayacaksın ben çok kişiyi vadici yapmışımdır adamlar şimdi merakta kalıp telefon açıp bana soru soruyorlar o kıvama geldiler yani 😀
ben mahallenin bakkalında baya bi tanıtım yapıyorum :D

sonunda polatı görüpte gerçek tepki veren birisini gördük erhan 🙂🙂🙂

ayol öldüğünü sandığın birisini görünce insan aklını kaçırır siz mesala bir yakınınızı akrabanızı vefat etmiş normal yasantıda görseniz aklınızı kaçırmazmısınız safiye ömer baba nazife anne leyla margelet bunlar polatı görüyor ve görür görmezde aaa naber nasılsın normal kaşrılıyorlar olurmu öyle şey yaaa

bu bölümde erhan polatı görünce ölü birisini gördüğümüzde gerçekten nasıl tepki verilir çok iyi şekilde göstermiştir bence vadi tarihinin kendi adına en iyi performansını gösterdi erhan özellikle sarılmadan önce polata dokunup gerçekmi hortlakmı diye test etmesine bayıldım :F