Hacı zevkler tartışılmazabartma olm ya ne favorisi sarp kim ne yapmışta favori oluyor
(Müziğinin de etkisi büyük )
Hacı zevkler tartışılmazabartma olm ya ne favorisi sarp kim ne yapmışta favori oluyor
Sen yapınca hata ben yapınca Türkçe katli. Where is the adalet?Klasikleşmiş hatalarımdan
Başak, VAdi, virgül yerine i falan filan
Aga daha iki hafta öncesi bölüm kötü diyen sen değil miydin? Yoksa ben hayal mi gördüm.peki meki yok aga olan bu bilmem anlatabildim mi
Benimki yazım hatası, seninki dil bilgisi hatasıSen yapınca hata ben yapınca Türkçe katli. Where is the adalet?
Aga daha iki hafta öncesi bölüm kötü diyen sen değil miydin? Yoksa ben hayal mi gördüm.
@XanTier'e ayıp olacak ama ölsün ben hiç hazzetmiyorum.Sarp bu sezon ölür adamin sahnesi yok resmen
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Vay be, ben de herkes Sarp'ı seviyo sanıyodum@XanTier'e ayıp olacak ama ölsün ben hiç hazzetmiyorum.
ona kötü demişimdir diğerlerine süper demişimdir vadinin ölüsü bile ezerSen yapınca hata ben yapınca Türkçe katli. Where is the adalet?
Aga daha iki hafta öncesi bölüm kötü diyen sen değil miydin? Yoksa ben hayal mi gördüm.
Kendi sesini kullanmıyor bir kere,eski türk sinemasında ki kötü jönlere benziyor.Vay be, ben de herkes Sarp'ı seviyo sanıyodum
ben de seviyorum ama öyle ahış şahım işler yapmadı ki agaVay be, ben de herkes Sarp'ı seviyo sanıyodum
bence kesin ölmeyecek zaten uzaktaydıBölümü bitirdim
Akif kolay kolay ölmez bence
Sizin yazdıklarınızı okuyorum@ABAY_06 aga nerelerdesin sen yav saçma sapan dizilerin konusuna girip vadi konusuna girmemen olmuyor
bence kesin ölmeyecek zaten uzaktaydı
okumayı geç aga yorum yap yorum my konusuna girip vadi konusuna girmemek yani yazmamak olmuyor sen eskiden sağlam vadiciydin düşüş görüyorum sendeSizin yazdıklarınızı okuyorum
İyi geceler aga sonradan iyi mesaj yazdın eline koluna sağlık.hepinize iyi geceler ben çıkıyorum
iyi geceler aga bölümüde bitirdin misshepinize iyi geceler ben çıkıyorum
20 sayfa yapalım yeter aga polpo ölür mü senceİyi geceler aga sonradan iyi mesaj yazdın eline koluna sağlık.
M.y sayfasında yorum yapmam öyle sadece cevap verilecek olana cevap veririm birde bikaç bişey yazıp çıkarım o kadar evet bende düşüş var nedenini bilmiyorumokumayı geç aga yorum yap yorum my konusuna girip vadi konusuna girmemek yani yazmamak olmuyor sen eskiden sağlam vadiciydin düşüş görüyorum sende
İyi geceler kardeşimhepinize iyi geceler ben çıkıyorum
Yarin cenazeler Teşvikiye camidenmi kalkıyor akif talha?iyi geceler aga bölümüde bitirdin miss
20 sayfa yapalım yeter aga polpo ölür mü sence
her düşüşün bir yükselişi vardır aga haftaya ezingo yapalımM.y sayfasında yorum yapmam öyle sadece cevap verilecek olana cevap veririm birde bikaç bişey yazıp çıkarım o kadar evet bende düşüş var nedenini bilmiyorum
Akiflerle gelen iki adam olerk büyük ihtimalleBölümü bitirdim
Akif kolay kolay ölmez bence