Bunlar hep Vadi'ye özgü hatalar. Başak dizilerde bulunmaz2 dakika 75 saniye )))
Bunlar hep Vadi'ye özgü hatalar. Başak dizilerde bulunmaz2 dakika 75 saniye )))
Genel olarak dedim. Genelde beğenilmiyordu bölümler. Hani of süper ötesi bölüm oldu diyenler çok yoktu.yoo uzun bi aradan sonra değil geçen bölümde süperdi
Beğeni için aagolunda bana cevapta lazimBeğendik ya mesajı
yoo vardı sen görmemişsindirGenel olarak dedim. Genelde beğenilmiyordu bölümler. Hani of süper ötesi bölüm oldu diyenler çok yoktu.
ne sordun aga bi daha sorBeğeni için aagolunda bana cevapta lazim
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
KVI'ya sor.
Polpo oldu mu dedim en son kolunu aldilar sonra sini goatermediyoo vardı sen görmemişsindir
ne sordun aga bi daha sor
yav arkadaş ha 2.75 ha 3.15 ne farkeder aynı değil mi bence bilerek böyle yapıyolardır şekil olsun diye farkımız tarzımız lan vadinin yanında diğerlerine dizi demem be vadiye ayıp olurBunlar hep Vadi'ye özgü hatalar. Başak dizilerde bulunmaz
evet aynen öyle oldu daha göstermedilerPolpo oldu mu dedim en son kolunu aldilar sonra sini goatermedi
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Başak derken? ( )Bunlar hep Vadi'ye özgü hatalar. Başak dizilerde bulunmaz
Peki peki.yoo vardı sen görmemişsindir
ne sordun aga bi daha sor
forumda değil şuan sen at hele nazlanma hadiKVI'ya sor.
Tamam o zamanyav arkadaş ha 2.75 ha 3.15 ne farkeder aynı değil mi bence bilerek böyle yapıyolardır şekil olsun diye farkımız tarzımız lan vadinin yanında diğerlerine dizi demem be vadiye ayıp olur
evet aynen öyle oldu daha göstermediler
peki meki yok aga olan bu bilmem anlatabildim miBaşak derken? ( )
Peki peki.
Klasikleşmiş hatalarımdanBaşak derken? ( )
Peki peki.
T9 hatasi olmuşturBaşak derken? ( )
Peki peki.
Sarp biraz daha resmi sahnelerde oluyor, bu aralar çok fazla sokaklara indik@XanTier aga sarp karakteri nerde ortalarda yok kaç bölümdür yav o akdar çok karakter var ki vadide bu yönden mükemmel gerçekten
mesela atsız toz oldu
o da iyi aslında ama ben operasyon adamlarını daha çok seviyorum mr.key yeni favorimSarp biraz daha resmi sahnelerde oluyor, bu aralar çok fazla sokaklara indik
Sarp benim bu seneki favorim. Bence en iyisi oo da iyi aslında ama ben operasyon adamlarını daha çok seviyorum mr.key yeni favorim
işte bu raskoln ün sanatıdır o değilde raskoln ün pabuçu çabuk dama atılacak gibi mr.key ezingo yapar
abartma olm ya ne favorisi sarp kim ne yapmışta favori oluyorSarp benim bu seneki favorim. Bence en iyisi o