Nisan 2014 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Toplam 3 üyeye oy kullanabilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdi :D

çok teşekkür ederim abi :)
Üyelerde oy verirken genelde kriterlerim var ama ne bileyim hiçbir kritere bakmadım şuan oy kullanırken. Harun çalışmalarınla dikkatimi çekmelisin bundan sonraki oy verişlerimde. Konu aç ve çabala. 😉

Üyelerde oy verirken genelde kriterlerim var ama ne bileyim hiçbir kritere bakmadım şuan oy kullanırken. Harun çalışmalarınla dikkatimi çekmelisin bundan sonraki oy verişlerimde. Konu aç ve çabala. 😉
biraz aramızın soğuk olduğunu düşünüyordum , fazla karşılaşamıyorduk konularda , tavsiyelerini dikkate alıcağım :)

biraz aramızın soğuk olduğunu düşünüyordum , fazla karşılaşamıyorduk konularda , tavsiyelerini dikkate alıcağım :)
Ben forumda kimseyle soğuk değilim. Kavga ettiğim insanlarla bile iki dakika sonra kakara kikiri yapabiliyorum, huyum bu. Sen gel sohbet et benimle ya. Sen benim ilgi alanlarımdan çok uçuk hareket ediyorsun görmemen ya da görmemem normal yani. :D Severim seni ama. 😉

Ben forumda kimseyle soğuk değilim. Kavga ettiğim insanlarla bile iki dakika sonra kakara kikiri yapabiliyorum, huyum bu. Sen gel sohbet et benimle ya. Sen benim ilgi alanlarımdan çok uçuk hareket ediyorsun görmemen ya da görmemem normal yani. :D Severim seni ama. 😉
bende seni severim :), ben genellikle emre , destere, sürgünüm , çiğdemlerle takılıyorum :D seninle ilgi alanlarımız çok örn : SILA <3

bunu öğrendiğim iyi oldu :D ozan zaten şu foruma üye olduğumdam beri hiçbir oylamada bana vermemiştir de normal durum :D

yakamozda; sürgünüm abay_06 ve harunn a vermiştir kesin
Hemen günahını alma, En Favori 2013'de vermişti. :D

Öylesine yazdım, senin öğrenmek istediğin sana oy verip vermedikleriydi, ben de en kötü senaryoyu yazdım, tepkin ne olacak diye. :D

Ben de bakmadım zaten, onlar istemezse uğraşmam. :D

Hemen günahını alma, En Favori 2013'de vermişti. :D

Öylesine yazdım, senin öğrenmek istediğin sana oy verip vermedikleriydi, ben de en kötü senaryoyu yazdım, tepkin ne olacak diye. :D

Ben de bakmadım zaten, onlar istemezse uğraşmam. :D
gruplarda vermiştir kesin zaten 5 kişiye birden veriliyor :D