2024 4.Tur | Mert Demir - Ateşe Düştüm vs Sefo - Bilmem Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Mert Demir - Ateşe Düştüm

• Sefo - Bilmem Mi?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,927
Puanı
1,060
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 4. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?
Mert Demir - Ateşe Düştüm vs Sefo - Bilmem Mi?

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

İkisi de iyi aynen. Burada yakın bir oylama bekliyorum.

Sefo antileri de var sevenleri de var. Ateşe Düştüm de sevilen bir şarkı ama aşırı yüksek oylar da almadı.
Çoklu elemelerde skorlara güvenme. Daha önce örneklerini gördük :A
Ya o ya bu denilince başka tablo ortaya çıkar daima

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Çoklu elemelerde skorlara güvenme. Daha önce örneklerini gördük :A
Ya o ya bu denilince başka tablo ortaya çıkar daima
Aynen ikili elemelerde bambaşka bir tablo oluyor :A

Ama çoklu elemelerdeki oy sayıları da hangi şarkıların en favori olabileceğine dair fikir veriyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi