Teşekkür ederim.
Lafı olmaz.aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdi
çok teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim.
Lafı olmaz.aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdi
çok teşekkür ederim abi
Rica ederim ne demek her zaman desteğe hazırımTeşekkür ederim.
Lafı olmaz.
Üyelerde oy verirken genelde kriterlerim var ama ne bileyim hiçbir kritere bakmadım şuan oy kullanırken. Harun çalışmalarınla dikkatimi çekmelisin bundan sonraki oy verişlerimde. Konu aç ve çabala. 😉aaa çok teşekkür ederim , mutlu oldum şimdi
çok teşekkür ederim abi
biraz aramızın soğuk olduğunu düşünüyordum , fazla karşılaşamıyorduk konularda , tavsiyelerini dikkate alıcağımÜyelerde oy verirken genelde kriterlerim var ama ne bileyim hiçbir kritere bakmadım şuan oy kullanırken. Harun çalışmalarınla dikkatimi çekmelisin bundan sonraki oy verişlerimde. Konu aç ve çabala. 😉
Ben forumda kimseyle soğuk değilim. Kavga ettiğim insanlarla bile iki dakika sonra kakara kikiri yapabiliyorum, huyum bu. Sen gel sohbet et benimle ya. Sen benim ilgi alanlarımdan çok uçuk hareket ediyorsun görmemen ya da görmemem normal yani. Severim seni ama. 😉biraz aramızın soğuk olduğunu düşünüyordum , fazla karşılaşamıyorduk konularda , tavsiyelerini dikkate alıcağım
Valla oylarimi kullandim ama kullandiktan sonra yazmayi unuttum simdi de aklima gelmiyor.
bende seni severim , ben genellikle emre , destere, sürgünüm , çiğdemlerle takılıyorum seninle ilgi alanlarımız çok örn : SILA <3Ben forumda kimseyle soğuk değilim. Kavga ettiğim insanlarla bile iki dakika sonra kakara kikiri yapabiliyorum, huyum bu. Sen gel sohbet et benimle ya. Sen benim ilgi alanlarımdan çok uçuk hareket ediyorsun görmemen ya da görmemem normal yani. Severim seni ama. 😉
Sıla sevdiğini biliyorum ama çok da dile getirmediğin için haliyle konuşamıyoruz.bende seni severim , ben genellikle emre , destere, sürgünüm , çiğdemlerle takılıyorum seninle ilgi alanlarımız çok örn : SILA <3
Valla oylarimi kullandim ama kullandiktan sonra yazmayi unuttum simdi de aklima gelmiyor.
Çok istiyorsanız kullandığınız isimleri yazabilirim.
aga yazsana kime vermişler merak ediyorumÇok istiyorsanız kullandığınız isimleri yazabilirim.
İkisi de sana vermemiş.aga yazsana kime vermişler merak ediyorum
bunu öğrendiğim iyi oldu ozan zaten şu foruma üye olduğumdam beri hiçbir oylamada bana vermemiştir de normal durumİkisi de sana vermemiş.
Hemen günahını alma, En Favori 2013'de vermişti.bunu öğrendiğim iyi oldu ozan zaten şu foruma üye olduğumdam beri hiçbir oylamada bana vermemiştir de normal durum
yakamozda; sürgünüm abay_06 ve harunn a vermiştir kesin
gruplarda vermiştir kesin zaten 5 kişiye birden veriliyorHemen günahını alma, En Favori 2013'de vermişti.
Öylesine yazdım, senin öğrenmek istediğin sana oy verip vermedikleriydi, ben de en kötü senaryoyu yazdım, tepkin ne olacak diye.
Ben de bakmadım zaten, onlar istemezse uğraşmam.
Gerek yok zaten bilsem de yazmazdım kimlere kullandığımı.Çok istiyorsanız kullandığınız isimleri yazabilirim.
Çok istiyorsanız kullandığınız isimleri yazabilirim.