Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 2,111
- Puanı
- 270
Aynen burası alev alev ve her şeye gebetek heyecanlı grup bu sanki @Bully
Ben başka bir yerde beklemiyorumAynen burası alev alev ve her şeye gebe
Ben bi gruptan daha böyle bekliyordum, hala da bekliyorum gerçi (Bugün yazıştığımız değil )
Aynen başka yerde heyecan olmayacak gibi burda olsun bariBen başka bir yerde beklemiyorum
Burdada forumda birinin seveni çok.
Sonlara doğru bir kaç oy fark hissediyorum yani sağdan soldan oy dillenmeyiz gibi ama en kötü ihtimal eşitlik olursa son dakikalarda özel jürimizi çağırırız ve noktayı koyar @serhatt
Ben başka bir yerde beklemiyorum
Burdada forumda birinin seveni çok.
Sonlara doğru bir kaç oy fark hissediyorum yani sağdan soldan oy dillenmeyiz gibi ama en kötü ihtimal eşitlik olursa son dakikalarda özel jürimizi çağırırız ve noktayı koyar @serhatt
Tetikteyim umarım ihtiyaç olduğunda burada olurum.Aynen başka yerde heyecan olmayacak gibi burda olsun bari
@serhatt yardımımıza koşacaktır gerektiğinde
Sabahın köründe bitecek oylama. Gece illaki yakalarız seni en fazla saatlik uzatma koyup yine hal edersin. Umarım sana gerek kalmaz. Öyle diyelimTetikteyim umarım ihtiyaç olduğunda burada olurum.
Gece 1'e kadar buradayım haberiniz olsun.Sabahın köründe bitecek oylama. Gece illaki yakalarız seni en fazla saatlik uzatma koyup yine hal edersin. Umarım sana gerek kalmaz. Öyle diyelim
Çarşambayı Perşembeye bağlayan gece için konuşuyoruz şu anGece 1'e kadar buradayım haberiniz olsun.
Ooo daha varmış.Çarşambayı Perşembeye bağlayan gece için konuşuyoruz şu an
Vereceğin oy büyük bir heyecan ve merakla beklenecekDiğerlerine saliselik kararlar vermiştim ama burada çok ikilemde kaldım. Düşüneyim biraz.
Burada biri A şarkıya verirken açıklarken bir diğeri B şarkıya gizliden oy veriyor. Oran farkları saatlerdir aynıVereceğin oy büyük bir heyecan ve merakla beklenecek
Ne biçim kura çekmişim dengeler alt üstBurada biri A şarkıya verirken açıklarken bir diğeri B şarkıya gizliden oy veriyor. Oran farkları saatlerdir aynı
8 kuradan sadece 1 tanesi başarılı olmuşNe biçim kura çekmişim dengeler alt üst
Yine lafı yedik Sonuçlar görmeden beğen, gördükten sonra laf et Yaranamazsın ki anam8 kuradan sadece 1 tanesi başarılı olmuş
Ben olsaydım şimdi bir kaç tane kıyasıya olurdu
Hayatın kanunu bu. Ben güzel derken yani eşitlik derdimiz olmaz manasında dedimYine lafı yedik Sonuçlar görmeden beğen, gördükten sonra laf et Yaranamazsın ki anam
Dertsiz başına dert mi istiyon sen de 31 Aralık’ı geçmeyelim diye bu şekil ayarladım zaten kuralarıHayatın kanunu bu. Ben güzel derken yani eşitlik derdimiz olmaz manasında dedim