tebrikler ve kutlamalar bölümündekiler sayılmıyor sanırım yada ozan sana dur dedimesaj sayacı sürekli aynı mesaj sayım 66.528
melunlara karşı asla susmam
tebrikler ve kutlamalar bölümündekiler sayılmıyor sanırım yada ozan sana dur dedimesaj sayacı sürekli aynı mesaj sayım 66.528
komploya kurban gidicemtebrikler ve kutlamalar bölümündekiler sayılmıyor sanırım yada ozan sana dur dedi
ben gideyim de çiğdemle parlakları paylaş rahat rahat diminerde o günler
Tez zamanda kellen gider inşallah. ssmesaj sayacı sürekli aynı mesaj sayım 66.528
melun.ss inşallah yakında melunların sonu gelecekTez zamanda kellen gider inşallah. ss
Ben şuan evdeyim diye gündüz girebiliyorum yoksa gün içinde Kırklareli'de çok girmiyorum ben de. Aman neyse çok önemli de değil sen geçsen ne olacak sankiİmkansız, ben gündüz girmiyorum sen önde ben geride böyle gider.
Sonun Pargalı'nınki gibi olacak gibi şimdiden kibire kapılmışsın.melun.ss inşallah yakında melunların sonu gelecek
ihtiyacın olursa söyle benden birkaç bin mesaj gönderirim sonuçta [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] den atacanı geçicenBen şuan evdeyim diye gündüz girebiliyorum yoksa gün içinde Kırklareli'de çok girmiyorum ben de. Aman neyse çok önemli de değil sen geçsen ne olacak sanki
"Tebrik et" dedi, tebrik ettik, görmezden geldi. Daha ben ne yapayım.Tebrik ederim Muhteşem Yüzyıl hayranı üyemiz. Nam-ı diğer x'li emre, tabi benim tabirimle. Daha nice nice mesaj yazmalara, daha nice nice zirvede kalmalara. Başka diyecek bir şey bulamadım, idare et artık.
Niye beni adamdan saymıyon mu?Ben şuan evdeyim diye gündüz girebiliyorum yoksa gün içinde Kırklareli'de çok girmiyorum ben de. Aman neyse çok önemli de değil sen geçsen ne olacak sanki
sen de hürrem olursun bu durumdaSonun Pargalı'nınki gibi olacak gibi şimdiden kibire kapılmışsın.
Estağfurullah o anlamda demediğimi sen de biliyorsun melun uzun etmeNiye beni adamdan saymıyon mu?
Senden kurtulma adına Rüstem bile olurum.sen de hürrem olursun bu durumda
ben de anlamıyorum o kısmı bir şeyler dönişiyi .ssMesaj sayın artmıyor nedense.