şomağız .ssMuhteşem Yüzyıl bittikten sonra dizinin bölümünü çöpe gönderelim.
Top15'den düşmüş olur.
muhteşem yüzyıl bölümünü kaldıracakmış
vay melun .ss yanlız my bölümü giderse benimle birlikte sen ve @mrt-06 da baya kötü etkilenir benceAdam biliyor işi.Ben mesaj yazma konusunda diyordum.
vay melun .ss yanlız my bölümü giderse benimle birlikte sen ve @mrt-06 da baya kötü etkilenir bence
o zaman birlikte hareket edip ozana darbe yapalımBenim en az etkileneceklerdendin her hal 5'ümüz arasında.En çok sen sonra Bully sonra Atacan sonra yatutarsa sonra benimdir.
1 kaç hafta online izledim o kadar.Ama şu fragman konuları kötü olur.
o zaman birlikte hareket edip ozana darbe yapalım
melun bu işlerde her şey mübah görmedin hürrem sultanımız bile şehzade selimi öldürmeye çalışan rüstem paşa ile işbirliği içinde hala[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile aynı tarafta mı olucam.😱Melun.
melun bu işlerde her şey mübah görmedin hürrem sultanımız bile şehzade selimi öldürmeye çalışan rüstem paşa ile işbirliği içinde hala
ben adam akıllı foruma girmiyorum bide listeye girmek için mi uğraşcamkıskanma çalış senin de olur
Ben niye etkileneyim ki.vay melun .ss yanlız my bölümü giderse benimle birlikte sen ve @mrt-06 da baya kötü etkilenir bence
lö sen de my ile ilgili en az 3000-4000 mesaj yazmışındırBen niye etkileneyim ki.