Ben şikayet etmedim Emre'yi o şikayet etti beni 2 kere yönetimeniye engellendiniz o zaman birbirinizi çok sevdiğiniz için mi
Ben şikayet etmedim Emre'yi o şikayet etti beni 2 kere yönetimeniye engellendiniz o zaman birbirinizi çok sevdiğiniz için mi
Bitsin bu hasret o zaman karşılıklı anlaşıp Ozan'a mesaj atın.Emre ile çok severiz biz birbirimizi seninle denizin ilişkisini bilemicem.
sağol ilk iş seninle @Çiğdem- bağlayıp pompy nin dizilerinden birine atamak olacak
aaaa tebrikler@Çiğdem- le saçsaça başbaşa gireriz dizi iki haftadan fazla sürmez)
Takas'ın yazdıkları bana görünmüyor engelliyiz.takas "saolsun " demiş ya görmedin mi
Sen de "cevap vermedi" demişsin de engelli olduğun için cevap verse bile göremeyeceğini düşünmen gerekirdi.Takas'ın yazdıkları bana görünmüyor engelliyiz.
Cevap verseydi Emre etiketlerdi diye düşünmüştüm.Sen de "cevap vermedi" demişsin de engelli olduğun için cevap verse bile göremeyeceğini düşünmen gerekirdi.
O melunun işi gücü fitne fesatlık bilerek etiketlememiştir.Cevap verseydi Emre etiketlerdi diye düşünmüştüm.
Aynen o guguklu saatten her şey beklenir.O melunun işi gücü fitne fesatlık bilerek etiketlememiştir.
kıskanma çalış senin de oluradam susmuyoki mübarek öyle bir çene varki
Çarşamba günü yorum sayfasına 200 mesaj yazmış böylece haftalık mesaj sayısında beni geçiyorMuhteşem Yüzyıl bittikten sonra dizinin bölümünü çöpe gönderelim.
Top15'den düşmüş olur.