Ben şikayet etmedim Emre'yi o şikayet etti beni 2 kere yönetimeniye engellendiniz o zaman birbirinizi çok sevdiğiniz için mi![]()
Ben şikayet etmedim Emre'yi o şikayet etti beni 2 kere yönetimeniye engellendiniz o zaman birbirinizi çok sevdiğiniz için mi![]()
Bitsin bu hasret o zaman karşılıklı anlaşıp Ozan'a mesaj atın.Emre ile çok severiz biz birbirimiziseninle denizin ilişkisini bilemicem.
sağol ilk iş seninle @Çiğdem- bağlayıp pompy nin dizilerinden birine atamak olacak![]()
aaaa tebrikler@Çiğdem- le saçsaça başbaşa gireriz dizi iki haftadan fazla sürmez)
Takas'ın yazdıkları bana görünmüyor engelliyiz.takas "saolsun" demiş ya görmedin mi
![]()
Takas'ın yazdıkları bana görünmüyor engelliyiz.![]()
Cevap verseydi Emre etiketlerdi diye düşünmüştüm.Sen de "cevap vermedi" demişsin de engelli olduğun için cevap verse bile göremeyeceğini düşünmen gerekirdi.
![]()
O melunun işi gücü fitne fesatlık bilerek etiketlememiştir.Cevap verseydi Emre etiketlerdi diye düşünmüştüm.![]()
Aynen o guguklu saatten her şey beklenir.O melunun işi gücü fitne fesatlık bilerek etiketlememiştir.![]()
kıskanma çalış senin de oluradam susmuyoki mübarek öyle bir çene varki![]()
Çarşamba günü yorum sayfasına 200 mesaj yazmış böylece haftalık mesaj sayısında beni geçiyorMuhteşem Yüzyıl bittikten sonra dizinin bölümünü çöpe gönderelim.
Top15'den düşmüş olur.![]()