Biliyorum, trip de mi atmıyalım.Estağfurullah o anlamda demediğimi sen de biliyorsun melun uzun etme
Atmıyalım değil atmayalım.Biliyorum, trip de mi atmıyalım.
Çok üzüldüm panpa. ( )ben de anlamıyorum o kısmı bir şeyler dönişiyi .ss
Mobildeyim şu an cümle kurmam bile bir mucize.Atmıyalım değil atmayalım.
sayaç bozukj olsa bile ben yardım etmedikçe 2 yıldan önce yetişemezsin banaÇok üzüldüm panpa. ( )
sanmıyorumEmre, Muhteşem Yüzyıl olmasaydı, bu rakama ulaşabilir miydin?
Varsa yoksa Muhteşem Yüzyıl. Bitmesin dizi. Gerçi bitesiye kadar 70.000'e, hatta dahasına ulaşırsın. Bu hızla ulaşırsın yani. Biraz yavaş git.sanmıyorum
Yok lo ben de senin gibi 2 mesajdan 1'inden alıntı yapar yetişirim sana. 😛sayaç bozukj olsa bile ben yardım etmedikçe 2 yıldan önce yetişemezsin bana
yok artıkın bir xemrexxx olmak çok zordur herkes başaramaz hele [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] üyeleri aslaYok lo ben de senin gibi 2 mesajdan 1'inden alıntı yapar yetişirim sana. 😛
Panpamı nasıl tebrik edicem?Atmıyalım değil atmayalım.
madem bu kadar seviyodun neden engellendiniz onu anlamadım benPanpamı nasıl tebrik edicem?
Deniz aracılık edersen takas'da da ben sana ederim.
Ben senin yerine ederim şimdi @xemrexxx sürgünüm seni tebrik ediyormuşPanpamı nasıl tebrik edicem?
Ayrıca ben Emre ile takası tebrik ettim de cevap vermediPanpamı nasıl tebrik edicem?
takas "saolsun " demiş ya görmedin miBen senin yerine ederim şimdi @xemrexxx sürgünüm seni tebrik ediyormuş
Ayrıca ben Emre ile takası tebrik ettim de cevap vermedi
Emre ile çok severiz biz birbirimizi seninle denizin ilişkisini bilemicem.madem bu kadar seviyodun neden engellendiniz onu anlamadım ben
bak beni denizzle engellemişler mis gibi kafam rahat engel süresi bitince de engeli devam ettirecem
xemre sürgünüm seni tebrik ediyomuş elçiye zeval olmaz
niye engellendiniz o zaman birbirinizi çok sevdiğiniz için miEmre ile çok severiz biz birbirimizi seninle denizin ilişkisini bilemicem.
abi bir terslik var o zman hem iyi anlaşıyorsunuz hem engelleniyorsunuzEmre ile çok severiz biz birbirimizi seninle denizin ilişkisini bilemicem.