valla sen çok kelime oyunu yapıyorsun bazenher ada karışşsın kavgaları severim herkes yesin birbirini
![]()
Turabi dışında fikrim karman çormandır doğru ama fazlada konuşmam zaten şuan Akın.2a büyük sempatim var onu söyleyeyim.
valla sen çok kelime oyunu yapıyorsun bazenher ada karışşsın kavgaları severim herkes yesin birbirini
![]()
Ya dedikodu yapmıyanmı var herkses dedikoducuo adam varya çok dedikoducu , uzak dur ondan
Bakalım Akın ne katkı sağlıyacak o değilde Duygu var o ne olcakBundan sonra farklı.![]()
Ya dedikodu yapmıyanmı var herkses dedikoducu
Bakalım Akın ne katkı sağlıyacak o değilde Duygu var o ne olcak![]()
tabi kankan @Bully akını desteklerse sempatin olur tabi , şimdi ne alaka dersin sen ,Turabi dışında fikrim karman çormandır doğru ama fazlada konuşmam zaten şuan Akın.2a büyük sempatim var onu söyleyeyim.![]()
evt de ahmet gıcık ya , ismail gıcık , gkhan gıcık , yazarken bile gıcık oldumYa dedikodu yapmıyanmı var herkses dedikoducu
Bakalım Akın ne katkı sağlıyacak o değilde Duygu var o ne olcak![]()
tabi kankan @Bully akını desteklerse sempatin olur tabi , şimdi ne alaka dersin sen ,![]()
Benim hiç sempatim yok çok antipatikTurabi seviyor kızı bende severim zaten sempatim vardı tobralığına.
Akın'dan umutluğum.Oraya gidip Tolga'yı görünce Turabi'ye şükretmiştir ve beyaz bir sayfa açmak istemiştir bence.![]()
Hataları olabilir ama nefret edilcek bişeyleri yok o kadar İsmail'i bilmemde diğerleri o kadar değiltabi kankan @Bully akını desteklerse sempatin olur tabi , şimdi ne alaka dersin sen ,
evt de ahmet gıcık ya , ismail gıcık , gkhan gıcık , yazarken bile gıcık oldum![]()
Benim hiç sempatim yok çok antipatikyakında gider zaten fazla durmaz orda Müge eler onu sms 'de
Hataları olabilir ama nefret edilcek bişeyleri yok o kadar İsmail'i bilmemde diğerleri o kadar değil![]()
tmm tmm, sen haklısın , duyguyu seviyor musun ?Ne alaka.Ben Kaan'ın desteklediğini genelde ters düşerim.
![]()
Turabinin 1 olmasını dediklerimle alakası çözemedimTurabi 1. oldu hatırlarsan.![]()
sende iyi takip ediyorsun vallaBenim hiç sempatim yok çok antipatikyakında gider zaten fazla durmaz orda Müge eler onu sms 'de
Hataları olabilir ama nefret edilcek bişeyleri yok o kadar İsmail'i bilmemde diğerleri o kadar değil![]()
Evet Cumartesi Pazar full takipteyim evdekilerde kaçırmıyosende iyi takip ediyorsun valla![]()
tmm tmm, sen haklısın , duyguyu seviyor musun ?![]()
Turabinin 1 olmasını dediklerimle alakası çözemedim![]()
sevindim senin adınaAnlamadım cidden hiç alaka kuramadım.
Duygu'yu severdim Ahmet'in ağzından girip Burnundan çıkıyordu.Birazda yarışlarda açıldı iyi yani.
Müge nasıl gönderek demek oluyor o.![]()
iyi valla , bizde öyleyiz , ben bazen heyecan yapıyorumEvet Cumartesi Pazar full takipteyim evdekilerde kaçırmıyo![]()
Müge Duyguyu eliyecek diyorum loAnlamadım cidden hiç alaka kuramadım.
Duygu'yu severdim Ahmet'in ağzından girip Burnundan çıkıyordu.Birazda yarışlarda açıldı iyi yani.
Müge nasıl gönderek demek oluyor o.![]()
Aynen heycanlı oluyo oyunlarsevindim senin adına
iyi valla , bizde öyleyiz , ben bazen heyecan yapıyorum![]()
İyi geceler yarın devam ederizHadi gecenin en karlısı oalrak veda ediyorum iyi geceler Herkese.
Herkesin emin Olduğu Tolga'nın değerlendirmesi yarına.Güzel oldur herşey.
![]()
Müge Duyguyu eliyecek diyorum lo![]()
sanada iyi geceler , evdekiler kızdı galiba sanaAynen heycanlı oluyo oyunlar
İyi geceler yarın devam ederiz![]()
yarın eleme olucakmı bu aradaHee ilk önce oyun kazansın ünlüler yada gönüllüler kaybetsin sonra düşünürüz onu.![]()
yat yatHadi gecenin en karlısı oalrak veda ediyorum iyi geceler Herkese.
Herkesin emin Olduğu Tolga'nın değerlendirmesi yarına.Güzel oldur herşey.
![]()