Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrılık kötü ama ikisi içinde iyi oldu bencede.:Z [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] ve Duygu'ya öyle değince süper oldum bende. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] içinde güzel oldu.Sahra mendeburunu çatlatacak 2 isim.:Z
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] 'da yanlız kaldı diye dedim ben onu.:DOda mutlu olur.Umarım yarış meydanında birbeirlerine koşmazlar.:F
:D :D :D Çok zor olacak düşünsene [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] VS. Duygu of of of :D

Akın'ı zaten hep severdim daha bir sevmeye başladım.:A
Şaka ama artık eskisi kadar eleştirmem Turabi ile kavga etmediği sürece.:D
Duygu gerçekten sempatim vardı ki Turabi'ye iyi gelecek.:Z
Serenay beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten hiç sesi soluğu çıkmadı biranda Akın'ı yazması ilginç Duygu'nun etkisinde kalmış Duygu'nun gitmesi iyi oldu :D

Akın'ı yazmasını bekliyordum ben Serenay'dan zaten.Ama Duygu gidince çok üzüldü bende üzüldüm fena.Ama güzel olacak bundan sonrra

Bende çıkıyordum.:A
çık çık :A

Seçimler bitti artık takılırım. Bugünün saraylisinin senaristi diziyi mahvetti diğer dizilerde barış süreci gelmis 2 yıldır kan dökülmüyor dizide kan gövdeyi götürüyor. izleyenleri anlamak için sosyolojik deney için anca izlenir )))

Eskiden biraz erkek ol derlerdi bu survivor bin yıllık deyimi çöpe atmış bütün erkekler mi kıvırır kardeşim bu nedir. Erklerin yüz karası müge olmasa adada insanlık goremiyecegiz (serenay da erkeklesmis futbolla oynaya oynaya )))) duygu yorgunluktan ölmüş merve suyu alıp kendi içiyor duyguya su vermiyor )))) bu ne la ciddeen adada insanlar cinsiyet mi değiştiriyor adanın suyuna ilaç mı atmışlar ))))
valla güzel yazmışşsın :D erkekler çok dedikoducu bu sene

Gelecek haftaya kadar bence son 4 belli olur. Dengeler ne olacak o önemli bence. Herkes tarafini iyi secmeli.

Turabi finale kesin kalir diyorum. Gönüllülerde bence Akin/Yigit ikisinden biri finale kalir. Ünlülerde Ahmet ve Serenay'in kalmasini isterim finale ama belli olmaz.

Ismail Baki-Gökhan-Ahmet üclü olurlar, Seneray-Tolga olabilir ki Merve Serenay ile iyi anlasiyor o da buraya üclü olabilir ama Tolga ile anlasiyor mu aklimda degil suan.
hayırlısı :)

Şuan kuşkulandım ne halt yiyeceniz.:A
ne gibi ? :D

Yesinler birbirini serenay soğuttu takımdan beni Ahmet var keşke Ahmetle akın geçseydi birlikte süper olurdu :Z

Serenay ne yaptı ki.(b)
Ahmet iyiki gelmemiş.:ZYoksa katliam çıkardı.

şu kelime oyunlarını bırak artık :D valla ben akın-turabi kapışması bekliyorum bu ikisi grupta liderlik savaşı verecek :D

şu ahmetten çok tiksiniyorum :(

Kilime oyunu mu.:FÖyle olmasın artık Ünlüler karışsın.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...