Aynen bir anda herkes gönüllülerin tarafına geçti sen tarafını korumuş oldun.[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
Fark-ı [HASHTAG]#Sokaksanati[/HASHTAG] .
Aynen bir anda herkes gönüllülerin tarafına geçti sen tarafını korumuş oldun.[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
Seni Duygu'cu bilmezdim ben.:/Ama olsun sende gel.aşkolsunbu 2.oldu
En çok da Tolga ile Duygu'nun ayrılmasına sevindim.Fark-ı [HASHTAG]#Sokaksanati[/HASHTAG] .Kapımız hep açık.
![]()
duygucu değilim ama duyguyu seviyorumSeni Duygu'cu bilmezdim ben.:/Ama olsun sende gel.![]()
En çok da Tolga ile Duygu'nun ayrılmasına sevindim.Tolga'yı iyice ezerler artık.
![]()
ooo kimler gelmiş , uzun uzun yorumlarınızı bekliyoruzLa bu sene çok yanar döner yarsmaci bulmuş acun kimse sözünün eri değil )))
Duygu ile Akın anlaşamazlarsa zor gibi ama bakalım.
Konseyde iyi bir elektrik sezdim aralarında. Zor ama anlaşmalarını ben de isterim.Ezsinler Melunu.
Ama Ahmet'i hiç sevmezdim Tolga'cı olurum belki yada banane yesinler birbirlerini.
Bu arada en mutlu akşamımız olabilir.Umarım Akın ile Turabi kavga etmez.![]()
o adada sahra olursa zor birazDuygu ile Akın anlaşamazlarsa zor gibi ama bakalım.![]()
Konseyde iyi bir elektrik sezdim aralarında. Zor ama anlaşmalarını ben de isterim.![]()
Evet adada birbirlerine girmeseler iyi.o adada sahra olursa zor biraz![]()
Akın ile Turabi'den bahsetmiştim.Duygu ile süper anlaşacaklar zaten.Sahra kuduracak inşallah zaten konseyde çok mendebur bakıyordu.
Planları suya düştü.
kanka şöyle birşey oldu , desteklediğim kimse yok , şaka gibi resmen ,Tam belli etmiyorsun safını ama.Bende seviyordum Duygu'yu zaten.
Bana inadın olmasa Duygu'yu sevmiyorsun yani.kanka şöyle birşey oldu , desteklediğim kimse yok , şaka gibi resmen ,
başlarda akın destekliyordum sonra gerçek yüzünü gösterdi , turabi şu harektlerini bıraksa onu desteklerm
duygu seviyorum oda @Bully inadım yüzümden![]()
Evet adada birbirlerine girmeseler iyi.Ayrıca Duygu oyunlarda başarısız olursa ben lafımı esirgemem yine söylim.
Akın ile Turabi'den bahsetmiştim.Duygu ile Turabi yeni kankalar artık canım orası kesin.
![]()
duyguya hak etmediği laflar söyledin ,o sırada benim favorim yoktu bende duyguyu destekleyeyim dedimBana inadın olmasa Duygu'yu sevmiyorsun yani.![]()
Bence hak ediyordu sevmiyorum o kızı.duyguya hak etmediği laflar söyledin ,o sırada benim favorim yoktu bende duyguyu destekleyeyim dedim
duyguya hak etmediği laflar söyledin ,o sırada benim favorim yoktu bende duyguyu destekleyeyim dedim![]()
Bu survivora uzun uzun yorum gereksiz. Hepsi yanar döner kızlardan merve ve muge yanar döner değil onlarda ozelike muge sanki görücüye çıkmış gibi )))ooo kimler gelmiş , uzun uzun yorumlarınızı bekliyoruz![]()
sen facebook survivor türkiye sayfasına gir kimin sevilmediğini grürsünBence hak ediyordu sevmiyorum o kızı.![]()