sen akını destekliyordun ben duyguyu ikisede gönüllülere gittiKesinlikle.Dediğim gibi Akın nereye ben oraya.
![]()
burada karlı çıkan @sokak sanati oldu
sen akını destekliyordun ben duyguyu ikisede gönüllülere gittiKesinlikle.Dediğim gibi Akın nereye ben oraya.
![]()
bende duyguyu destekliyorumsen akını destekliyordun ben duyguyu ikisede gönüllülere gitti
burada karlı çıkan @sokak sanati oldu![]()
Katılmadığım noktalar var. Gökhan huzur bozmuyor ki sadece Tolga ile anlaşamıyor. Diğer tüm kızlarla iyi anlaşıyor. Gökhan Tolga gidene kadar Tolga'yı yazacaktır.Ünlülerde kalanlar;
Serenay
Merve
Ahmet
Ismail Baki
Gökhan
Tolga
Bu gruptan bence Ismail Baki ve Gökhan gitmeli diyorum. Gökhan huzur bozucu bir tip, Ismail Baki bence takimin zayif halkasi. Eger ki digerleri Gökhan'a uyup güclü kizlari elemeye kalkarlarsa dengeler degisir. Hele ki Serenay giderse bence yenmek haram olsun.
Katılmadığım noktalar var. Gökhan huzur bozmuyor ki sadece Tolga ile anlaşamıyor. Diğer tüm kızlarla iyi anlaşıyor. Gökhan Tolga gidene kadar Tolga'yı yazacaktır.
Senin Duygu Turabi ile iyi anlaşacak gibi ne diyorsun bu işe?sen akını destekliyordun ben duyguyu ikisede gönüllülere gitti
burada karlı çıkan @sokak sanati oldu![]()
Ama derdi Tolga ile işte kızlarla değil ki.Gereksiz yere bozuyor huzuru ama. O yayinlanmayan tabak meselesi mesela cok gereksiz.
benimle anlaşsa daha iyi olurduSenin Duygu Turabi ile iyi anlaşacak gibi ne diyorsun bu işe?![]()
Olan Sahra'ya olacak.Senin Duygu Turabi ile iyi anlaşacak gibi ne diyorsun bu işe?![]()
valla bana samimi geldi , iyi ikili oldularSenin Duygu Turabi ile iyi anlaşacak gibi ne diyorsun bu işe?
Ama derdi Tolga ile işte kızlarla değil ki.Ayrıca Tolga herkesle kavga ediyor demek ki sıkıntı onda.
Senin Duygu Turabi ile iyi anlaşacak gibi ne diyorsun bu işe?
Ama derdi Tolga ile işte kızlarla değil ki.Ayrıca Tolga herkesle kavga ediyor demek ki sıkıntı onda.
Bana Merve'nin gönlü sendeymiş gibi geldi sanki.benimle anlaşsa daha iyi olurduturabiyle zorunluluktan anlaşırmış gibi yapıyor kızın asıl gönlü bende
![]()
Sahra'nın kapı gibi Akın kankası var.Olan Sahra'ya olacak.![]()
Tolga'ninkiler hep numara kameralara oynuyor adam.Bence Tolga kendini müdafa ediyor sadece, sorun cikarttigini görmedim.
Ama Serenay ünlülerde olmasa yüzde yüz gönüllüler diyorum.![]()
sen ne düşünüyorsun , son durum ne olur sence ?Bence Tolga kendini müdafa ediyor sadece, sorun cikarttigini görmedim.
Ama Serenay ünlülerde olmasa yüzde yüz gönüllüler diyorum.![]()
Aynen birbirlerini tanıma fırsatı bulurlar belki.Akın'ı gördün mü bu arada direkt Sahra'ya elini uzattı.
![]()
![]()
Sahra, Turabi ile Duygu'yu yan yana gördükce fena kudurcak.Bana Merve'nin gönlü sendeymiş gibi geldi sanki.
Sahra'nın kapı gibi Akın kankası var.![]()
![]()
Tolga'yı sadece 1 kişinin yazması şaka gibi gerçekten.![]()
Aynen bir anda herkes gönüllülerin tarafına geçti sen tarafını korumuş oldun.@Harunnn60 'ın dediği gibi en karlı ben çıktım.![]()
aşkolsun