Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla sen çok kelime oyunu yapıyorsun bazen :D her ada karışşsın kavgaları severim herkes yesin birbirini :D

Turabi dışında fikrim karman çormandır doğru ama fazlada konuşmam zaten şuan Akın.2a büyük sempatim var onu söyleyeyim.:Z

Ya dedikodu yapmıyanmı var herkses dedikoducu :F

Bakalım Akın ne katkı sağlıyacak o değilde Duygu var o ne olcak:F

Turabi seviyor kızı bende severim zaten sempatim vardı tobralığına.:D

Akın'dan umutluğum.Oraya gidip Tolga'yı görünce Turabi'ye şükretmiştir ve beyaz bir sayfa açmak istemiştir bence.:Z

Turabi dışında fikrim karman çormandır doğru ama fazlada konuşmam zaten şuan Akın.2a büyük sempatim var onu söyleyeyim.:Z
tabi kankan @Bully akını desteklerse sempatin olur tabi , şimdi ne alaka dersin sen , :D

Ya dedikodu yapmıyanmı var herkses dedikoducu :F

Bakalım Akın ne katkı sağlıyacak o değilde Duygu var o ne olcak:F
evt de ahmet gıcık ya , ismail gıcık , gkhan gıcık , yazarken bile gıcık oldum :D

Turabi seviyor kızı bende severim zaten sempatim vardı tobralığına.:D

Akın'dan umutluğum.Oraya gidip Tolga'yı görünce Turabi'ye şükretmiştir ve beyaz bir sayfa açmak istemiştir bence.:Z
Benim hiç sempatim yok çok antipatik:( yakında gider zaten fazla durmaz orda Müge eler onu sms 'de :F

tabi kankan @Bully akını desteklerse sempatin olur tabi , şimdi ne alaka dersin sen , :D

evt de ahmet gıcık ya , ismail gıcık , gkhan gıcık , yazarken bile gıcık oldum :D
Hataları olabilir ama nefret edilcek bişeyleri yok o kadar İsmail'i bilmemde diğerleri o kadar değil :D

Hadi gecenin en karlısı oalrak veda ediyorum iyi geceler Herkese.:D

Herkesin emin Olduğu Tolga'nın değerlendirmesi yarına.:FGüzel oldur herşey.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...