etmeyiz merak etme abiBende sakın kavga etmeyin dicektim,ikinizide çok seviyorum aranıza girmem valla.![]()
etmeyiz merak etme abiBende sakın kavga etmeyin dicektim,ikinizide çok seviyorum aranıza girmem valla.![]()
Bende gidemedim bir türlüHadi bu sefer son iyi geceler.![]()
Yarın bende izliyorum Survivor'u beni sağa sola çekmeye çalışmayın istediğim takımı seçicem ama Turabi'yi seçmeyeceğim kesin.
Yarın bende izliyorum Survivor'u beni sağa sola çekmeye çalışmayın istediğim takımı seçicem ama Turabi'yi seçmeyeceğim kesin.![]()
sen doğru yolu seçersinYarın bende izliyorum Survivor'u beni sağa sola çekmeye çalışmayın istediğim takımı seçicem ama Turabi'yi seçmeyeceğim kesin.![]()
Ok.Yine ve yeniden ayrı düştük abi.
Sen Turabi'yimi destekliyorsun?Ok.Yine ve yeniden ayrı düştük abi.
Aman aga bir tane turabici yeter 2'incisine dayanamayızYarın bende izliyorum Survivor'u beni sağa sola çekmeye çalışmayın istediğim takımı seçicem ama Turabi'yi seçmeyeceğim kesin.![]()
Evet o zaman bende seni Duygu'ya çekeyim oradanda yavaş yavaş Turabi'ye ısınırsın.Sen Turabi'yimi destekliyorsun?![]()
@Maskeli Fedai 'den sonra bir dayanak olurdu.sen doğru yolu seçersin
suratlar düştü
hayatta ısınmaz turabi saçma sapan harektlerine devam ederse işin zorEvet o zaman bende seni Duygu'ya çekeyim oradanda yavaş yavaş Turabi'ye ısınırsın.
@Maskeli Fedai 'den sonra bir dayanak olurdu.Çok boşlayamıyorum yoksa çıngar çıkarıyorsunuz arada girer korup kollarduı Turabi'yi.
![]()
3 Adamla keyifli olacaktır program,çoktan beri izlemeyi düşünüyordum yaşasın.Evet o zaman bende seni Duygu'ya çekeyim oradanda yavaş yavaş Turabi'ye ısınırsın.
@Maskeli Fedai 'den sonra bir dayanak olurdu.Çok boşlayamıyorum yoksa çıngar çıkarıyorsunuz arada girer korup kollarduı Turabi'yi.
![]()
fedai 4655616 kez karar değiştirdiEvet o zaman bende seni Duygu'ya çekeyim oradanda yavaş yavaş Turabi'ye ısınırsın.
![]()
3 Adamla keyifli olacaktır program,çoktan beri izlemeyi düşünüyordum yaşasın.![]()
hayatta ısınmaz turabi saçma sapan harektlerine devam ederse işin zor![]()
Tmm.Duygu'da candır.Bağlantın süper.Güzel olacak bencede.Duygu'da çok sempatik kızdır.
![]()
Tmm.Duygu'da candır.![]()
duyguyu ben cok seviyorum sende seveceksinTmm.Duygu'da candır.![]()
sen yatmıyor muydun ?Daha yeni geçti karşıya bakacağım bende.Zaten çok fanatik olmazsın sen.
Pek karşılaşmayız arada girersin tahminimce.
![]()
Benim arada yorumlar yapacağım kesinleşti.Daha yeni geçti karşıya bakacağım bende.Zaten çok fanatik olmazsın sen.
Pek karşılaşmayız arada girersin tahminimce.
![]()
Benim arada yorumlar yapacağım kesinleşti.Zaten seni almam karşıma Tuba'da acısını çok çektim.
![]()
duyguyu ben cok seviyorum sende seveceksin
akın çok dedikoducu ona yanşma sakınkızlara yemek vemiyor , serenay ağladı bugun açıız diye
sen yatmıyor muydun ?![]()
Yarın baştan sona kadar izleyim kimi destekleyeceğim ortaya çıkar,programın yabancı değilim başladığından beri her yıl izledim.@sürgünüm akıncı olmada ne olursan ol![]()
heyecanlandım valla şimdiden , program bittikten sonra açıkla desteklediğin kişiyiYarın baştan sona kadar izleyim kimi destekleyeceğim ortaya çıkar,programın yabancı değilim başladığından beri her yıl izledim.![]()