#CumartesiGecesiHaxballGecesi

[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG] Survivor'da var bugün geç gelirim muhtemelen. :D

[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG] Umarım bilgisayar bugün gelir de, yine tabletten girmek zorunda kalmam. :(

Survivor'dan sınra Haxball keyfi güzel olacak. :D [HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]

Tabletten girilebiliyor muymuş o kadar sorunsuz bir şekilde? :):)
Tabletin işlemci hızı 1.2 ghz ve çift çekirdek bi de ben masaüstü performansı göstermesi için Boat Browser yükledim, lag olmuyor bazen çok nadir fırlayabiliyor ama.. :D [HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]

#CumartesiGecesiHaxballGecesi olsun bence de :D

yalnız şöyle bişey var benim kotam dolduğu için hız düştü hız düşünce de hiçbişey yapamıyorum bu mesajı yazmak için bile 5 dakkadır uğraşıyorum :d ama bugün 12 den itibaren normale dönecek yani 12 den sonra olsun ki bende girebilim ne dersin @OzaN :D

#CumartesiGecesiHaxballGecesi olsun bence de :D

yalnız şöyle bişey var benim kotam dolduğu için hız düştü hız düşünce de hiçbişey yapamıyorum bu mesajı yazmak için bile 5 dakkadır uğraşıyorum :D ama bugün 12 den itibaren normale dönecek yani 12 den sonra olsun ki bende girebilim ne dersin @OzaN :D
Biz başlarız sen sonradan katılırsın. 12 çok geç başlamak için. :):)