Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.Yapıyor muyuz şimdi?
Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.Yapıyor muyuz şimdi?
Neyse yarın yaparız o zaman. Benim de uyumam lazım zaten.Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.
Tamam, iyi geceler.Neyse yarın yaparız o zaman. Benim de uyumam lazım zaten.
Sen tabletten mi oynadın geçen gün? 😱[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG] Umarım bilgisayar bugün gelir de, yine tabletten girmek zorunda kalmam.
Tabletten girilebiliyor muymuş o kadar sorunsuz bir şekilde?Evet, ne oldu?
Tabletin işlemci hızı 1.2 ghz ve çift çekirdek bi de ben masaüstü performansı göstermesi için Boat Browser yükledim, lag olmuyor bazen çok nadir fırlayabiliyor ama.. [HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]Tabletten girilebiliyor muymuş o kadar sorunsuz bir şekilde?
Biz başlarız sen sonradan katılırsın. 12 çok geç başlamak için.#CumartesiGecesiHaxballGecesi olsun bence de
yalnız şöyle bişey var benim kotam dolduğu için hız düştü hız düşünce de hiçbişey yapamıyorum bu mesajı yazmak için bile 5 dakkadır uğraşıyorum ama bugün 12 den itibaren normale dönecek yani 12 den sonra olsun ki bende girebilim ne dersin @OzaN
ne demek çok geç neyse o şekilde yapalım o zamanBiz başlarız sen sonradan katılırsın. 12 çok geç başlamak için.
İndiremez misin akşama oynardık?Eskiden vardı ama şu an yok herhalde.
Şu an oynanmaz herhalde daha sık oynadığımız zamanlarda oynarız alternatif oyunları da.İndiremez misin akşama oynardık?