Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.Yapıyor muyuz şimdi?![]()
Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.Yapıyor muyuz şimdi?![]()
Neyse yarın yaparız o zaman.Gelirim dedim ama abim benden önce geçti pc'nin başına, gelemiyorum maalesef.![]()
Tamam, iyi geceler.Neyse yarın yaparız o zaman.Benim de uyumam lazım zaten.
![]()
Sen tabletten mi oynadın geçen gün? 😱[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG] Umarım bilgisayar bugün gelir de, yine tabletten girmek zorunda kalmam.![]()
Tabletten girilebiliyor muymuş o kadar sorunsuz bir şekilde?Evet, ne oldu?![]()
Tabletin işlemci hızı 1.2 ghz ve çift çekirdek bi de ben masaüstü performansı göstermesi için Boat Browser yükledim, lag olmuyor bazen çok nadir fırlayabiliyor ama..Tabletten girilebiliyor muymuş o kadar sorunsuz bir şekilde?![]()
Biz başlarız sen sonradan katılırsın. 12 çok geç başlamak için.#CumartesiGecesiHaxballGecesi olsun bence de
yalnız şöyle bişey var benim kotam dolduğu için hız düştü hız düşünce de hiçbişey yapamıyorum bu mesajı yazmak için bile 5 dakkadır uğraşıyorumama bugün 12 den itibaren normale dönecek yani 12 den sonra olsun ki bende girebilim ne dersin @OzaN
![]()
ne demek çok geçBiz başlarız sen sonradan katılırsın. 12 çok geç başlamak için.![]()
İndiremez misin akşama oynardık?Eskiden vardı ama şu an yok herhalde.![]()
Şu an oynanmaz herhalde daha sık oynadığımız zamanlarda oynarız alternatif oyunları da.İndiremez misin akşama oynardık?![]()