FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rekor için mesaj yazıp soru sorup destek olan herkese teşekürler arkadaşlar sağolun varolun
sorgu odası mesaj rekoru an itibariyle kırılmıştır daha 1 gün var yarında geliştirebildiğimiz kadar geliştiririz tekrar teşekküler :)

Sen kimin rekorunu kırmaya çalışıyordun?
sorgu odasında yazılan en fazla mesaj rekoru aga 1035 mesajla 9.hafta primavera adlı üyenin rekorunu tam 35 hafta sonra kırdık :D

Bu rekor için mesaj yazıp soru sorup destek olan herkese teşekürler arkadaşlar sağolun varolun
sorgu odası mesaj rekoru an itibariyle kırılmıştır daha 1 gün var yarında geliştirebildiğimiz kadar geliştiririz tekrar teşekküler :)

sorgu odasında yazılan en fazla mesaj rekoru aga 1035 mesajla 9.hafta primavera adlı üyenin rekorunu tam 35 hafta sonra kırdık :D
Aga rekor 1035 ise 1036. mesajla rekoru ben kırmış oluyorum :D Sen egale etmişsin neyse kırılmış kırılmıştır tebrik ediyorum :)

1044.mesajı da sürgünüm yazmış bari bunu bana bıraksaydın aga :D

herkese iyi geceler artık yatabilirim :D siz devam edin burdaysanız agalar :D

Hacı son olarak hangi dizileri izleyeceğiz onu kararlaştıralım,sen çaktırmadan izliyorsun galiba.:)

Haberim yoktu 1000 mesajıda ben yazmıştım.:)
1144.ü de sen yazarsın kesin :D

Hacı son olarak hangi dizileri izleyeceğiz onu kararlaştıralım,sen çaktırmadan izliyorsun galiba.:)

Haberim yoktu 1000 mesajıda ben yazmıştım.:)
bugün vikingslere devam ediyorum bir bölüm daha izlesem yeterli maksat sana yetişmem lazım :)

Konun 1000'e ulaşmış, bunu nasıl karşılıyorsun? Konuna bu mesaj sayısına getiren üyelerimize söylemek istediklerin neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...