merak ettiğim bu kediciklerin zekası kaç gramMaşaAllah, elhamdülillah muhteşem bir güzellik, temizlik, nur, asalet... MaşaAllah
![]()
merak ettiğim bu kediciklerin zekası kaç gramMaşaAllah, elhamdülillah muhteşem bir güzellik, temizlik, nur, asalet... MaşaAllah
![]()
zekayı napacaksın desteremerak ettiğim bu kediciklerin zekası kaç gram)
bana lazım değil kediciklerin zekasırekoru kıracağımızı hiç beklemiyordum ama kırdık sayılır vay be
zekayı napacaksın destere![]()
tabi zekada olsa dehşet olurdu ama buna da razıyızbana lazım değil kediciklerin zekasıama en azından kendilerine bir faydaları dokunurdu, o güzel vücutları üç beş gramlık beyinle helak ediyorlar.. kızlara acıyorum birazda zeka olsaydı muhteşem olurdu
![]()
Zeka yok bunlarda silikon var.Türkiye'nin silikon vadisi resmen dergah.merak ettiğim bu kediciklerin zekası kaç gram)
yok aga o kadar kötü olan bişeyi hemen bırakırım zatenİzlediğin dizilerde şu diziye baktım hayatımın hatasını yaptım dediğin oldu mu?![]()
Trafoya bunlar mı girmiş acabaKedi canını senin
![]()
heryerleri silikon dudak göğüsZeka yok bunlarda silikon var.Türkiye'nin silikon vadisi resmen dergah.![]()
heryerleri silikon dudakZeka yok bunlarda silikon var.Türkiye'nin silikon vadisi resmen dergah.![]()
Adnan Oktar'ın esmer güzeliheryerleri silikon dudak göğüs![]()
Bunlar girmiş trafoyaTrafoya bunlar mı girmiş acabaYok girdilerse normal maşallah inşallah
Sen kimin rekorunu kırmaya çalışıyordun?rekoru kıran mesajı ben yazmışım aga baktım şimdi![]()