FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000.mesajı ben yazamayacam çünkü ekleme oluyor :D

Bende KA'dan önce Kaçak izlerdim Serhat kaçırıldıktan beri izlemeye yeniden başladım :D

Hiç nickini değiştirmeyi düşündün mü gerçi bu güzel ama :D
düşündüm ama değiştirmicem hiç
eti terbiye etmek insanı terbiye etmeye benzer-Polpo :kiki:

bence çok var :D
yükseklik korkum var yılan korkum var onun dışında bişey yok
yılandan korkma fobi sayılmaz zaten aklı başında insanın yılanla işi olmaz yılan tehlikeli hayvan ama yükseklik korkusu fobiye giriyor :)

çocukluğun nasıl geçti ufak tefek yaramazlıklar varmıydı mesela çekirgeye ip bağlayıp uçurdunmu hiç :))

HOCA DEDİĞİN İLERİCİ ve ÇAĞDAŞ OLUR.
ama bu hoca snirlenince kedicikleri bıraktı oğlanlarla takılıyor :)) fazla ilerlemiş gibi :)

Hadi kıralım şu rekoru :D

Kurtlar Vadisi'nde en üzüldüğün sahne?

yılandan korkma fobi sayılmaz zaten aklı başında insanın yılanla işi olmaz yılan tehlikeli hayvan ama yükseklik korkusu fobiye giriyor :)

çocukluğun nasıl geçti ufak tefek yaramazlıklar varmıydı mesela çekirgeye ip bağlayıp uçurdunmu hiç :))

ama bu hoca snirlenince kedicikleri bıraktı oğlanlarla takılıyor :)) fazla ilerlemiş gibi :)
çocukluğum top oynarak geçti sayılır sürekli maç yapardık mahalle maçları falan çocukluğumu çok özlüyorum sürekli oynardık süperdi ya :d
ben akıllı bi çocuktum yaramazlık yapmazdım fazla :D sadece kapılarının önünde top oynadığım için kızarlardı o kadar

Hadi kıralım şu rekoru :D

Kurtlar Vadisi'nde en üzüldüğün sahne?
Çakırın ölümü aga
ağlamıştım hiç unutmam o anı yatağımda izliyodum ve çakır ölünde yorganımın altına girip ağlamıştım

para her kapıyı açar param olsa bende evimde arazimde çiftliğimde kanalımda yüzlerce kedi miyavlatırım :)
Kedi beslemek çok sevapmış duydum...:)

BllOh6YCYAAl57u.jpg

Başka ne sorayım ki uykum da gelmiyor meret, şimdi bizimkiler kalkacak :) Rekora da az kalmış :)

Haxball oynar mısın?

MaşaAllah, elhamdülillah muhteşem bir güzellik, temizlik, nur, asalet... MaşaAllah :)

Bgsfv34CAAAV1p4.jpg

Başka ne sorayım ki uykum da gelmiyor meret, şimdi bizimkiler kalkacak :) Rekora da az kalmış :)

Haxball oynar mısın?
aga rekor kırılır sen yatacaksan yat rahatsız etme kimseyi :D
çoktandır oynamıyodum geçen hafta oynadık zevkli bi oyun oynarım yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy