1000.mesajı yazdın aga tebriklerHocaların Hocası, Adnan Hoca o !!!!
HOCA DEDİĞİN İLERİCİ ve ÇAĞDAŞ OLUR.sen oğlancıkları gördünmü bugünlerde kedicikleri bırakmış oğlancıklara halay çektiriyor arınç a kıl olmuş vatandaş)
düşündüm ama değiştirmicem hiçBende KA'dan önce Kaçak izlerdim Serhat kaçırıldıktan beri izlemeye yeniden başladım
Hiç nickini değiştirmeyi düşündün mü gerçi bu güzel ama![]()
yılandan korkma fobi sayılmaz zaten aklı başında insanın yılanla işi olmaz yılan tehlikeli hayvan ama yükseklik korkusu fobiye giriyorbence çok var
yükseklik korkum var yılan korkum var onun dışında bişey yok
ama bu hoca snirlenince kedicikleri bıraktı oğlanlarla takılıyorHOCA DEDİĞİN İLERİCİ ve ÇAĞDAŞ OLUR.
para her kapıyı açar param olsa bende evimde arazimde çiftliğimde kanalımda yüzlerce kedi miyavlatırım
çocukluğum top oynarak geçti sayılır sürekli maç yapardık mahalle maçları falan çocukluğumu çok özlüyorum sürekli oynardık süperdi yayılandan korkma fobi sayılmaz zaten aklı başında insanın yılanla işi olmaz yılan tehlikeli hayvan ama yükseklik korkusu fobiye giriyor
çocukluğun nasıl geçti ufak tefek yaramazlıklar varmıydı mesela çekirgeye ip bağlayıp uçurdunmu hiç)
ama bu hoca snirlenince kedicikleri bıraktı oğlanlarla takılıyor) fazla ilerlemiş gibi
![]()
Çakırın ölümü agaHadi kıralım şu rekoru
Kurtlar Vadisi'nde en üzüldüğün sahne?
para para para
Kedi beslemek çok sevapmış duydum...para her kapıyı açar param olsa bende evimde arazimde çiftliğimde kanalımda yüzlerce kedi miyavlatırım![]()
kenan imirzalıoğlu başta olmak üzere sert tiplerin hepsini isterim aga zaten çoğu oynamıştırKurtlar Vadisinde görmek istediğin oyuncular?![]()
fenaymışKedi beslemek çok sevapmış duydum...
![]()
eski mısırda kediler kutsal canlılarmış, firavun kedileri ve adnanda firavun faresi oluyor bu durumdaKedi beslemek çok sevapmış duydum...
![]()
hay kedi canınızıeski mısırda kediler kutsal canlılarmış, firavun kedileri ve adnanda firavun faresi oluyor bu durumda![]()
aga rekor kırılır sen yatacaksan yat rahatsız etme kimseyiBaşka ne sorayım ki uykum da gelmiyor meret, şimdi bizimkiler kalkacakRekora da az kalmış
Haxball oynar mısın?