FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rekor için mesaj yazıp soru sorup destek olan herkese teşekürler arkadaşlar sağolun varolun
sorgu odası mesaj rekoru an itibariyle kırılmıştır daha 1 gün var yarında geliştirebildiğimiz kadar geliştiririz tekrar teşekküler :)

Sen kimin rekorunu kırmaya çalışıyordun?
sorgu odasında yazılan en fazla mesaj rekoru aga 1035 mesajla 9.hafta primavera adlı üyenin rekorunu tam 35 hafta sonra kırdık :D

Bu rekor için mesaj yazıp soru sorup destek olan herkese teşekürler arkadaşlar sağolun varolun
sorgu odası mesaj rekoru an itibariyle kırılmıştır daha 1 gün var yarında geliştirebildiğimiz kadar geliştiririz tekrar teşekküler :)

sorgu odasında yazılan en fazla mesaj rekoru aga 1035 mesajla 9.hafta primavera adlı üyenin rekorunu tam 35 hafta sonra kırdık :D
Aga rekor 1035 ise 1036. mesajla rekoru ben kırmış oluyorum :D Sen egale etmişsin neyse kırılmış kırılmıştır tebrik ediyorum :)

1044.mesajı da sürgünüm yazmış bari bunu bana bıraksaydın aga :D

herkese iyi geceler artık yatabilirim :D siz devam edin burdaysanız agalar :D

Hacı son olarak hangi dizileri izleyeceğiz onu kararlaştıralım,sen çaktırmadan izliyorsun galiba.:)

Haberim yoktu 1000 mesajıda ben yazmıştım.:)
1144.ü de sen yazarsın kesin :D

Hacı son olarak hangi dizileri izleyeceğiz onu kararlaştıralım,sen çaktırmadan izliyorsun galiba.:)

Haberim yoktu 1000 mesajıda ben yazmıştım.:)
bugün vikingslere devam ediyorum bir bölüm daha izlesem yeterli maksat sana yetişmem lazım :)

Konun 1000'e ulaşmış, bunu nasıl karşılıyorsun? Konuna bu mesaj sayısına getiren üyelerimize söylemek istediklerin neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy