aga bu soruların cevapları aklıkma gelmiyor şuan neye şaşırdım bilmiyorumAga sağolasın bu hafta buradaysan yarın yazacam sorularımı şimdilik uyku var sadece aklımda hadi hayırlı geceler....ama şimdi yazmışken bir soru daha yazayım değmi ama
Hayatında hiç çok şaşırdığın bir durum oldumu,ve en çok üzüldüğün durum kısacana yani ağladınmı hiç ?![]()
valla uzaktan akrabamız almanyada var diye biliyorum ama tanımam etmem öyle akrabamız yok yurt dışında@takas yurtdışına hiç çıktınmı yabanellerde akrabalar varmıdır oraları görmek gezmek gibi bir düşüncen oldumu hiç ..
dünyayı dolaşmak farklı insanları milletleri tanımak gibi bir hayal,in oldumu hiç ?
Kedicikler için ne diyorsun?http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf
yav aga bu kedicikler değişik ne bilim anla işte sanki ....Kedicikler için ne diyorsun?http://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf
Biz @destere ile kedicik muhabbetinden iki sayfa çıkarırız rahat ol sen.yav aga bu kedicikler değişik ne bilim anla işte sanki ....![]()
arap ülkeleri neyin nesi takas rusya tarafına açılmak lazımaga bu soruların cevapları aklıkma gelmiyor şuan neye şaşırdım bilmiyorum
herşeye üzülüyorum
çok genel soruyosun bu soruların cevaplarını ilk sayfalarda verdim yeni sorular gelsin
valla uzaktan akrabamız almanyada var diye biliyorum ama tanımam etmem öyle akrabamız yok yurt dışındaçoğu istanbulda ve malatyada
böyle bi düşüncem olmadı ama ispanya ve arap ülkelerini gezip görmek isterim arap ülkeleri acayip ilgimi çekiyor
Yaşlandık diyorum inanmıyon hacıbu soruyu okuyunca kahkaha attım agam yaen az 3-4 kez sordun aga tekrar söylicem sana can kurban
kadıköyde şampiyon olduğumuz an en mutlu olduğum andır![]()
ohh be rekor geliyor hadi aga muhabbet falan ne gerekiyosa yapınBiz @destere ile kedicik muhabbetinden iki sayfa çıkarırız rahat ol sen.![]()
Geldim hacı bir videoya bakıyordum@AlemTo nereye kayboldun aga sütünü içmeye mi gittino işi yatmadan önce halledelim bende birazdan ballı bi şekilde içecem
![]()
yok aga ya abarttım 1 kez sormuşsundur en fazlaYaşlandık diyorum inanmıyon hacı.Allah Allah bunu daha önce çok mu sordum
?
gelsin bakalım sorularAklımdaki deli sorular yarın senle buluşucak @takas![]()
arap ülkeleri çok hoşuma gidiyor hatta urfa taraflarıda arap ülkelerine benzediği için buralarıda severim
muhabbete eşlik etmiyorsunki rus tarafına açılalım dedim sen araplara daldın ses seda kesildi nereye açılacağız şimdiohh be rekor geliyor hadi aga muhabbet falan ne gerekiyosa yapın![]()
aga benimde hız düştü bişey yapamıyorumGeldim hacı bir videoya bakıyordum![]()
zarardan çok faydası var bunların doktor tavsiyesi her öğünden sonra birini deneyin diyorBaksana şunlara bunlardan insana zarar gelir mi?
![]()
Kırarız rahat ol senaga benimde hız düştü bişey yapamıyorumrekoru kırakta yatalım az kaldı
![]()