FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@takas yurtdışına hiç çıktınmı yabanellerde akrabalar varmıdır oraları görmek gezmek gibi bir düşüncen oldumu hiç ..

dünyayı dolaşmak farklı insanları milletleri tanımak gibi bir hayal,in oldumu hiç ?

Aga sağolasın bu hafta buradaysan yarın yazacam sorularımı şimdilik uyku var sadece aklımda hadi hayırlı geceler....ama şimdi yazmışken bir soru daha yazayım değmi ama :)

Hayatında hiç çok şaşırdığın bir durum oldumu,ve en çok üzüldüğün durum kısacana yani ağladınmı hiç ? :D
aga bu soruların cevapları aklıkma gelmiyor şuan neye şaşırdım bilmiyorum :D
herşeye üzülüyorum
çok genel soruyosun bu soruların cevaplarını ilk sayfalarda verdim yeni sorular gelsin :d

@takas yurtdışına hiç çıktınmı yabanellerde akrabalar varmıdır oraları görmek gezmek gibi bir düşüncen oldumu hiç ..

dünyayı dolaşmak farklı insanları milletleri tanımak gibi bir hayal,in oldumu hiç ?
valla uzaktan akrabamız almanyada var diye biliyorum ama tanımam etmem öyle akrabamız yok yurt dışında :D çoğu istanbulda ve malatyada :D
böyle bi düşüncem olmadı ama ispanya ve arap ülkelerini gezip görmek isterim arap ülkeleri acayip ilgimi çekiyor

kedicikler.jpg

bunlardanmı bahsettin

yoksa

377644-699.jpg

bunlardanmı bahsettin ? :)

takas şimdi konuyu karıştıracak ayrıntılı soralım:))

aga bu soruların cevapları aklıkma gelmiyor şuan neye şaşırdım bilmiyorum :D
herşeye üzülüyorum
çok genel soruyosun bu soruların cevaplarını ilk sayfalarda verdim yeni sorular gelsin :D

valla uzaktan akrabamız almanyada var diye biliyorum ama tanımam etmem öyle akrabamız yok yurt dışında :D çoğu istanbulda ve malatyada :D
böyle bi düşüncem olmadı ama ispanya ve arap ülkelerini gezip görmek isterim arap ülkeleri acayip ilgimi çekiyor
arap ülkeleri neyin nesi takas rusya tarafına açılmak lazım :)

@sürgünüm ünde bahsettiği gibi saat gece yarısını geçti artık rusyaya doğru açılalım @darksaal buralarda yok özgürüz :)

@AlemTo nereye kayboldun aga sütünü içmeye mi gittin :D o işi yatmadan önce halledelim bende birazdan ballı bi şekilde içecem :D

arap ülkeleri neyin nesi takas rusya tarafına açılmak lazım :)

@sürgünüm ünde bahsettiği gibi saat gece yarısını geçti artık rusyaya doğru açılalım @darksaal buralarda yok özgürüz :)
arap ülkeleri çok hoşuma gidiyor hatta urfa taraflarıda arap ülkelerine benzediği için buralarıda severim :D rusya bi başka tabi :D
darksaal yok rahat olun bu konuya girmeyeceğini bildirdi :D

ohh be rekor geliyor hadi aga muhabbet falan ne gerekiyosa yapın :D
muhabbete eşlik etmiyorsunki rus tarafına açılalım dedim sen araplara daldın ses seda kesildi nereye açılacağız şimdi :)

sharapova hakkında ne düşünüyorsun ?

Baksana şunlara bunlardan insana zarar gelir mi?:)

BlcDBwrCAAAVcl3.jpg
zarardan çok faydası var bunların doktor tavsiyesi her öğünden sonra birini deneyin diyor :) kalbe aktivasyon kazandırırmış daha sağlıklı bir ciğere sahip olurmuşuz :))

doktorun yalancısıyım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...