Netflix House of Cards 2. Sezon Yorumları

@Forumdash 2x6 yorumunu yapmadan 2x7'ye atlamışsın. Yorumları boşluyor musun bu ara nedir? :( Ben de dizileri boşladığını düşünüp geride kalmadığıma seviniyordum. :D

6. ve 7. bölümleri izlerim 2-3 gün içinde. :)
Orange yorumun da da demiştim. Gece foruma girmeye üşeniyorum:( Ancak beni heycanlandıran bölümler de sıcağı sıcağına yorum yapıyorum:X Şu etkinlikler yüzünden etkinlik dışı dizilerimi boşluyorum arada:X

Üzerinden zaman geçiyor etki kayboluyor:( Siz kaçtasınız??? Yine önde değilimdir inş(b)
Ne farkeder ya ben genelde izledikten minimum 5-6 saat sonra yapıyorum yorumları. :D

6'yı izledim ben biraz önce, yorumunu yaparım akşama doğru. :):)

Önde değilsin ben gerideydim ama yakalamak üzereyim. :)

Bu arada sen 12 bölümden hesap etmişsin herhalde ama 13 bölüm sezon. Orange Is the New Black bittikten sonra haftada iki bölüme çıkabiliriz size de uyarsa. :)

Ne farkeder ya ben genelde izledikten minimum 5-6 saat sonra yapıyorum yorumları. :D

6'yı izledim ben biraz önce, yorumunu yaparım akşama doğru. :):)

Önde değilsin ben gerideydim ama yakalamak üzereyim. :)

Bu arada sen 12 bölümden hesap etmişsin herhalde ama 13 bölüm sezon. Orange Is the New Black bittikten sonra haftada iki bölüme çıkabiliriz size de uyarsa. :)
Yok Orange 13 bölüm biliyorum 11'i izlemişim en son:( bu hafta ara veriyorum haftaya cumartesi 12 ve 13'ü izleyerek bitiricem.

HOC'u benimde 2 bölüme çıkarasım var ama Hannibal ile birlikte güzel uyum yakaladım, bozmak istemiyorum:X

Yok Orange 13 bölüm biliyorum 11'i izlemişim en son:( bu hafta ara veriyorum haftaya cumartesi 12 ve 13'ü izleyerek bitiricem.

HOC'u benimde 2 bölüme çıkarasım var ama Hannibal ile birlikte güzel uyum yakaladım, bozmak istemiyorum:X
Onun 11'i de yazmamışsın. :(

Biri gider biri gelir ama sen bilirsin çok da fark etmez benim için. :D

2x6

Uzun bir aranın ardından nihayet diziye geri dönebildim. :)

Bölümün ilk yarısı sıkıcıydı fakat ikinci yarısında tempo bu dizide pek alışkın olmadığımız kadar arttı. :)

Frank'in başı baya belaya girecek gibi gözüküyordu ama kolaylıkla atlattı gibi bir kez daha. :) Özellikle o yanına çağırdığı adamla yaptığı konuşma bir hayli heyecanlıydı. :)

Christina dizideki en sevdiğim karakterlerden biri Peter Russo'dan kalan hatıra. :( Fakat Claire'ın kötü emellerine kurban gitmesi yakındır. :(

Rachel'in de sonu pek parlak gözükmüyor. Onun hikayesi dizideki ilgimi çeken unsurlardan, inşallah Zoey gibi onu da harcamazlar. :(

Frank ile Raymond arasında tam bir güç savaşı başladı. Fakat Frank rakibini çok kolay ekarte edecek gibi gözüküyor. :)

İlk 15-20 dakikadaki sıkıcılıktan dolayı 9 puana çıkmayacağım, yoksa ikinci kısım harikaydı. :)

8/10

7. Bölümü izledim

Son iki bölüm çok hızlıydı, üç bölüme yaysalar dizinin genel temposuna daha uygun düşerdi.:)

Frank'in yeri kesinlikle senato olmalı. bu adamı siyasi olarak kükrerken izlemenin verdiği haz hiçbir futbol maçında, hiçbir scorsese filminde yok. frank kapalı kapılar ardında oyunlarına devam etsin ama senatodan mahrum kalmasın..:)

Frank bölümde Remy Denton'un adamı gazetecinin itirafı ile bir adım öne geçti bence(kitabı onların ele geçirdiğini tahmin etmemiştim)kopyasını niye almadılar bilemiyorum.Frank'ın Remmy'i de yanına çekip Raymond'a Tusk'a büyük bir oyun hazırlayacaktır.:)

Pirzolacının sermaye ile işbirliği yapmamasına çok sevindim doğrusu en güzeli kendi yağıyla kavrulması.:)

Claire boş durmuyor başkanın karısını kocasının kendisini aldatıyor imasında bulunuyor.:)

9/10

S02B08 izledim

Üzerinden 24 saat geçmesine(geçecek) rağmen yorumlamaya çalişayım sonra @OzaN'dan paparayı yiyioruz :F

Aslında yorumlanacak bişey yok. Bombayı sonda patlattılar. Yine çekişmeler atişmalar egoların yerle bir oldugu bir bölümdü. En beğendiğim sahne kızılderili ve Tusk'ın Franciss'e biftek yedirme sahnesiydi.Franciss yine egosunu konuşturdu ve eti yemeği havuza attı köpek etin peşinden fırladı.Bu sahne beni 2.sezon fragmanında da büyülemişti ama bölümün pek havası yoktu.

Dediğim gibi bölüm sonu bombayı pattlattilar.Nerden bulmuşlarsa artık fikir yürütemedim o konuda. Claire'nin fotografçi sevgilisiyle olan geceden kalma resimleri basına servis edildi. Gene büyük olgunlakla karşilayacaklardir Francis ve Claire bu olanlari ama insan düşünmeden edemiyor:X 9 bölümgüzel olacaktir:X

Bölüme 7.5/10 veriyorum.

Normalde yorum mesajlarını bölümü izleyip okumadan beğenmiyorum ama bu sefer beğendim. İşte görmek istediğimiz tablo bu. :D (Gerçi spoiler içine bakmadım doludur inşallah. :D)

Bu hafta kesin yetişiyorum güncel bölümlere. :):)

Normalde yorum mesajlarını bölümü izleyip okumadan beğenmiyorum ama bu sefer beğendim. İşte görmek istediğimiz tablo bu. :D (Gerçi spoiler içine bakmadım doludur inşallah. :D)

Bu hafta kesin yetişiyorum güncel bölümlere. :):)
Yetişin yaa bi kerecikte ilk yorumu ben yapmayayım :F:F Şimdi fark ettim, Orange da 5-6-7 belki 8 de sıkmişti beni. HOC 9.bölümünde güzel olucaktir kesin:X

Yetişin yaa bi kerecikte ilk yorumu ben yapmayayım :F:F Şimdi fark ettim, Orange da 5-6-7 belki 8 de sıkmişti beni. HOC 9.bölümünde güzel olucaktir kesin:X
Sezon sonlarına doğru coşar diziler genelde. İlk 3-4 bölüm bir sezon boyu yetecek gazı verirler, ortalarında daha idarelik bölümler. Sezon sonuna tekrar coşarlar ki bir sonraki sezonu merakla bekleyelim. :D

Sezon sonlarına doğru coşar diziler genelde. İlk 3-4 bölüm bir sezon boyu yetecek gazı verirler, ortalarında daha idarelik bölümler. Sezon sonuna tekrar coşarlar ki bir sonraki sezonu merakla bekleyelim. :D
Netflix sanki bunu çok belirgin ve net yapıyor gibi:X

2x7

Aslında çok fazla ve çok da önemli olaylar vardı ama bölümden pek tat alamadım, sıkıcı geldi çoğu sahne.

Claire başkanın karısının kafasını karıştırmaya devam ediyor. Başkanla karısı arasında kriz çıkması an meselesi. :)

Cumhuriyetçilerin yaptığı reklamı baştan bizim yolsuzluk operasyonu gibi bir şey sandım ama pek de ciddiye alınacak bir şey değilmiş. :)

Raymond paralel yapı kurmuş resmen Beyaz Saray'da. :)

Şu politik dizilerde Çinlilerle ilgili olan konular hiç ilgimi çekmiyor. Aynısı Veep'te de var. :(

Remy'nin adamının Frank'in tarafına geçmesini beklemiyordum. Remy ile konge üyesi kadın arasındaki ilişki de epey ilginç sonuçlar doğurabilir.

7/10