Polat Şaşmaz
Favori Üye
yok aga manisa büyüdüğüm şehir 45 te ben varımsende 45 de gir kıl payı 44 ü kaçırmış olursun
aslında konuyu 44 sayfada bırakmayı da düşündüm ama olmaz rekor daha iyi olur![]()
25 olsaydı keşke aa 45 de iyidir
yok aga manisa büyüdüğüm şehir 45 te ben varımsende 45 de gir kıl payı 44 ü kaçırmış olursun
aslında konuyu 44 sayfada bırakmayı da düşündüm ama olmaz rekor daha iyi olur![]()
Haxball çd-ben-sen efsanedeşimdi ben üni 2 sen 1 vay be nereden nereyehatırlıyon mu tercih zamanı sana neler neler soruyodum ne yapıcam ne edicem
ygs den önce nasıl tırsıyodum msn den konuşmalarımızı hatırlarsın
anıdan bol ne var ki hepsi de aklımda şimdi özel konuları anlatamam hala aramızda çünkü
sana bikaç kelime söylim sen anlarsın haxball-çd-sen-ben
yada endgame-AlemTo hesabı ele geçirme
çok var dediğim gibi bunları konuya yazmayayım şimdi
Ezel'in ilk sezonu adanalı acı hayat tek türkiye pusat aklıma ilk gelenler
Oha lan olm bende bile varo pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmem
dediğin gibi o açıdan söyledim zaten önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim diyekatılıyorum
ben zaten puanım yetseydi bile istanbulda bir yeri yazmayı hiç aklımdan geçirmedim istanbul dışında okumayı kafama sokmuştum bu yerde memleketim malatya olacaktı ve Allah a şükür oldu hee bölümüm çok iyi değil ama buna şükür şuanda tüm bölümler birbirinden beter fark yok
aileden uzak yaşamayıda öğrenmek lazım o yüzden çok iyi oluyor hemde benim değerimi anlıyolar
son cümleye tamamen katılıyorum beren saat dışında çünkü üniversitedeki kızlar beren saati kat kat geçerlerher yerden müthiş kızlar çıkıyor dediğin gibi seyretmekte gayet güzel oluyor
hey gidi hey sen efsanesin aga efsaneyeni üyeler 100.000 mesajda yazsalar bir alemto olmaları imkansızdır aynı şekilde bende öyle
hiç kız arkadaşım olmadı sevgili baabındanormal arkadaş oalrak sınıftakiler işte o da konuşmam pek
sevgili falan yok bende o işlerin olmasına daha çok var
![]()
Tamam hatırlatma şunuHaxball çd-ben-sen efsanedemsn'de çd-sen ve ben hoca muhabbetini unuttun mu?
![]()
Hatırlanmıcak gibi değil ki bilsem kayıt altına alırdımOha lan olm bende bile varGecen yıllarda ki degişt ama artık özel hayatıjmı konuşmam burda
Tamam hatırlatma şunu![]()
İYyi ki almamışsınn yoksa rezil olurdukHatırlanmıcak gibi değil ki bilsem kayıt altına alırdım![]()
Haxball çd-ben-sen efsanedemsn'de çd-sen ve ben hoca muhabbetini unuttun mu?
![]()
olabilir aga yapı meselesi benim kızlarla pek muhabbetim olmaz o işler için zaman var dahaOha lan olm bende bile varGecen yıllarda ki degişt ama artık özel hayatıjmı konuşmam burda
Tamam hatırlatma şunu![]()
hacı sana dua etsin o gün sen açıklamıştın. Ben ona hocasınada sordukcaktımhocasına sormuş bi de
![]()
keşke alsaydın aga her sıkıldığımızda bakıp gülerdikHatırlanmıcak gibi değil ki bilsem kayıt altına alırdım![]()
aga hocasına sorsaydı nasıl bi cevap alırdı yazık çocuğahacı sana dua etsin o gün sen açıklamıştın. Ben ona hocasınada sordukcaktımbildiğim kadar söylememişti
![]()
Öyle bomba beklemiyordum onun için kayıt alıcı program yoktukeşke alsaydın aga her sıkıldığımızda bakıp gülerdik![]()
keşke alsaydın aga her sıkıldığımızda bakıp gülerdik
aga hocasına sorsaydı nasıl bi cevap alırdı yazık çocuğa![]()
harbiden çok komikti ya hatırlayınca bile kahkaha attım keşke kayda alınsaydıÖyle bomba beklemiyordum onun için kayıt alıcı program yoktu![]()
yeni nicki bizim gözümüzde yok hükmündedir agaHacı duman severmin ?
@Polat Şaşmaz hacı sen eski nickine dönsene kimse sana yeni nickinle hitap etmiyor![]()
yok ya o nick benim için bir ifade etmiyor artık ikisini de kullanın benim için farketmez özgürsünüzHacı duman severmin ?
@Polat Şaşmaz hacı sen eski nickine dönsene kimse sana yeni nickinle hitap etmiyor![]()
trafiğe takıldı galiba daha gelmedi
aga harbiden eski nickine dön ya çd sin çd değişmezyok ya o nick benim için bir ifade etmiyor artık ikisini de kullanın benim için farketmez özgürsünüz![]()
Yok olmaz agatrafiğe takıldı galiba daha gelmedi
aga harbiden eski nickine dön ya çd sin çd değişmez![]()
Hacı eski nickine dön bu nick sana gitmemişyok ya o nick benim için bir ifade etmiyor artık ikisini de kullanın benim için farketmez özgürsünüz![]()
aynen çocuklarduymasın süperdiHacı eski nickine dön bu nick sana gitmemiş
Hacı harbiden dumanı tanımıyor musun ?. Şarkıları güzeldir iyidir hatta dinle ama kendisini sevmezsin
![]()
Hacı dinlesen seversin bakaynen çocuklarduymasın süperdi
tanıyorumda dinlemiyorum aga hiç dinlemiyorum hemde![]()
tamam aga bakıcam senin içinHacı dinlesen seversin bak.Kişiliğini sevmezsin onu şimdiden sölim
![]()