advancedHangi virüs programını kullanıyorsun?
ccleaner
bunlar temizliyo herşeyi
advancedHangi virüs programını kullanıyorsun?
ooo reis nerelerdesin sen yavowww takas nasılsın eyimisin hemşerim![]()
burdayım aga coşturacaz inşallahDestere de geldi konu coşar ama takas agamız yok işe bak.![]()
yok agaHiç komşunun wifisini kırdın mı (ben çok kırdım sağolsun 6.hissim)
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
hayırTablet kullanıyor musun?
Tabi ki Malatyaİstanbul mu Malatya mı?![]()
senaryoya takviye ve sağlam bikaç karakter yeter vadi zaten ufak tefek hamlelerle uçarSence Vadi eskiye dönmesi için neler gerekir ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
teşekürlerooo reis nerelerdesin sen yavbir gidiyosun gidiş o gidiş hoşgeldin sefalar getirdin senin sorularınla konuyu coştururuz kesin
iyiyim sen?
burdayım aga coşturacaz inşallah![]()
yav sen ne istiyosan sor ben cevaplarım haditeşekürler
sorgu odaları bana göre değil ya ben şimdi ne sorayım herkes sornmuştur herşeyi konu 40 sayfaya dayanmış soracak şeymi kaldı
sadece milletin sorduğu sorulara bir göz atarım sorulmayan bişey varsa kesin sorarım, artık yarına anca![]()
şimdi fenerden dolayı lacivert diyecem ama lacivert gömlekleri seviyorumEn sevmediğin renk nedir? (Pembe hariç.)
turnayı gözünden vurmuşsun
turnayı gözünden vurmuşsun
44 kaçarmıydı kaçmazdı tabiki bir malatyalının 44. cü konuk olması muhteşem olmuş, yakışır hemşerime helal olsun
ben artık 44 ü kaçırdığıma göre 1907 yi bekleyeyim bari 1907 inci konuk olmak için şimdiden başvuru yapacağım![]()
tabi ki agaOha.44.sorgu oda haftası
Malatya Plakasından dolayı mı aldın odayı ?
43'de Kütahya geçen hafta filan burada olsam bende 43'ü kaptırmazdım
![]()
Çoğu mesaj gitti o odadatabi ki agasen daha önce girmiştin ya sorgu odasına
![]()