FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
owww takas nasılsın eyimisin hemşerim :)

Hiç komşunun wifisini kırdın mı (ben çok kırdım sağolsun 6.hissim :D)

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Destere de geldi konu coşar ama takas agamız yok işe bak. :D

Sence Vadi eskiye dönmesi için neler gerekir ?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Hiç komşunun wifisini kırdın mı (ben çok kırdım sağolsun 6.hissim :D)

yok aga :D

Tablet kullanıyor musun?
hayır :)

İstanbul mu Malatya mı? :D
Tabi ki Malatya :D

Sence Vadi eskiye dönmesi için neler gerekir ?

senaryoya takviye ve sağlam bikaç karakter yeter vadi zaten ufak tefek hamlelerle uçar

ooo reis nerelerdesin sen yav :D bir gidiyosun gidiş o gidiş hoşgeldin sefalar getirdin senin sorularınla konuyu coştururuz kesin :D
iyiyim sen?

burdayım aga coşturacaz inşallah :D
teşekürler

sorgu odaları bana göre değil ya ben şimdi ne sorayım herkes sornmuştur herşeyi konu 40 sayfaya dayanmış soracak şeymi kaldı :)

sadece milletin sorduğu sorulara bir göz atarım sorulmayan bişey varsa kesin sorarım, artık yarına anca :)

bir soruda benden :D 44.haftada sorgu odasına girmemi nasıl değerlendiriyorsun @destere :D

teşekürler

sorgu odaları bana göre değil ya ben şimdi ne sorayım herkes sornmuştur herşeyi konu 40 sayfaya dayanmış soracak şeymi kaldı :)

sadece milletin sorduğu sorulara bir göz atarım sorulmayan bişey varsa kesin sorarım, artık yarına anca :)
yav sen ne istiyosan sor ben cevaplarım hadi :D
nasıl sana göre değil tamda sana göre bekliyorum istediğini sor tekrar bile olsa cevaplarım yeter ki sor :D

En sevmediğin renk nedir? (Pembe hariç. :D)
şimdi fenerden dolayı lacivert diyecem ama lacivert gömlekleri seviyorum :d renkleri severim aga ya sevmediğim bi renk yok :d

bir soruda benden :D 44.haftada sorgu odasına girmemi nasıl değerlendiriyorsun @destere :D
turnayı gözünden vurmuşsun

44 kaçarmıydı kaçmazdı tabiki bir malatyalının 44. cü konuk olması muhteşem olmuş, yakışır hemşerime helal olsun :)

ben artık 44 ü kaçırdığıma göre 1907 yi bekleyeyim bari 1907 inci konuk olmak için şimdiden başvuru yapacağım :)

turnayı gözünden vurmuşsun

44 kaçarmıydı kaçmazdı tabiki bir malatyalının 44. cü konuk olması muhteşem olmuş, yakışır hemşerime helal olsun :)

ben artık 44 ü kaçırdığıma göre 1907 yi bekleyeyim bari 1907 inci konuk olmak için şimdiden başvuru yapacağım :)
:F:F sende 45 de gir kıl payı 44 ü kaçırmış olursun :D
aslında konuyu 44 sayfada bırakmayı da düşündüm ama olmaz rekor daha iyi olur :D

tabi ki aga :D sen daha önce girmiştin ya sorgu odasına :D
Çoğu mesaj gitti o odada :D ben birkaç mesajı kendim sildirdim bir kaçıda gereksiz yere silindi :D.14.hafta girmiştim ben sorgu odasına:D.43.hafta olsamış iyidi :D.Ee hacı anlat günün nasıl geçiyor Malatyada ?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy