FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi ben üni 2 sen 1 vay be nereden nereye :D hatırlıyon mu tercih zamanı sana neler neler soruyodum ne yapıcam ne edicem :D ygs den önce nasıl tırsıyodum msn den konuşmalarımızı hatırlarsın
anıdan bol ne var ki hepsi de aklımda şimdi özel konuları anlatamam hala aramızda çünkü :D
sana bikaç kelime söylim sen anlarsın haxball-çd-sen-ben :D
yada endgame-AlemTo hesabı ele geçirme :kiki:
çok var dediğim gibi bunları konuya yazmayayım şimdi :D

Ezel'in ilk sezonu adanalı acı hayat tek türkiye pusat aklıma ilk gelenler
Haxball çd-ben-sen efsanede :F:F msn'de çd-sen ve ben hoca muhabbetini unuttun mu? :D:D

o pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmem
dediğin gibi o açıdan söyledim zaten önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim diye :D katılıyorum
ben zaten puanım yetseydi bile istanbulda bir yeri yazmayı hiç aklımdan geçirmedim istanbul dışında okumayı kafama sokmuştum bu yerde memleketim malatya olacaktı ve Allah a şükür oldu hee bölümüm çok iyi değil ama buna şükür şuanda tüm bölümler birbirinden beter fark yok
aileden uzak yaşamayıda öğrenmek lazım o yüzden çok iyi oluyor hemde benim değerimi anlıyolar :D
son cümleye tamamen katılıyorum beren saat dışında çünkü üniversitedeki kızlar beren saati kat kat geçerler :d her yerden müthiş kızlar çıkıyor dediğin gibi seyretmekte gayet güzel oluyor :D

hey gidi hey sen efsanesin aga efsane :D yeni üyeler 100.000 mesajda yazsalar bir alemto olmaları imkansızdır aynı şekilde bende öyle

hiç kız arkadaşım olmadı sevgili baabında :D normal arkadaş oalrak sınıftakiler işte o da konuşmam pek :D sevgili falan yok bende o işlerin olmasına daha çok var :D
Oha lan olm bende bile var :F Gecen yıllarda ki degişt ama artık özel hayatıjmı konuşmam burda :)

Haxball çd-ben-sen efsanede :F:F msn'de çd-sen ve ben hoca muhabbetini unuttun mu? :D:D
Tamam hatırlatma şunu :F

Hacı eski nickine dön bu nick sana gitmemiş :D

Hacı harbiden dumanı tanımıyor musun ? :(. Şarkıları güzeldir iyidir hatta dinle ama kendisini sevmezsin :D
aynen çocuklarduymasın süperdi :D
tanıyorumda dinlemiyorum aga hiç dinlemiyorum hemde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...