okul gezme tozma bu şekilde agaÇoğu mesaj gitti o odadaben birkaç mesajı kendim sildirdim bir kaçıda gereksiz yere silindi
.14.hafta girmiştim ben sorgu odasına
.43.hafta olsamış iyidi
.Ee hacı anlat günün nasıl geçiyor Malatyada ?
![]()
Hacı Pazardan sonra (Malum geri dönüş)2 ay yokum ben zar zor görürsün beniokul gezme tozma bu şekilde agabu soruyla diğerini birleştireyim
istiyosna yeniden alalım sorgu odasına seni ne dersin![]()
tabi büyük farklılıklar oldu hayatımda çok tecrübe kazandım yavaş yavaş adam oluyoruz@takas üniversite hayatı nasıl gidiyor liseyle karşılaştırınca ne gibi farklılıklar gördün hayatında neler değişti dünya görüşünde dahil buna ?
aga hangi 3 kelimeyi seçeyim şimdi zor sorular soruyosunHacı Pazardan sonra (Malum geri dönüş)2 ay yokum ben zar zor görürsün benio yüzden sorgu haftasına girmem mümkün değil
Beni 3 kelimeyle anlat desem cümlede olabilir![]()
bunlar silindi gitti aga sen bunlarla çok uğraşıyodun o günler aklıma geldiDanger Ua! noldu hacı süresiz mi banlandı bu Frankler,Lawrenceler filan?
dediklerine katılıyorum, kalıplaşmış fikirler kolay değişmez yavaş değişir .. dünya görüşü derken dar alanda farklı insanlara önyargıyla yaklaşım vardır gidip birebir gördüğünde konuştuğunda sohbet ettiğinde onlarında senin benim gibi insanlar olduğunu görüyoruz önyargılar kırılıyor bu açıdan dünya görüşünde farklılıklar oldumu diye sordum ?tabi büyük farklılıklar oldu hayatımda çok tecrübe kazandım yavaş yavaş adam oluyoruz
görüşlerinde pekbişey değişmez aslında ön yargılı olmamak gerektiğini öğrendim kimseyi dış görünüşüyle yargılamamak gerektiğini öğrendim çok şey öğreniyoruz her geçen gün
ailemden uzak yaşamayı öğrendim en önemlisi de
arkadaş yönünden sıkıntı olmuyor bende her zaman her yerde arkadaşlarım samimi arkadaşlarım oluyor bu da güzel tabi
aga hangi 3 kelimeyi seçeyim şimdi zor sorular soruyosun
zeki derim bu kesin başkaa işini bilen ve sağlam![]()
Hacı şu sorgu haftasına baktım admininbunlar silindi gitti aga sen bunlarla çok uğraşıyodun o günler aklıma geldi
osmanaslan falan![]()
o pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmemdediklerine katılıyorum, kalıplaşmış fikirler kolay değişmez yavaş değişir .. dünya görüşü derken dar alanda farklı insanlara önyargıyla yaklaşım vardır gidip birebir gördüğünde konuştuğunda sohbet ettiğinde onlarında senin benim gibi insanlar olduğunu görüyoruz önyargılar kırılıyor bu açıdan dünya görüşünde farklılıklar oldumu diye sordum ?
ikincisi aileden uzak olmak kafayı değişik seslere renklere açık hale getiriyor kendini kaybetmemek koşuluyla bu renkleri yaşamak hoş bir duygu)
mesela üniversiteye başlayana kadar sigara içmezdim şimdi günde bir paket gidiyor iyi bir değişim değil ama değişim değişimdir yaşamak lazım tabi işin ayarını kaçırmamak koşuluyla
lisede ortalık tipsiz kız kaynıyordu şimdi her köşede bir beren saat çıkıyor misalbunlara dokunmak şart değil seyretmek bile güzel bazen hayata renk katıyor
![]()
hey gidi hey sen efsanesin aga efsaneHacı şu sorgu haftasına baktım admininoradan aklıma geldi tek ben kalmışım eski günler aklıma geldi şimdi bak
![]()
hiç kız arkadaşım olmadı sevgili baabındaKac tane kiz arkadasin oldu simdiye kadar birde suan sevgilin var mi?![]()
Eyvallah hacıo pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmem
dediğin gibi o açıdan söyledim zaten önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim diyekatılıyorum
ben zaten puanım yetseydi bile istanbulda bir yeri yazmayı hiç aklımdan geçirmedim istanbul dışında okumayı kafama sokmuştum bu yerde memleketim malatya olacaktı ve Allah a şükür oldu hee bölümüm çok iyi değil ama buna şükür şuanda tüm bölümler birbirinden beter fark yok
aileden uzak yaşamayıda öğrenmek lazım o yüzden çok iyi oluyor hemde benim değerimi anlıyolar
son cümleye tamamen katılıyorum beren saat dışında çünkü üniversitedeki kızlar beren saati kat kat geçerlerher yerden müthiş kızlar çıkıyor dediğin gibi seyretmekte gayet güzel oluyor
hey gidi hey sen efsanesin aga efsaneyeni üyeler 100.000 mesajda yazsalar bir alemto olmaları imkansızdır aynı şekilde bende öyle
ciddi anlamda sensindir heralde hatırlamıyorum başka en samimi olduğum her türlü destek olan kişi sen oldun gerçekten anılarımız unutulmaz yaEyvallah hacı. Hacı forumda ilk konuştuğun kişi ?
![]()
Senle ilk zamanlar konuştuğumu hatırlıyorumciddi anlamda sensindir heralde hatırlamıyorum başka en samimi olduğum her türlü destek olan kişi sen oldun gerçekten anılarımız unutulmaz ya![]()
sürekli olan gereksiz yeniliklerForumda en gıcık bulduğun şeyler?![]()
şimdi ben üni 2 sen 1 vay be nereden nereyeSenle ilk zamanlar konuştuğumu hatırlıyorumo zamanlar ben 11.sınıf sen 12.sınıfa geçmiştin ilk günkü gibi hatırlıyorum
.Young Boy vardı bizim @Arslan Bey onuda ilk günkü gibi hatırlıyorum (Arslan Bey ilk o zaman forumda benle konuşmuştu diye hatırlıyorum ) ofm'den oyuncu istemiştim Ersen Martini Es Es'e transfer etmek için
.
Bir tane hatırladığın anıyı anlatsana eskilerden?![]()
Ezel'in ilk sezonu adanalı acı hayat tek türkiye pusat aklıma ilk gelenlerKurtlar Vadisi'den sonra simdiye kadar izledigin ve sevdigin 3 dizi?