FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@takas üniversite hayatı nasıl gidiyor liseyle karşılaştırınca ne gibi farklılıklar gördün hayatında neler değişti dünya görüşünde dahil buna ?

Çoğu mesaj gitti o odada :D ben birkaç mesajı kendim sildirdim bir kaçıda gereksiz yere silindi :D.14.hafta girmiştim ben sorgu odasına:D.43.hafta olsamış iyidi :D.Ee hacı anlat günün nasıl geçiyor Malatyada ?:D
okul gezme tozma bu şekilde aga :D bu soruyla diğerini birleştireyim :D
istiyosna yeniden alalım sorgu odasına seni ne dersin :D

okul gezme tozma bu şekilde aga :D bu soruyla diğerini birleştireyim :D
istiyosna yeniden alalım sorgu odasına seni ne dersin :D
Hacı Pazardan sonra (Malum geri dönüş)2 ay yokum ben zar zor görürsün beni :D o yüzden sorgu haftasına girmem mümkün değil :)

Beni 3 kelimeyle anlat desem cümlede olabilir:D

@takas üniversite hayatı nasıl gidiyor liseyle karşılaştırınca ne gibi farklılıklar gördün hayatında neler değişti dünya görüşünde dahil buna ?
tabi büyük farklılıklar oldu hayatımda çok tecrübe kazandım yavaş yavaş adam oluyoruz
görüşlerinde pekbişey değişmez aslında ön yargılı olmamak gerektiğini öğrendim kimseyi dış görünüşüyle yargılamamak gerektiğini öğrendim çok şey öğreniyoruz her geçen gün
ailemden uzak yaşamayı öğrendim en önemlisi de
arkadaş yönünden sıkıntı olmuyor bende her zaman her yerde arkadaşlarım samimi arkadaşlarım oluyor bu da güzel tabi

Hacı Pazardan sonra (Malum geri dönüş)2 ay yokum ben zar zor görürsün beni :D o yüzden sorgu haftasına girmem mümkün değil :)

Beni 3 kelimeyle anlat desem cümlede olabilir:D
aga hangi 3 kelimeyi seçeyim şimdi zor sorular soruyosun :d
zeki derim bu kesin başkaa işini bilen ve sağlam :D

Danger Ua! noldu hacı süresiz mi banlandı bu Frankler,Lawrenceler filan :D ?

tabi büyük farklılıklar oldu hayatımda çok tecrübe kazandım yavaş yavaş adam oluyoruz
görüşlerinde pekbişey değişmez aslında ön yargılı olmamak gerektiğini öğrendim kimseyi dış görünüşüyle yargılamamak gerektiğini öğrendim çok şey öğreniyoruz her geçen gün
ailemden uzak yaşamayı öğrendim en önemlisi de
arkadaş yönünden sıkıntı olmuyor bende her zaman her yerde arkadaşlarım samimi arkadaşlarım oluyor bu da güzel tabi

aga hangi 3 kelimeyi seçeyim şimdi zor sorular soruyosun :D
zeki derim bu kesin başkaa işini bilen ve sağlam :D
dediklerine katılıyorum, kalıplaşmış fikirler kolay değişmez yavaş değişir .. dünya görüşü derken dar alanda farklı insanlara önyargıyla yaklaşım vardır gidip birebir gördüğünde konuştuğunda sohbet ettiğinde onlarında senin benim gibi insanlar olduğunu görüyoruz önyargılar kırılıyor bu açıdan dünya görüşünde farklılıklar oldumu diye sordum ?

ikincisi aileden uzak olmak kafayı değişik seslere renklere açık hale getiriyor kendini kaybetmemek koşuluyla bu renkleri yaşamak hoş bir duygu:))
mesela üniversiteye başlayana kadar sigara içmezdim şimdi günde bir paket gidiyor iyi bir değişim değil ama değişim değişimdir yaşamak lazım tabi işin ayarını kaçırmamak koşuluyla :)

lisede ortalık tipsiz kız kaynıyordu şimdi her köşede bir beren saat çıkıyor misal :) bunlara dokunmak şart değil seyretmek bile güzel bazen hayata renk katıyor :)

Kac tane kiz arkadasin oldu simdiye kadar birde suan sevgilin var mi? :D

süresiz mi banlanmışlardı ? Osman süresiz banlandı onu biliyorumda Danger cezası belli değildi hatırlıyorum:D

dediklerine katılıyorum, kalıplaşmış fikirler kolay değişmez yavaş değişir .. dünya görüşü derken dar alanda farklı insanlara önyargıyla yaklaşım vardır gidip birebir gördüğünde konuştuğunda sohbet ettiğinde onlarında senin benim gibi insanlar olduğunu görüyoruz önyargılar kırılıyor bu açıdan dünya görüşünde farklılıklar oldumu diye sordum ?

ikincisi aileden uzak olmak kafayı değişik seslere renklere açık hale getiriyor kendini kaybetmemek koşuluyla bu renkleri yaşamak hoş bir duygu:))
mesela üniversiteye başlayana kadar sigara içmezdim şimdi günde bir paket gidiyor iyi bir değişim değil ama değişim değişimdir yaşamak lazım tabi işin ayarını kaçırmamak koşuluyla :)

lisede ortalık tipsiz kız kaynıyordu şimdi her köşede bir beren saat çıkıyor misal :) bunlara dokunmak şart değil seyretmek bile güzel bazen hayata renk katıyor :)
o pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmem
dediğin gibi o açıdan söyledim zaten önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim diye :D katılıyorum
ben zaten puanım yetseydi bile istanbulda bir yeri yazmayı hiç aklımdan geçirmedim istanbul dışında okumayı kafama sokmuştum bu yerde memleketim malatya olacaktı ve Allah a şükür oldu hee bölümüm çok iyi değil ama buna şükür şuanda tüm bölümler birbirinden beter fark yok
aileden uzak yaşamayıda öğrenmek lazım o yüzden çok iyi oluyor hemde benim değerimi anlıyolar :D
son cümleye tamamen katılıyorum beren saat dışında çünkü üniversitedeki kızlar beren saati kat kat geçerler :d her yerden müthiş kızlar çıkıyor dediğin gibi seyretmekte gayet güzel oluyor :D

Hacı şu sorgu haftasına baktım adminin :D oradan aklıma geldi tek ben kalmışım eski günler aklıma geldi şimdi bak :D:D
hey gidi hey sen efsanesin aga efsane :D yeni üyeler 100.000 mesajda yazsalar bir alemto olmaları imkansızdır aynı şekilde bende öyle

Kac tane kiz arkadasin oldu simdiye kadar birde suan sevgilin var mi? :D
hiç kız arkadaşım olmadı sevgili baabında :D normal arkadaş oalrak sınıftakiler işte o da konuşmam pek :D sevgili falan yok bende o işlerin olmasına daha çok var :D

o pek olumlu bi değişim olmamış sigarayla şuana kadar hiç işim olmadı bizim sınıfın %95 i içiyor ama ben ağzıma sürmem
dediğin gibi o açıdan söyledim zaten önyargılı olmamak gerektiğini öğrendim diye :D katılıyorum
ben zaten puanım yetseydi bile istanbulda bir yeri yazmayı hiç aklımdan geçirmedim istanbul dışında okumayı kafama sokmuştum bu yerde memleketim malatya olacaktı ve Allah a şükür oldu hee bölümüm çok iyi değil ama buna şükür şuanda tüm bölümler birbirinden beter fark yok
aileden uzak yaşamayıda öğrenmek lazım o yüzden çok iyi oluyor hemde benim değerimi anlıyolar :D
son cümleye tamamen katılıyorum beren saat dışında çünkü üniversitedeki kızlar beren saati kat kat geçerler :D her yerden müthiş kızlar çıkıyor dediğin gibi seyretmekte gayet güzel oluyor :D

hey gidi hey sen efsanesin aga efsane :D yeni üyeler 100.000 mesajda yazsalar bir alemto olmaları imkansızdır aynı şekilde bende öyle
Eyvallah hacı :D. Hacı forumda ilk konuştuğun kişi ? :D

Eyvallah hacı :D. Hacı forumda ilk konuştuğun kişi ? :D
ciddi anlamda sensindir heralde hatırlamıyorum başka en samimi olduğum her türlü destek olan kişi sen oldun gerçekten anılarımız unutulmaz ya :D

ciddi anlamda sensindir heralde hatırlamıyorum başka en samimi olduğum her türlü destek olan kişi sen oldun gerçekten anılarımız unutulmaz ya :D
Senle ilk zamanlar konuştuğumu hatırlıyorum :) o zamanlar ben 11.sınıf sen 12.sınıfa geçmiştin ilk günkü gibi hatırlıyorum :D.Young Boy vardı bizim @Arslan Bey onuda ilk günkü gibi hatırlıyorum (Arslan Bey ilk o zaman forumda benle konuşmuştu diye hatırlıyorum ) ofm'den oyuncu istemiştim Ersen Martini Es Es'e transfer etmek için :D:D.
Bir tane hatırladığın anıyı anlatsana eskilerden? :D

Kurtlar Vadisi'den sonra simdiye kadar izledigin ve sevdigin 3 dizi?

Senle ilk zamanlar konuştuğumu hatırlıyorum :) o zamanlar ben 11.sınıf sen 12.sınıfa geçmiştin ilk günkü gibi hatırlıyorum :D.Young Boy vardı bizim @Arslan Bey onuda ilk günkü gibi hatırlıyorum (Arslan Bey ilk o zaman forumda benle konuşmuştu diye hatırlıyorum ) ofm'den oyuncu istemiştim Ersen Martini Es Es'e transfer etmek için :D:D.
Bir tane hatırladığın anıyı anlatsana eskilerden? :D
şimdi ben üni 2 sen 1 vay be nereden nereye :D hatırlıyon mu tercih zamanı sana neler neler soruyodum ne yapıcam ne edicem :D ygs den önce nasıl tırsıyodum msn den konuşmalarımızı hatırlarsın
anıdan bol ne var ki hepsi de aklımda şimdi özel konuları anlatamam hala aramızda çünkü :D
sana bikaç kelime söylim sen anlarsın haxball-çd-sen-ben :D
yada endgame-AlemTo hesabı ele geçirme :kiki:
çok var dediğim gibi bunları konuya yazmayayım şimdi :D

Kurtlar Vadisi'den sonra simdiye kadar izledigin ve sevdigin 3 dizi?
Ezel'in ilk sezonu adanalı acı hayat tek türkiye pusat aklıma ilk gelenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,637
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy