Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tumblr_n41ydbFwx61qzmur7o1_400.gif

bölümü izledikten sonra ben :oley:
Caps harikaymış, bayıldım. :D

@xemrexxx G.o.T için sorduğun soru kitlenmiş tahminimini yorumda yapmiştim:X Caps'in videosu var youtubede bu arada @OzaN kamera arkası çekimiydi 4.sezon :X :F

İlk fırsatımı bulduğum an 4*2 yi izledim. :D

Efsanetül mefsane dehşetül vahşet artık ne derseniz o ka muteşem bir bölümdü :A

Joffrey ne güzel geberdi öyle :A Son halleriyle iyice nefret ettirmişti kendinden zaten koskoca ( :D ) Tyrion Lannister'a sakimsin diyor velet .ss Öldüğü iyi oldu da taht'a kim çıkacak ki şimdi (b) Ned reyizin gözünü görmek bile duygulandırıyor insanı :(

Stannis Kim Jong'a özeniyor galiba :D

Bu bölüm Dany'mi ve Arya'yı göremedik oradan puan kıracağım :T:

9.7/10

4x2'yi izledim.

Dizinin belkide izlediğim en iyi bölümüydü.

İlk başta Tyrion reyizden başlıyayım. Adamın boyu küçük ama herşeyin altından o çıkıyor :D Bölüm boyu olan bütün olaylarda o vardı, adamın başı beladan kurtulmuyor :D İnşallah reyiz çabuk kurtulur bu işten :(

Bölümü izlemeden önce birinin ölceğini biliyordum ama Joffrey olcağını aklımın ucundan geçmemişti :D Tyrion'la uğraşırken sinir etti, sonrada ölmesi süper oldu, sesli güldüm vallahi :D

Sansa'ya üzülüyordum yine ama kurtulacak heralde.

Khaalesi ve Arya yoktu, onları beklerken bölüm bitti :D Bölüm bayaa akıcı olduğu için fazla yoklukları belli olmadı ama haftaya en azından görünsünler :D

[spoiler/]

10/10

4 Sezon 3. Bölüm.:D

Orta bir bölümdü.Geçen bölümün tatlılığından dolayı biraz eksik kaldı gibi.:D

Yeni Kralın kim olacağı aşikardı zaten.Ama çok akıllı ve çok Lennister bir kral.Lennisterler nederse o olur artık.Tywin çok akıllı bir adam.

Sansa sonunda kurtuldu.:DKurtaranın Bailesh olduğuna ilk başta şaşırdım çünkü kaç bölümdür yoktu ama sonra mantıklı olduğunu gördüm.Sansa umarım yağmurdan kaçaren doluya tutulmaz.
Arya'da pek bir şey yoktu ama orada Babam demesi güzeldi.Daha önce arkadaşlarını kurtarmak içindi böyle bir şey yapmıştı.:bhr:

Margary'nin kraliçe olmayışı kötüymüş.Cercie'ye kalacak yine galiba ortalık yine.:(O değilde Cercie demişken o ceset önünde ne yaptı buna Jemie.:AAman Allah'ım bu oalydan sonra konuşmayabilirler artık hatta nefret bile ederler.

Dorne'ları baya sevmeye başlıyordum.Lennister'larla aynı tarafta olmazlar umarım.
Jon Snow'un sahnesi çok kötüydü.Khalessi'nin sahneside iyi değildi.Şu özgürlükçü ayaklarından gına gelmeye başladı bana.Yine bir yerler fethedecek anlaşılan savaşsız.
Ama sonu iyiydi.Sonuç aynıydı ama bu sefer daha farklı bir yoldan anlatmış bunu sevdim.

Tyrion'u unuttuk.O durumdan kurtulacaktır.Zaten bir Lenisster yönetiyor yargıyı ve Tywin bir Lennister öldürmez.

Bölüm 8.5/10

Son düzenleme:
vışşhhhh :F

cersei ile jamie naptı öyle mezarın başında :F tövbe tövbe :F
khaleesi bir yer daha kazandı galiba:)
stannisin yardımcısının kafası iyi çalışıyor
arya nın olayı güzeldi yavaş yavaş öğrenecek inşallah:Z
sam i başrol yapmışlar resmen ne çok görüyoruz :F

4x3

@sokak sanati @xemrexxx yorumlarınızın kaçıncı bölüme ait olduğunu yazmayı unutmuşsunuz. Anlaşılıyor şu an belki ama geriden gelen olursa sıkıntı. :)

Geçen haftaki efsane bölümün ardından biraz düşük seviye kalmış olabilir belki ama Game of Thrones bu ne kadar düşük bir bölüm olabilir ki? :):)

Joffrey'in kemikleri sızlamıştır herhalde. :D

Joffrey'nin kardeşi mi vardı ya? :D Hiç hatırlamıyordum ben. (b)

Sansa için iyi mi olacak kötü mü olacak bilemiyorum. Baelish'i de hiç sevmem. Gerçi şu durumda kralın şehrinde kalmasından çok daha iyi ona şüphe yok.

Tyrion'ın durumu üzücü. Fazla sürmez umarım esareti.

Arya'nın sahneyi sevdim yine. Pek olay yoktu belki ama iyiydi. :)

Sam'in ve Snow'un sahneleri ilgimi çekmedi.

Son olarak: parti kur oy verelim Khaleesi :D

9/10

4x3

@sokak sanati @xemrexxx yorumlarınızın kaçıncı bölüme ait olduğunu yazmayı unutmuşsunuz. Anlaşılıyor şu an belki ama geriden gelen olursa sıkıntı. :)

Geçen haftaki efsane bölümün ardından biraz düşük seviye kalmış olabilir belki ama Game of Thrones bu ne kadar düşük bir bölüm olabilir ki? :):)

Joffrey'in kemikleri sızlamıştır herhalde. :D

Joffrey'nin kardeşi mi vardı ya? :D Hiç hatırlamıyordum ben. (b)

Sansa için iyi mi olacak kötü mü olacak bilemiyorum. Baelish'i de hiç sevmem. Gerçi şu durumda kralın şehrinde kalmasından çok daha iyi ona şüphe yok.

Tyrion'ın durumu üzücü. Fazla sürmez umarım esareti.

Arya'nın sahneyi sevdim yine. Pek olay yoktu belki ama iyiydi. :)

Sam'in ve Snow'un sahneleri ilgimi çekmedi.

Son olarak: parti kur oy verelim Khaleesi :D

9/10
cofrinin 2 kardeşi vardı biri kız biri erkek diye hatırlıyorum kız olan dorne ya da tyrell lara gitti evlendi:)

Niye hiç göstermiyorlar bu şahısları :D
gösterdiler de il ksezon:)
daha sonra kızı dorne dan ya da tyrelllardanbiriyle evlendirmesi için göndermişti tyrion reyiz cersei de kızmıştı kız giderken gemiye bindi falan
öteki oğlanı da stannis şehre saldırırken gösterdile cersei demir tahtta yanında küçük oğl varken oturuyordu

gösterdiler de il ksezon:)
daha sonra kızı dorne dan ya da tyrelllardanbiriyle evlendirmesi için göndermişti tyrion reyiz cersei de kızmıştı kız giderken gemiye bindi falan
öteki oğlanı da stannis şehre saldırırken gösterdile cersei demir tahtta yanında küçük oğl varken oturuyordu
İlk sezonu izleyeli 3-4 yıl oldu. :D

Arada gösterdiklerini hayal meyal hatırlıyorum ama hiç repliği falan yoktu herhalde, hatırlamıyorum. (b)

S04B03 izledim. Zayıf bi bölümdü:(

Nerden başlasam gibi sıkıntı çekmiyecem neyseki :X
Cersei ve Jamie naptı laaan öyle demicem zaar adamlar kardeş kardeşe yapıyorlar ölünün yapıyorlar çok mu :F Hem Joffre^nin mezarına işeseler bile az:T:

Dome'ciler adam hayatını yaşiyor :F Her bölüm yatakta:F Belki de adamın rolü savaşma seviştir bilemicem nede olsa yeni katıldı:F

Arya'nın sahneleri kesmedi:T: Sadece masada yemek yerken biraz yüz olarak da olgunlaştiğini gördüm.Eski küçük tatlı arya yoktu karşimda onu sezdim:X

Khalessi sen nesin bacım yaaa:bhr: Eşin benzerin yok bu dünyada:X O konuşma neydi öyle. Hele özgürlük diye betimlenip üst üste sonda tasmalari göstermeleri etkileyiciydi.
Hele Khalesi için savaşan adam neydi yaa süper sahneydi. Atın düşüp ortaliği toz duman etmesi falanlar filanlar olaylar olaylar..... Bazen forumda neden imza yok diye kızıyorum işte o sahneyi alıcaksın gifli imza yapıcaktin.Çok eksikliğini çekiyoruz.Dizinin popülizmini yaşatamıyoruz. Ancak yorumla oluyor:(

Genel olarak sayarsak bölüme 7.5'dan 8 veririm. Ama son sahne 9.5/10 diyorum:X Siz genede geneli bölüme verdiğim puanı sayın:)