Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beklediğimin biraz altında olsada, ilk bölüm için fena değildi.

Tyrion reyizi özlemişim ya. Bazı sahnelerde güldürdü :D Adamın sürekli başının belada olmasıda ayrı bi güzel :D

Sansa acıların kadını oldu, bu sezon iyice üzücekler kızı heralde :(

Prensi sevdim gibi. Bıçağı saplaması, kızları seçmesi filan iyiydi ama adam gay heralde :D

Khaleesi her zaman ki ihtişamıyla çıktı karşımıza :D Gül veren adama aşık olacak heralde, inşallah olmaz ama :D

Arya bu sezon patlayacak :D Kılıcını alırken adamın dediklerini denesi iyiydi :D

Dizide en sevdiğim karakterler Khaleesi ve Tyrion'du bunlara Arya'da eklendi :D

[spoiler/]

9/10

Yalnız değilmişim herkesin favorisi Arya olmuş bu bölüm. :D

Khaleesi'nin başka birine aşık olacak olması benim de hoşuma gitmedi. Hele o adama. :T:

4*1

Gözümde tütüyordu dizi sonunda başladı. :D

Bence ilk bölüm için gayet iyiydi su gibi geçti 60 dk hiç sıkılmadım. :)

Arya :oley: Bölümün yıldızıydı hele adamı öldürürken taklidini yapması çok iyiydi unutmuyor hiçbir şeyi kız; bundan bile intikamını aldıysa şimdi Lannister'lar düşünsün. :A

Sansa garibim ya çekmediği dert çile kalmadı bir de ateist oldu galiba .ss Gerçekten önceden sevmezdim ama şimdi çok üzülüyorum kıza. :(

Tyrion ne eziklendi öyle ben utandım valla :T: Sırf yarım diye adamın çekmediği dert kalmadı. :D

Jaime ölümlerden dönsün eli kolu kesilsin Cersei hanım trip peşinde. :D Adamın boynuna atlayacağına geç kaldın diyor :X

Jon Snow güzel konuştu heyet karşısında takdir ettim.

Oberyn Reyiz de iyiydi bence nefret dolu adam ve haklıda Lannister'lara büyük dert olacak.

veeeee Khaleesi :bhr: Çok asil kadın doğuştan kraliçe :D Gri Solucan ve Naharis'e söylediği çok iyiydi. :D Ejderhalar kocaman olmuş 😱 Efektleri süperdi gerçekten ama keratalar annelerinin sözünü dinlemiyorlar artık. :(

Robb Stark'ı aradı gözlerim...

9.5/10

Harika bir bölümdü salı günü izledim ama vizelerden dolayı yorum yapamadım bugün bitti vizelerim şimdi yorumumu yapayım..
Bence Arya şov yaptı resmen kızı son 20 dk da gösterdiler ben hep bekledim ne zaman çıkacak falan diye acaba göstermeyecekler mi diye sonunda 20 dk kala çıktı ve resmen şov yaptı..Hele adamla konuşması hala aklımda yarın yamalak:)
Ayağın mı incindi evlat
Seni taşımam mı gerekecek
Kılıcın güzelmiş
Belki kürdan niyetine kullanırım
dedi ve kılıcı sapladı ve adam öldü ve atla giderlerken bitti işte o zaman soluksuz izledim diziyi:)
Ejderhanın annesine saldırması kötü oldu ya:(Orada hiç beklemiyordum son anda bir tısladı ödüm koptu:(
Bence gayet iyi bir bölümdü şu dizi 10 saat olsa bıkmadan izlerim...
Ayrıca bu sezon gay sahneleri olacak galiba yeni gelen prens gay galiba orayı pek anlamadım çocuğa sen kal dedi tam şey yapacaklardı ki şarkıyı duydu ve gitti:D

Yok artık süper ötesiydi bölüm.😱:Z

Sonunda oldu diyorum devamı spoi.:A

Başlarda süper bir şatafat falan efsane bir düğün ve sonu sevinçli bir ölüm.:ZJoffry Baratheon evlenirken öldü.:Zİnanamıyorum nasıl bir ölümdü o öyle tam layığını buldu biraz daha parçalansa yüzü süper olacaktı.:oley::F
Düğün sahnesiyle başlayalım çok güzel bir düğünmüş yaşamak isterdim cidden masallarda ki gibiydi.Düğün boyunca Joffry'nin çirkefliğini Margaery'nin muhteşem kurtarışları damga vurdu.
Joffry ile Tyrion baya ateşli sahneler yaşadı güzel sahnelerdi.O diz çökme sahnesinde margery yetişmeyeydi Tyrion biraz daha önce öldürmüş olurdu.:FDaha bir zevklide olurdu.:F
5 krallığın savaşı sahnesi süperdi yok böyle bir düşünce çok beğendim Stark ile dalga geçmesi falan efsaneydi bu senarist efsane bir şey.:D
Sonu kötü oldu.Şaraptan mı yoksa pastadan mı zehirlndi bilmiyorum ama iki ihtimal var ve bu iki ihtimali uygulayan iki kişi var.Zehirleyen ya Thrion ya da Margaery olabilir.İlerleyen bölümler daha bir heyecanlı olacak ama 2. bölümden bu kadar açılması sezonu bomba yapacak anlamına getiriyor gibi.:Z

Sansa 2 sezondur kurtulmak istediği krallıktan kurtulacak inşallah.:DBu sefer gidiyor.:Z
Şu Greyjoya ne olmuş öyle.:FLayığını bulmuş.Ayrıca Robb ile Cat'i öldüren ile Greyjo'yu hadım edenler aynı tarafmış.Çok şaşırdım.😱Bir Snow'muş oda bu Snow'lar çok büyük nane yiyorlar bakalım bizim Snow ne yapacak...
Bran süper şeyler yapacak gibi.Nereye gidecekler acaba deyip susuyorum.:Z

Şimdi bir çok soru var.Kral kim olacak acaba Joffry'nin kardeşi mi geçecek yoksa Kral eli Tywin Lennister el mi atacak ortalığa en büyük soruda kim zehirledi oldu.

Geçen haftanın bombası Arya yoktu bu bölüm.:(

Merakla bekliyorum bir sonra ki bölümü

Puanım 10/10 :oley:

Biri bana Joffrey itinin ölmedigini söylesin, bu kadar kolay ölmemeli bu ... :D
Kardeş sonunda öldü.:ZSüper öldü ben sevdim öüşünü.:oley:Biraz daha kıvranaydı iyiydi ama acırdım o zaman bu köpeğe bile.:D

Son düzenleme:
Yok artık süper ötesiydi bölüm.😱:Z

Sonunda oldu diyorum devamı spoi.:A

Başlarda süper bir şatafat falan efsane bir düğün ve sonu sevinçli bir ölüm.:ZJoffry Baratheon evlenirken öldü.:Zİnanamıyorum nasıl bir ölümdü o öyle tam layığını buldu biraz daha parçalansa yüzü süper olacaktı.:oley::F
Düğün sahnesiyle başlayalım çok güzel bir düğünmüş yaşamak isterdim cidden masallarda ki gibiydi.Düğün boyunca Joffry'nin çirkefliğini Natalia Dormer'ın canlandırdığı karakterin ise muhteşem kurtarışları damga vurdu.
Joffry ile Tyrion baya ateşli sahneler yaşadı güzel sahnelerdi.
5 krallığın savaşı sahnesi süperdi yok böyle bir düşünce çok beğendim Stark ile dalga geçmesi falan efsaneydi bu senarist efsane bir şey.:D
Sonu kötü oldu.Şaraptan mı yoksa pastadan mı zehirlndi bilmiyorum ama iki ihtimal var ve bu iki ihtimali uygulayan iki kişi var.Zehirleyen ya Thrion ya da Yüksek Bahçenin kızı.İlerleyen bölümler daha bir heyecanlı oalcak ama 2. bölümden bu kadar açılması sezonu bomba yapacak anlamına getiriyor gibi.:Z

Sansa 2 sezondur kurtulmak istediği krallıktan kurtulacak inşallah.:DBu sefer gidiyor.:Z
Şu Demirlerin oğluna ne olmuş öyle.:FLayığını bulmuş.Ayrıca Robb ile Cat'i öldüren ile Demirlerin oğlunu hadım edenler aynı tarafmış.Çok şaşırdım.
Bran süper şeyler yapacak gibi.Nereye gidecekler acaba deyip susuyorum.:Z

Şimdi bir çok soru var.Kral kim olacak acaba Joffry'nin kardeşi mi geçecek yoksa Kral eli Tywin Lennister el mi atacak ortalığa en büyük soruda kim zehirledi oldu.

Merakla bekliyorum bir sonra ki bölümü

Puanım 10/10 :oley:

Kardeş sonunda öldü.:ZSüper öldü ben sevdim öüşünü.:oley:Biraz daha kıvranaydı iyiydi ama acırdım o zaman bu köpeğe bile.:D
Öldü sonunda süperde oldu zaten :D Ama yinede daha cok aci cekmesini isterdim nasil bir nefret birikmisse icimde. Greyjoya bile acimadim buna mi aciyacam :D Hatta bizim kücük suikastci Arya öldürseydi keske ahh ahh. Kim zehirledi sorusuna gelince valla herkes olabilir Tyrion disinda, süpheleri üstüne cekmeden yapardi o cünkü. Tywin Lannister, Margery veya Prens Oberyn benim ilk aklima gelenler.

Öldü sonunda süperde oldu zaten :D Ama yinede daha cok aci cekmesini isterdim nasil bir nefret birikmisse icimde. Greyjoya bile acimadim buna mi aciyacam :D Hatta bizim kücük suikastci Arya öldürseydi keske ahh ahh. Kim zehirledi sorusuna gelince valla herkes olabilir Tyrion disinda, süpheleri üstüne cekmeden yapardi o cünkü. Tywin Lannister, Margery veya Prens Oberyn benim ilk aklima gelenler.

Aynen Tyrion dışında bir çok isim diyeceğim ama şarap ve pasta yedikten sonra öldü pastayı Margery yedirdi Şarabıda Tyrion verdi tabi o şarabın içine bizim görmediğimiz bir şey konmamışsa oklar Tyrionu gösteriyor tabi bu çok basit bir düşünce dizi bu kadar basşte kaçmaz bencede baya şaşırtacak gibi.
Arya öldüreydi süper olurdu.:bhr:yıkılırdı ortalık cidden.:Z
Greyjına bende acımadım.:FNasıl eğitmiş birde isim değiştirmiş Reek koymuş.:F

4x2

Vay vay vay ne bölümdü ama. 😱

Breaking Bad'in finalinden bu yana izlediğim en iyi dizi bölümü sanırım.

Aslında bölümü izlemeden önce spoiler yedim ama yine de bayıldım. :)

Çok daha fazlası spoiler içine kalsın. :)

Lafa Tyrion ile başlamak lazım. Adamın dibisin. Gittikçe daha da çok seviyorum karakteri. Ama keşke bölümün sonunda mutluluğunu gölgeleyen olay olmasaydı. :( İnşallah fazla çektirmezler reyise. Shea ise diziden mi çıkacak acaba onun durumunu da merak ettim. :(

Joffrey önce her zamankinden bile daha fazla sinir etti. Özellikle Tyrion ile oynamasıyla çıldırttı ama nihayetinde layığını buldu. Çok güzel ölüm oldu. Hoşuma gitti. :D

Joffrey'i öldüren tahminimce Sansa'yı götürecek olan adam. Sansa için de çok güzel oldu bu bölüm.

Joffrey'den sonra taht kavgalarının nasıl şekilleneceği büyük merak konusu. Gelecek bölümü iple çekiyorum. :)

Greyjoy'un durumuna üzüldüm. Bolton'ların Stark çocuklarının yaşadığını öğrenmesi çok kötü oldu. :(

Dizideki en sevdiğim iki karakter olan Khaleesi ve Arya bu bölüm yoktu. Ama doğrusu hiç aranmadı yoklukları. O kadar çok iyi karakter var ki. Dizinin en büyük başarısı bu zaten herhalde. :)

Bir dizi bölümünün gelebileceği zirve noktasına yakın bir bölümdü. Efsane Breaking Bad bölümlerinin ardından tam puan verdiğim ikinci yeni sezon dizisi bölümü olacak. (Diğeri House of Cards 2x1)

Bu arada bölümün imdb puanı an itibariyle 9.9. Bakalım Breaking Bad'in 10 tam puanlık bölümünün ardından bu başarıyı yakalayan ikinci dizi bölümü olacak mı ilerleyen günlerde, hatta saatlerde? :)

Gönül rahatlığıyla:

10/10

4x2

Vay vay vay ne bölümdü ama. 😱

Breaking Bad'in finalinden bu yana izlediğim en iyi dizi bölümü sanırım.

Aslında bölümü izlemeden önce spoiler yedim ama yine de bayıldım. :)

Çok daha fazlası spoiler içine kalsın. :)

Lafa Tyrion ile başlamak lazım. Adamın dibisin. Gittikçe daha da çok seviyorum karakteri. Ama keşke bölümün sonunda mutluluğunu gölgeleyen olay olmasaydı. :( İnşallah fazla çektirmezler reyise. Shea ise diziden mi çıkacak acaba onun durumunu da merak ettim. :(

Joffrey önce her zamankinden bile daha fazla sinir etti. Özellikle Tyrion ile oynamasıyla çıldırttı ama nihayetinde layığını buldu. Çok güzel ölüm oldu. Hoşuma gitti. :D

Joffrey'i öldüren tahminimce Sansa'yı götürecek olan adam. Sansa için de çok güzel oldu bu bölüm.

Joffrey'den sonra taht kavgalarının nasıl şekilleneceği büyük merak konusu. Gelecek bölümü iple çekiyorum. :)

Greyjoy'un durumuna üzüldüm. Bolton'ların Stark çocuklarının yaşadığını öğrenmesi çok kötü oldu. :(

Dizideki en sevdiğim iki karakter olan Khaleesi ve Arya bu bölüm yoktu. Ama doğrusu hiç aranmadı yoklukları. O kadar çok iyi karakter var ki. Dizinin en büyük başarısı bu zaten herhalde. :)

Bir dizi bölümünün gelebileceği zirve noktasına yakın bir bölümdü. Efsane Breaking Bad bölümlerinin ardından tam puan verdiğim ikinci yeni sezon dizisi bölümü olacak. (Diğeri House of Cards 2x1)

Bu arada bölümün imdb puanı an itibariyle 9.9. Bakalım Breaking Bad'in 10 tam puanlık bölümünün ardından bu başarıyı yakalayan ikinci dizi bölümü olacak mı ilerleyen günlerde, hatta saatlerde? :)

Gönül rahatlığıyla:

10/10
Hoşuma gitti diyor ya. :D İçimizde bi seri katil besliyoruz. :D