- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Caps harikaymış, bayıldım.
bölümü izledikten sonra ben
Caps harikaymış, bayıldım.
bölümü izledikten sonra ben
Ben izlemem heyecanı kaçmasın. Kimlerin bölümde gözüküp gözükmeyeceği bile ayrı heyecan benim için.
cofrinin 2 kardeşi vardı biri kız biri erkek diye hatırlıyorum kız olan dorne ya da tyrell lara gitti evlendi4x3
@sokak sanati @xemrexxx yorumlarınızın kaçıncı bölüme ait olduğunu yazmayı unutmuşsunuz. Anlaşılıyor şu an belki ama geriden gelen olursa sıkıntı.
Geçen haftaki efsane bölümün ardından biraz düşük seviye kalmış olabilir belki ama Game of Thrones bu ne kadar düşük bir bölüm olabilir ki?
Joffrey'in kemikleri sızlamıştır herhalde.
Joffrey'nin kardeşi mi vardı ya? Hiç hatırlamıyordum ben.
Sansa için iyi mi olacak kötü mü olacak bilemiyorum. Baelish'i de hiç sevmem. Gerçi şu durumda kralın şehrinde kalmasından çok daha iyi ona şüphe yok.
Tyrion'ın durumu üzücü. Fazla sürmez umarım esareti.
Arya'nın sahneyi sevdim yine. Pek olay yoktu belki ama iyiydi.
Sam'in ve Snow'un sahneleri ilgimi çekmedi.
Son olarak: parti kur oy verelim Khaleesi
9/10
Niye hiç göstermiyorlar bu şahıslarıcofrinin 2 kardeşi vardı biri kız biri erkek diye hatırlıyorum kız olan dorne ya da tyrell lara gitti evlendi
gösterdiler de il ksezonNiye hiç göstermiyorlar bu şahısları
İlk sezonu izleyeli 3-4 yıl oldu.gösterdiler de il ksezon
daha sonra kızı dorne dan ya da tyrelllardanbiriyle evlendirmesi için göndermişti tyrion reyiz cersei de kızmıştı kız giderken gemiye bindi falan
öteki oğlanı da stannis şehre saldırırken gösterdile cersei demir tahtta yanında küçük oğl varken oturuyordu
replikleri yok gibiydi sanki kızı bir kere bir cümle kurdu o kaİlk sezonu izleyeli 3-4 yıl oldu.
Arada gösterdiklerini hayal meyal hatırlıyorum ama hiç repliği falan yoktu herhalde, hatırlamıyorum.