Güzel.Biliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
![]()
Güzel.Biliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
![]()
Hizmetlinin sahnesi olabilir mi?Diziyi izlerken bir ara tebessüm ettim ama sahneyi hatırlayamıyorum şimdi![]()
E herhalde.Güzel.My bitince ilk tercihin Gani olur artık.
![]()
@mrt06 artık bize katıl Kanal D fanı olmanı isterimBiliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
![]()
yok onla ilgili bir şey değildiHizmetlinin sahnesi olabilir mi?
E herhalde.Zaten zirveyi almasını şimdi de istiyorum.
![]()
Kaç ay önde dediğim şeyi yüzüme vurup durma.Vay be şimdi fragmanı gördüm. Çok iyi ya.
@Bully Gani yine boş işler peşinde diyordun ama dizi muhteşem oldu cidden.![]()
Tamam tamam daha gönderme yapmam.Kaç ay önde dediğim şeyi yüzüme vurup durma.Ayrıca tüm yorumları okuyorum forumun yüzde 95'i tutmaz demiş. @yakup09 sen Gani Kpa'nın önünde my'nin arkasında olur diyince dalga geçmiş senle.
Dizi bence de muhteşem oldu. Tam bir komedi şöleni izliyoruz. Her bölüm kahkahalarla gülüyorum. Gani yapmış helal olsun. 4 yıldır uğraşıyormuş sanırım bu diziyle zaten.![]()
Abine selamlar.Abim diziyi izlemiş ve çok beğenmiş.Bende mi izlesem@mrt-06
Yazın başlarım agaAbine selamlar.İzle tabii aga çok komik ve eğlenceli bir dizi.
![]()
Izle aga izle.Abim diziyi izlemiş ve çok beğenmiş.Bende mi izlesem@mrt-06
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.Sen nasıl buldun fragmanı?![]()
Sen nasıl buldun fragmanı?![]()
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.![]()
Sen nasıl buldun fragmanı?![]()
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.![]()